מרגישה כלואה

מרגישה כלואה

כלואה בתוך סביבה לא תומכת כלואה אין לי מקצוע ואין לי אפשרות כלכלית לממן עכשיו מקצוע..לימודים ל.. הכל ניראה לי סבוך מידי בעולם הבדידות שלי היא עצומה גם אם לא תמיד מפגינה אותה. עשיתי בעבר את הסדנאות שהומלץ עליהם למטרה ואף ניסיתי את שיטת אלבאום בעבר עזר טיפה...והפסקתי בגלל שהיה לי קשה להגיע אליה ממחסור בכסף קראתי בעבר הרבה סיפרי מודעות ובכל זאת אני תקועה. תקועה תקועה תקועה. מיכל הררי את מקסימה. לא יודעת איך לצאת מהשבלונה הזאת אני מרגישה שאני מתה בחיים.. עיזרו לי...

*למטרה=למטה, הפסקתי

*את שיטת אלבאום גם כי פיזית היה לי קשה להגיע וגם מבחינה כלכלית היה לי קשה לממן. * תקועה בבית הוריי...בייאוש מטורף מעבודות וכולי..

orit994

New member
אלבאויים

אני עושה את שיטת אלבאויים ומאז החיים שלי השתנו מקצה לקצה ומה שיש לי להמליץ תמשיכו במה שאתן עושות אתן תמצאו את הדרך הנכונה והאמיתית שלכם

האלי

New member
עזרה

העזרה היחידה שאני יכול להציע לך היא להדגיש בפניך שרק אדם אחד יכול לעשות שינוי של ממש בחייך. והאדם הזה הוא את. אבל את זה בוודאי שמעת כבר ובכל זאת את מרגישה מתה בחיים. הנה כמה שאלות שתשובה אמיתית וכנה עליהן יכולה להוציא אותך ממעגל התקיעות שלך. 1. את רוצה להרגיש אחרת? 2. אם את רוצה להרגיש אחרת, מה את מוכנה לעשות בשביל זה? 3. למה את לא עושה? קחי את התשובה לשאלה מס, 3. ושני אותה. אל תסגרי את הנושא בתשובה שזה לא קל לשנות, אני יודע שזה לא קל, לכן שאלתי מה את מוכנה לעשות בשביל זה.

צעדים קטנים ...

עלמת חן עדינה, אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרת באימרה "כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן" ולדעתי צעד גדול אני כבר רואה שעשית : פנית בבקשת עזרה. מנסיוני, כשאני רוצה לשנות, כשאני מתחילה להקשיב להזדמנויות שסביבי, כשאני מוכנה באמת לאזור אומץ לקראת שינוי , העזרה הנכונה, ההזדמנות הנכונה מופיעה. את המומחית לחיים שלך, רק את יודעת מה קורה בהם ומה תוקע אותךומה קשה כל כך. אני יכולה רק לספר לך מה עבד עבורי - במקומות שבהם הייתי תקועה והצלחתי לעשות פריצת דרך. השיטה שאני מאמינה בה - זה אימון. לבחור מאמן שאני סומכת עליו, (אני מעדיפה מישהו שמאמן אותי להתפתח מאשר מישהו שמייעץ לי-או מטפל בדברים עבורי) ולהתחיל צעד אחרי צעד ליצור הזדמנויות חדשות , דרכי חשיבה חדשות ושותפויות חדשות. בספרי מודעות ובסדנאות קצרות אפשר לקבל תובנה - קשה יותר לשנות ביסודיות הרגלים ונסיבות חיים. __________________________ זו דעתי המבוססת על נסיוני הפרטי גם ממסקנות מתהליכים שעשיתי בעבר וגם מהתהליך שאני נמצאת בו היום. ___________________________

עלמת חן ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

את יכולה לתאר תקופה שפרחת והרגשת חיה?

potamya

New member
עשית צעד הראשון ליציאה מהשבלונה

זיהית את המקום ועכשיו מתחיל המסע, המסע בעיניי המדהים ביותר שישנו המסע שלך כפי שכתבו לך ולטעמי נכון כתבו , סדנאות עוזרות לתובנה ומורה יעזור הדרך היא דרך יומיומית של למידה חלק מהתהליך זה למצוא את המורה שמתאים לנו חלק מהתהליך זאת הטכניקה שמתאימה לנו בדרך כתבת שניסית אלבאום ולא התאים יופי את יודעת על שיטה אחת שלא מתאימה אומרים שהתלמיד מוכן המורה מגיע צאי מיצאי את המורה שלך בהצלחה ואנחנו פה לתמיכה.

אכן כלואה ... באשליה.

רק כשתעירי את עצמך אל תוך הרגע הזה, תוכלי לצאת מחלום המחשבות שהופך אותך לאדם מטורף אשר מחפש דבר ולא יודע מה.

למעלה