מרגישה בנאדם קטן

ans83

New member
מרגישה בנאדם קטן

לא יודעת מה קורה לי לאחרונה..קשה לי לשמוח בשביל אחרים..(לא כולל חברות טובות) כאילו כל המצברים של הסולידריות שלי התרוקנו במהלך השנים..נמאס לי לשמוח ובעיקר בשביל גברים. הכל בעקבות שיחה שהייתה לי עם בחור אתמול..כריזמטי וקורן ומגניב שיש לו חברה שנה וחצי...אני גבוהה ממנו בשני ראשים כך שזה בכלל לא קטע של עיניין בו...הוא ממש לא מעניין אותי בצורה הזאת... אבל כל הדיבור שלו על איך שהכיר אותה, ועל כמה שהוא מכבד אותה (וכמה שהוא הדגיש שהיא יפיפייה..ואני יודעת שזה נכון אגב..אבל אמרתי לו שזה לא מעניין שהיא יפה) וסיפרים על האקסיות שלו וכל הנושאים שהאלו של "תחייכי לעולם והוא יחייך חזרה"..(למרות שאני דיברתי גם הרבה על כל מיני דברים..וזה לא שהוא רק זיין את השכל) פשוט הכניס אותי לדאון. נמאס לי לשמוע "עצות" כאלה למרות שהבחור בא ממקום טוב.ובעיקר נמאס לי לשמוח בשביל כל העולם..אז הוא שאל אותי/אמר לי יותר נכון שאני מאלה שצריכים שיהיה להם טוב כדי שישמחו בשביל אחרים..ואמרתי לו שזה לא היה ככה..שאני לא הייתי כזאת..שאף פעם לא הייתי קמצנית רגשית..אבל עכשיו נמאס לי- אני אשמח רק בשביל מי שאני מרגישה שסבל, שמנעו ממנו קרבה..ולבנים, ואפילו הוא הסכים בקטע הזה, פשוט יותר קל..וחורה לי שקל להם, בגלל זה הם מוותרים על קשרים בלי לחשוב פעמיים( כי יש עוד אלף כמוה) ובגלל זה אנחנו תמיד נחשוב מיליון פעמים לפני שנזרוק מישהו (אולי לא אמצא מישהו כזה בעשר שנים הבאות). בקיצר, הוא+אני גרמו לי להרגיש שאני בעצם בנאדם קטן, שלא מסוגל לשמוח בשביל זולתו, כי כביכול לא מצאתי את האושר הפנימי שלי. מודה באשמה. אני פשוט שונאת את מין השני יותר ויותר (ואני הטרוסקסואלית מושבעת) אני פשוט שונאת אותם על שמנעו ממני, ולא כיבדו, ויצאו תמיד אפסים כנראה שאני הדפוקה, זה דיי ברור לי. אבל לא נותרו לי עצבים יותר ואני רק בתחילת המרוץ, בשבוע הראשון של הדיאטה, בפרק הראשון של החטא ועונשו. כמה שהייתי חייבת לשפוך את
חבר'ה, תודה

LauraLF

New member
../images/Emo24.gif מותק אחת..

מבינה איך את מרגישה. אני לאחרונה מוצאת את עצמי במצבים כאלה יותר מידי .. כל הקלישאות של "חייך לעולם הוא יחייך לך בחזרה" "תן חיוך הכל לטובה" וכל המשפטים האלה יותר הורסים מאשר מועילים... אני בטוחה שמי שאמר לך את זה בא מנקודה טובה אבל אני מבינה אותך בקטע. מותק , אל תייסרי את עצמך על זה שאת לא תמיד יכולה לשמוח בשביל אחרים זה קורה וזה לא הופך אותך לבנאדם רע. בכלל, לא תמיד אפשר וצריך לשמוח בשביל כולם , מה שיותר חשוב הוא שתשמחי בשביל עצמך. אני יודעת שכרגע זה קשה , ואני מבינה , כי גם אני כרגע לא מסוגלת, אבל אני מאחלת לך שתוכלי ובמהירות האפשרית. נשיקות בובה , תכתבי אימייל

ans83

New member
אנשים..אני יודעת שאני נשמעת מרירה

אבל הרגשתי שכאן אני יכולה להראות את המחשבות הפחות חביבות שלי... כאן אני יכולה להרשות לעצמי להדבר בכנות.. תודה על הקשבתכם כתמיד

avishg4

New member
מאוד נחמד

למצוא אתר תומך כזה. מאוד נחמד גם שאנשים מדברים על דברים שמעיקים עליהם, ויש אנשים טובים (כאן בפורום) שמוכנים להקשיב ולנסות ולסייע.

2k3

New member
היי..

משום מה, יש פה רוב מכריע של בנות אשר רוב הזמן הן "פול גז בניוטרל". בנים הם כאלה ובנים הם ככה.. אז יקרתי ANS83, אני בן. ואני כיבדתי, וכש"שמעתי ממנה" אז זה היה רק בטוב, הערכתי , הענקתי , נתתי והכי חשוב, לא יצאתי אפס! אז את לא הדפוקה.. ממש לא. יש אנשים ויש אנשים.. אל תכלילי. מרגיז להיות בקשר (ידידותי כחברי) כאשר לא מפרגנים, לא שמחים בשמחתם ולא עצובים בעצבם. את השיקול דעת של "מי שבאמת סובל" אל תעשי את. אם מישהו שאני מאמין קרוב אלייך ואיכפת לך ממנו בא ל"בכות" לך שרע לו, האמני לו שרע לו. גם אם לך זה נראה הדבר הכי דבילי בעולם. מצויין ששפכת את הלב, זה הכי טוב! הצעתי: יש גם גברים נורמאלים.. תאמיני. ורק נסי להפחית את השיקול דעת של "אם הוא באמת סבל".. השקול דעת הזה לא נתון ביידי ה"יועץ".. בשביל זה יש חברים.. לא?

ans83

New member
ברור, תבין, ממש הקצנתי את רגשותיי

ולכן גם רשמתי "לא כולל חברות" כלומר חברים טובים..בשביל זה יש חברים.וברור שאני לא אומרת בסתר לבי כשחברים שופכים את לבם בפניי "האם הוא באמת סבל"...כי אני לא מטומטמת ואני יודעת ש EVERYBODY HURTS אבל מה שניסיתי להעביר היה את המסר של: יש אנשים שאני מסוגלת לשמוח בשבילם בכל מאודי כי אני(אולי משחקת אותה אלוהים, אבל) חשה שוואלה, מגיע להם..ויש אנשים שוואלה- פחות. ואולי אני חראית, אבל מבחינתי כל עוד אני נאמנה לחבריי (נאמנה במובן שאתה מדבר עליו, לא לשפוט, לקבל ,להאמין ולהזדהות) אני י-ח-ס-י-ת שלמה עם עצמי. לא מדובר פה על חברים. מדובר פה על תסכול. מדובר פה על ניסיון קמל של רדיפה אחר צדק קוסמי..ובאמת לא ממקומי לעשות את השיקול הזה שדיברת עליו- אבל ככה אני לאחרונה, משהו נדפק אצלי בטוב-לב, ברגש, בהיגיון הבריא. ובהקשר של "כל הבנים ככה וככה.."אז ברור לך ממה זה נובע.. אני מכירה בחור שחברה של חבר שלו בגדה בו(והוא, הנבגד, תפס אותה איתו במיטה באמצע אקט) והידיד הזה שלי היה שם בשבילו באש ובמים...עודד אותו בכל המובנים..ואפילו שהיה מאוהב בעצמו בבחורה מדהימה באותה העת ולא באמת האמין בזה- אמר לו לבחור הנבגד "כל הבנות זונות.." ודברים מסוג זה. מה שבא ללמד, שאין בזה כוונה טוטלית, שככה מדברים כשפגועים, כשנשבר הזין.בכל אופן, לא התכוונתי לפגוע...ויש לי הרגשה שאתה דווקא מבין.

2k3

New member
בכל דבר.

אבל בכל דבר! יש כאלה שמגיע להם יותר ומגיע להם פחות. זה מוסכם בחברה וכך חיים בני האדם. זה טבעי. לא צריך לייחס לזה אקסטרה מחשבה. בוודאי שלא לחשוב שיש בך משהו לא תקין.

למעלה