מרגישה טוב :)

יפעת 7379

New member
מרגישה טוב :)

אז היום 5 שבועות מאז הניתוח שלי,המחזור הראשון עבר עלי קצת בהלם לא הרגשתי אותו מגיע כאשר בדרך כלל אני מרגישה שבוע לפני והיו כאבים אני לא אומרת שלא אבל הרבה פחות אין בכלל מה להשוות ואני מניחה שאני עוד מחלימה אז מקווה שיכאב עוד פחות...
סוריאנו מבסוט עד השמיים אומר שהניתוח היה הצלחה מסחררת ושאני אקבע אצל הרופא שלי כבר עכשיו כי כול מחזור המחלה יכולה לחזור והריון זאת התרופה הכי טובה ... אז היום קבעתי כבר אצל המומחה לפריון.למרות שדי בא לי רגע שקט מרופאים יש לי גם את האנדו גם רופא לזאבת גם לקרישה וגם פריון ואם כבר אני אכנס להריון (שאני רוצה הרי זאת הייתה כול המטרה שלי...) אז אני צריכה כול הזמן להיות בביקורת ולהזריק מדללי דם אני כאילו מרגישה לא בסדר עם עצמי אבל אני רוצה רגע עם עצמי להרגיש סופסוף טוב לא מגיע לי ?! לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני מפחדת לפספס ואז המחלה תחזור ואני אצטרך עוד ניתוח (הוציאו לי חצוצרה אחת אז אני צריכה כול הזמן לבדוק אם אני מבייצת בימין או בשמאל) וגם ככה אסור לי הורמונים אז אם כבר אני יכולה רק IVF טבעי ואם זה בצד ימין אז אני אפספס חודשיים כאילו ,הראש שלי מפוצץ ואני בתחושה שבכלל לא בא לי ללכת היום אבל מפחדת לאכזב את כול מי שמסביבי ...
זהו,בנימה אופטימית זו
אני מרגישה טוב איזה כיף זה :) לא האמנתי לרגע ההזוי הזה...
להמשך ימים טובים כאלו והלוואי שכולכן תרגישו טוב
יפעת.

לנשום ולהתייעץ עם סוריאנו

אין לי מה להוסיף חוץ ממה שכבר כתבתיף זה יכול לחזור אבל יש גם דרכים ל"הקפיא" את המצב
בסופו של דבר זה הגוף שלך, ואת לא צריכה לרצות אך אחד
תשתפי את סוריאנו ותייעצי עם סוריאנו בטוחה שתספיקי גם לנשום וגם לחייך

tuli2210

New member
לא פשוט

על פניו אני רוצה להמליץ לנוח חודש ולהיות בשביל עצמך...להתחזק..
יחד עם זאת יש כל מה שכתבת...תתיעצי עם קרוביך...עם רופאייך והיי קשובה לעצמך!! שתמשיכי להרגיש טוב

פז08

New member
יקירה לא הבנתי......

אם את הולכת ל- IVF, גם אם על סבב טבעי, מה זה משנה מאיזה צד את מבייצת? למה לפספס? אלא אם בתור התחלה את הולכת להזרעה ולא ל- IVF....
ב IVF שואבים ביציות מהשחלה (לא משנה כמובן מאיזה צד) ומחזירים את העוברים ישר לרחם, כך שלא משנה אם יש / אין חצוצרות........
נראה לי שמדובר אצלך בהזרעה בשלב ראשון? זו כוונתך?
אני מאוד מבינה את הרצון שלך לקצת שקט........
מניחה שבכל מקרה רופא פריון ירצה שתעשי עוד כמה בדיקות לפני שממש תתחילי בהתהליך.... והיות ואת עושה זאת על מחזור טבעי, נראה לי שבכל זאת תהיה לך עוד קצת תקופה של שקט

מאחלת לך המון המון המון בריאות ואושר והמשך ימים כאלו טובים ושקטים. המון המון חיבוקים

למעלה