מרגישה זועה

MICHL99

New member
מרגישה זועה

יו הכל עוד לא היה סגור ועדיין לא סגור אבל בראש ובלב בכל היה סגור . אחותי יולדת אני קונה כרטיס וטסה זהו תחילת פאובר אני לא כאן חפשו ... בתאילנד ... אני ממש עצובה פשוט ככה ירד לי כל החשק מלנסוע לאן אני יסע?לזוועה ששוררת שם למחלות ,ולמראות הגופות ולבלאגן לא רוצה להסתפק רק בחצי תאילנד כבר 5 שנים אני חולמת על גן העדן שנחרב ב-5 שניות ע"י גל צונמי מטומטם . מה עושים עכשיו תסבירו לי ?אני רוצה לנסוע אבל אני מעדיפה לחכות שהכל ירגע שם ומתי זה יקרה ?זה ידוע למישהו
שחושבים על זה בתכלס' אז אני עוד פחות מסכנה מאלה שיש להם כרטיס והכל הטיול שלהם סגור ובטוח ,אבל עדיין אני בבעסה. תנו לי עצות מה לעשות? תודה

עמית22

New member
מה השאלה בכלל?

לטוס לטוס ועוד פעם לטוס. הצונאמי הוא לא משהו מטומטם, הוא תופעת טבע מדהימה ובטח מרהיבה למדי (גם אם קטלנית למדי). הזוועה שם רק מראה את כוחו הגדול של הטבע ומבהירה לנו כמה קטנים אנחנו וכמה חלשים. מחלות לא יהיו שם והגופות יקברו הרבה לפני פברואר. אני יכול להמליץ על הרבה מקומות מדהימים אחרים לטייל בהם אבל אם תאילנד היא כוס התה שלך אז אני ממליץ ליסוע, למרות ואולי בגלל מה שקרה שם.

קו פי פי ופוקט זה ממש לא חצי תאילנד

כל איזור הצפון והמרכז פתוח לפנייך ואיים יש לכיוון קו סמוי > פנגאן > טאו או לכיוום קו צ'אנג.

dauu

New member
|*לנסוע -ב5 בפרואר פסטיבל הפרחים../images/Emo41.gif

הפסטיבל בציאנג מאי -חויה יוצאת מהכלל. ועד אז גם בפוקט הכל ישופץ. אולי בפיפי לא יהיה מספיק מקומות לינה -אבל יש עוד הרבה מקומות מהממים בתאילנד כולל הרבה איים שלא נפגעו מהסונאמי גם אני נוסע ב26 לינואר עםמ קבוצה ואף אחד לא ביטל.

למעלה