מרגישה חרא

y8y8

New member
מרגישה חרא../images/Emo7.gif

קרה לכם פעם שהייתה תקופה בחיים שלכם שהייתם חברים של הרבה אנשים אבל בעצם לא הייתם חברים טובים של אף אחד? לי זה קורה. התרחקתי מאנשים לאט לאט הגלל החוסר בטחון שלי לא נפגשתי עם חברים הרבה זמן ועכשיו זה כאילו שאני ידידה של הרבה אנשים אבל אין באמת "חבורה" כזו שאיתה אני יוצאת לסרטים או נפגשת סתם ככה. אני לבד בהפסקות, לפעמים אני מתביישת להיות לבד בהפסקות אז אני הולכת לשרותים. זה ממש עצוב הלפ

ר ע ו ת 16

New member
זה קורה להרבה!

אבל את לא צריכה להרגיש רע כי זה עובר! את לא תמשיכי להיות לבד! את תתחילי להתחבר אל מישהי שתמצא חן בעינייך ולאט לאט עם עוד אנשים! כול דבר דורש זמן!

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gif

אוי חמודה! החלטתי לא לכתוב ביום כיפור, אבל לא יכולתי לחכות עם התשובה אלייך! תשמעי - כן. זה קורה. והרבה פעמים זה באמת איכשהו מתגלגל לזה, ואז כבר כאילו מאוחר להציל את המצב. אבל זה לא נכון! ממש לא. קודם כל, הכי חשוב זה חברה אחת טובה. כי חברה אחת טובה שווה את כל החבורות בעולם, ואפשר לעשות עם חברה טובה הכל: ללכת לסרטים, לטייל, להשתגע, לקטר, להישבר. אין כמו חברה טובה. אז אני מתחילה שנתחיל מזה - איך את מוצאת חברה טובה. היתה לך פעם מישהי כזאת? מה קרה שזה נגמר? יש מישהי שמוצאת חן בעינייך היום? (כן, זה נשמע כאילו אני מדברת על בחור, אבל לפעמים גם עם בנות צריך "להתחיל", כלומר ליזום...). לגבי הלבד בהפסקות - מה??? לשירותים? מה פתאום! קחי ספר (אני ממליצה על ספר מתח שאי אפשר לעזוב וברגע שנכנסים אליו, פשוט לא משנה מה קורה מסביב!) תתפסי לך איזה פינה או ספסל או סתם חתיכת דשא ופשוט תתחילי לקרוא. ככה אחרים יראו שיש לך עניינים משלך, וזה תמיד מושך תשומת לב - נערה יושבת עם עצמה וקוראת ספר. משהו מסתורי כזה. ותראי שלאט לאט יתקרבו גם אלייך. ואם יתקרבו - תני להם פתח להתקרב (אפילו אם זה אומר להניח את הספר ברגע הכי הכי מותח!). אני ממליצה על הספר "הנעלמים". או "הארי פוטר" או "יומני הנסיכה" (אומנם לא מתח, אבל משהו קליל וכייפי כזה). תעדכני וצאי מהדכאון. תתחילי לאהוב את עצמך, ותראי איך שכולם יתחילו להתייחס אלייך אחרת. את משקיעה בעצמך? (בגדים, כושר, תחביבים)...

WitChild

New member
היי,אל תרגישי כ"כ רע עם זה..../images/Emo24.gif

גם לי הייתי תקופה כזאת, והרגשתי שהכל נגדי ורע, אבל עכשיו כשאני מסתכלת על זה זו גם בעצם יכולה להיות תקופה טובה, אם יודעים לנצל את זה.. יש משהי שלדעתך נחמדה מאוד, וחשבת מידי פעם כמה שאת רוצה שתהיו חברות ממש טובות, אבל.. היו לך חברות אחרות שלא ממש הסתדרו איתה או שסתם היו חברות דיי טובות שלך ולא רצית לקלקל את החברות אתן? עכשיו תנסי ליצור קשרים חדשים, עם ילדות שאת יודעת שאת יכולה לדבר איתן, שאת יכולה לסמוך על הכנות שלהן, חוש השפוט, העזרה שהן יודעות ומעל הכל, שפשוט תהני איתן. אני ממליצה לך גם את מה שסתיו אמרה, קחי ספר, זה מעניין אנשים לראות ילדים מהכיתה שלהם יושבים לבד, קוראים, נהנים מהחברה של עצמם, יש בזה משהו מושך, תעשי את זה גם להנאתך, גם נגד הבדידות, ואולי חוץ מזה גם יצא מזה משהו.. מקווה שעזרתי לך, לפחות קצת, תמר.

למעלה