מרגישה כה בודדה

בלוז10

New member
מרגישה כה בודדה

כה לבד ,כל לילה 12 - 18 שעות כדי לשרוד כלכלית ,מגיעה הביתה מחפשת את המיטה אז אני יושבת וחושבת איזה מן חיים אלה , הילדים עסוקים בלימודים ובעבודה ,לא שמים לב שאמא שלהם נובלת . טוב הם בקושי גם רואים אותי . פשוט רגע של חולשה אחזה בי ושופכת את ליבי בפניכם . חזרתי עכשיו מבלוז אף אחד לא רוצה לעזור לי באילוף שלו עוד יותר עושה לי רע החוסר אונים הזה. שיהיה שבוע קל לכולם.

../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק חזק, זו הרגשה כל כך מוכרת וכואבת , ואני מבינה ומזדהה איתך, לפעמים החיים והשגרה שלהם מכניסים אותנו ללופ כזה , אשר מתיש אותנו נפשית ואנחנו נותנים לעצמנו ליפול לתוכו. רגעים שחלושה שכאלו עושים אותנו לבני אדם ואין בהם כל דבר רע, וזה טוב שיש לך כאן מקום לפרוק זה מקל, לפעמים אני גם רוצה להכנס לכאן ולכתוב את אשר על ליבי , אך משהו עוצר אותי, אני לא יודעת להצביע על מה . הכי חשוב זה שאל תתני לעצמך לנבול , תחפשי מהם הדברים הקטנים שיכולים לעודד אותך ותעשי אותם ככה זה לפחות עובד אצלי שבוע טוב עם אנרגיות חיוביות

כאב לי לקרוא אותך....

מקווה שההרגשה שלך תשתפר, ותרגישי יותר טוב,מאחלת לך שבוע קל, עם הזדמנויות ופריחות חדשות.!!!!!

בלוז10

New member
היי ציפור מדבר

סתם חודש ינואר קשה לי ,דברים רעים שקרו לי בעבר דווקא תמיד בחודש הזה בתקופה הזאת זה התחיל לפני 18 שנים אמא שלי נפטרה בחודש זה ,לאחר מכן הגירושים שלי בחודש ינואר לאחר מכן גליתי שהבת זוג שלי אז בוגדת בי וניפרדנו כל שנה משהו אחר משהו מחריד החודש הזה , גם החודש קרו כל מיני דברים ,אז מגיע הרגע שאת מתייאשת , תודה לך ושמחתי לקרוא אותך

אוססונה

New member
בוקר טוב בלוז10

יש לכל אדם, איזה זמן מסוים, אשר בו מתרחשים, כל מיני תקלות. אצלך, זה חודש "ינואר", אצלי חודש "תמוז". אצל זוגתי, חודש מרץ. תני את דעתך, כי אני בכוונה תחילה, מציינת חודש עברי, אשר מדי שנה בשנה, יכול להתחלף לחודש "גריגוריאני" (לועזי) אחר. כלומר - לפעמים יוצא חודש "יולי" לפעמים יוצא חדש אוגוסט. "חום יולי אוגוסט".... את הבדידות שאת מתארת, אני חשתי והרגשתי, כאשר הייתי בגיל צעיר. הבדידות כואבת ביותר. אך, יש לך את "הסוסים", הלואי עלי סוסים אציליים, במקום המכוניות והאופנועים. תודה לאל, נגמלתי מנהיגה ברכב מכני. בלוז, אינך בודדה. את אתנו כאן בפורום. איני יודעת אם לומר לך ולאחרות, כי אני בגלל הזוגיות, אני כורעת על ארבע. הבדידות, היא המכה הכואבת ביותר, שיש לנו בחיים. לשם הדוגמא, זוגתי אסרה עלי לנהוג ברכבים. ואני, כרעתי על ארבע, הסכמתי. מכרתי את הרכב שלי ושלה, קנינו רכב חדש. היא הנהגת היחידה ברכב. רק, לעתים של מצוקה וכורח החיים, אני נוהגת ברכב. יש לך את הסוסים, את עובדת קשה. יש לך ילדים. נכון, חסר לך הזוגיות במיטה. את תמצאי, אם תחפשי בלי כל קשר לזמן ולחודשים.

pizi33

New member
איה איה

ויתרת על הנהיגה שאת כל כך אוהבת למען ריקי שכנראה מפחדת מהנהיגה שלך. הלוואי ואני אמצא בת זוג שתיקח ממני את נטל הנהיגה, אני מאוד אוהבת לנהוג, קיבלתי את ה"מחלה" הזאת מאבא. רק את המכונית המתאימה לנהיגה מהירה לא קיבלת ממנו. ביום רביעי שברתי את היד. סבלתי את הכאבים עד יום חמישי בבוקר. מכייוון שאני לבד נהגתי למרפאת זבולון מקרית אתא, שם פסק הרופא, שבר + רצועה קרועה=ניתוח. לא רציתי להגיע לרמב"מ לבד. אז... הזעקתי את אבא. והוא... חולה, מחוייב לחתונה של קרובת משפחה, הגיע. ברמב"מ החליטו שזה סובל דיחוי. שהגבס שיש לי יספיק בינתיים, ושלחו אותי הביתה. ואני חסרת אונים. ביקשתי מאבא שייקח אותי לבית של אמא. אז כשאין זוגיות, והילדים שיהיו בריאים ומאושרים, לא מתייחסים אלייך, אז לא הצד הריק והקר של המיטה הוא מה ששובר אותנו, אלא הידיעה שאם אין אני לי אין אף אחד, ושאם שברתי יד אז... גם אי אפשר לעבוד (אני עצמאית, והתאונה אינה תאונת עבודה) וגם אין מי שידיח כלים. זה שובר, את הנפש. יד שבורה זה כואב, באמת שכואב, אבל דמעה אחת לא הזלתי. הידיעה שאצטרך להגיע לבית חולים לבד, גרמה לברזי העיניים להפתח. אז לך ולכל החיות בזוגיות, טובה ויציבה, ומנחמות בצמד המילים, "את תמצאי", זה לא מנחם, אף אחת כשהיא שבורה, כשיש בפניה משימה שאינה יודעת איך לבצע לבד, וגם אינה יודעת למי לפנות לעזרה. אנשים שיש להם משאבים כלכליים יגידו לי "קחי עוזרת". לבלוז10 יגידו "שכרי מאלף סוסים". אבל אדם שעובד 12-18 שעות ביום כדי לשלם חשבונות, לא יכול להרשות לעצמו עזרה חיצונית כל כך יקרה. לי חברה שמרוויחה מצויין אמרה "לכי לרופא פרטי". כסף זה באמת עוזר, אבל עוד לא ראיתי בחיי המחאה מנייר, כרטיס מפלסטיק, או יציקת מתכת קשה שמלטפים, ואומרים, אני איתך, ואני לא נותן לך להרים ידים. בשביל זה צריך משפחה וחברים, ואותם לא קונים בכסף.

בלוז....

את יכולה להתנחם בכך שאנחנו לקראת סוף החודש
מקווה שיהיה לך המשך חודש קליל,את אישה חזקה ואני יודעת שתצליחי להתגבר ולמצוא את האושר.

פאמקי

New member
בלוז יקרה

אכן, עבודה כה מרובה עשויה לתת תחושה של "החיים עוברים לידנו". וכמו בכל תחום- איזון הוא התשובה. תתעודדי יקרה, מזכירה שוב שכאן בשבילך.

טורטיתת

New member
תני לדמעות - נתן יונתן

מפירורים של זיכרון אפשר לבנות ארמון או שבבכי למרר זכרי את הפסוק התנ"כי: מנעי קולך מנעי קולך מבכי קחי לך מרחק מן הכאב הישירי בו מבט למדי להעמיד פנים שהשנים עושות אתך רק חסד שמרי את חין-יופייך מן הדמעות מנעי מהן כמו מסחף את פנייך אבל, אהובתי, ככלות היום תני לדמעות לזרום על פני לחייך, באפיקי-שירייך.
איתך.

למעלה