מרגישה בגידה

גאולה28

New member
מרגישה בגידה

התחתנתי לפני כמה ימים , וזה היה מזעזע... כמה שתיכננו ודיברנו על חתונה אני ובן זוגי שנה שלמה תיכננו ,הבנתי ממנו שאמא שלו לא הסכימה לחתונה שלנו ולא קיבלה את זה והוא אמר שהוא יוצא נגדה ומתחתן איתי למרות הכל כל הזמן היה אומר שרב איתה ומתוכח איתה שתבוא לחתונה והיא לא מאשרת ולא רוצה לבוא
לא הפגיש ביננו הרבה ולא נתן לנו לדבר על חתונה עם אמא שלו ורק היה מספר שהיא לא מסכימה בכל זאת המשכנו את הסידורים לחתונה חודשיים לפני אמרתי לו שאני ואמא שלי נלך לדבר איתה לא רצה ומנע את זה כמה רבתי איתו על העינין הזה וכמה ביקשתי שיספר ויסביר לה וכל הזמן היה אומר טוב אל תדאגי
אמר שהיא תבוא לחינה ,ביום החינה היא לא באה ואמר עזבי אותה לא צריך אותה אל תרדפי אחרייה למה את משפילה את עצמך אז גם אני ויתרתי היא לא באה לא לחתונה שלנו ולא לחינה אני ומשפחתי נפגענו קשות מכל העינין שיש אולם ורק משפחה שלי הוא וחברים שלו היו אפילו הלכנו לדבר עם אמא שלו ואמרה לנו שהיא לא ידעה מזה כלום שהיה בכלל חינה ולא הבנו למה אומרת ככה וששאלנו אותו אמר שהיא יודעת מהכל אז לפי מה שהבנו שהיא לא בסדר ואכזרית ולמה עשתה ככה ולא ניסלח לעולם למשפחה שלו שככה לא באו
ו...היום הוא מספר לי ואומר את לא תתעצבני ?ואז התחיל לספר לי שאמא שלו לא אשמה שהוא הסתיר ממנה את כל עינין החתונה והתאריך ורק לפני כמה ימים סיפר לה.............................איך אני אמורה להגיב לזה
אני מרגישה שבגד בי שיקר לי הסתיר ממני למה עשה ככה והפחד גבר עליו ככה שלא היה אכפת לו מהיום הגדול שלנו ..............וממני .....מה עכשיו אני צריכה לעשות עם הטבעת והנישואים האלו
כל העינין שהם לא באו לחתונה שלנו תיסכל אותנו וכל המשפחות שלי שאלו למה אמא שלו לא באה ולא ידענו מה להגיד זה היה נראה כאילו היא ממש לא קיבלה אותי בתור כלה שלה פשוט הרגשנו בושה ואחרי כל זה אני מבינה שהוא בעצם לא סיפר לה על תאריך בכלל כמ החוסר כנות יש בבן אדם ושקרים איך אוכל לבטוח בו

מריוס זכריה

Member
מנהל
אאוצ'

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשה לתת עצה מעשית

כי זה מאוד תלוי בסיפור בהקשר הרחב.
כמובן שמשבר אמון הוא מוצדק לגמרי. כדי שהוא יוכל לתקן שם משהו הסיפור שלו צריך להיות ממש, אבל ממש, טוב...
(אבל יכול להיות שיש כזה סיפור, על באמת... מקווה בשבילך שכן)
&nbsp
אבל גם אם כן - משהו שם צריך להשתנות מהיסוד, והתנצלות והתרפסות שלו לא יספיקו.

האם הוא נתן הסבר כלשהו לסיבה שבגללה הוא לא רצה שהיא תדע?

יכול להיות שהיא באמת אמא מהגיהינום והוא לא רוצה איתה שום קשר, אבל גם אז זה היה צריך להיעשות בשקיפות מולך ולא ברמאות ותוך העברת האשמה אליה.
נשמע שהבחור שלך בבעיה גדולה - וגם את...אגב, עכשיו הוא כבר מוכן שתדברו עם אמא שלו? האם יש מצב שהיא מקבלת את התנצלותו? האם יש מצב שהוא יסביר לה שהכל באשמתו ואת דווקא רצית כל הזמן ליצור קשר ולהתפייס?
בכל מקרה, כמעט בלתי אפשרי להתחיל את החיים כזוג בצורה כזאת. יכול להיות שלא יהיה מנוס מפרידה.

סטנגה Joe

New member
סיפור קצת הזוי

מעניין מה הסיבה שבגללה הוא הסתיר אותך ואת החתונה מאימו.

1precious1

New member
קצת הזוי?

מי מתחתנת עם גבר לפני שהיא מכירה לפחות קצת את ההורים שלו?

סטנגה Joe

New member
קצת יותר?

נו באמת .... להתחתן מבלי לדעת על הסכנות הצפויות?
מבלי להכיר את החמות?!?

כבר אמר סון דזה :
"הכר את האויב שלך, והכר את עצמך.
אפילו אם תילחם במאה קרבות, לעולם לא תובס.
אם אינך מכיר את האויב אבל אתה מכיר את עצמך, סיכוייך לנצח או להפסיד שווים.
אם אינך מכיר את האויב שלך ואינך מכיר את עצמך - אין ספק שתובס בכל הקרבות."

seeyou

New member
שורה תחתונה-הוא בחר בך למרות החרם של משפחתו

אמא שלו לא קיבלה אותך בתור כלה שלה?
זה לא דבר חדש בימינו

תחשסי בצורה חיובית על היחסים עם בעלך ולא לתח יתר על המידה כול דבר

יוסי

אמרלדה

Active member
את צודקת. זו בהחלט בגידה

ומשבר אמון שלא בטוח שלי היה כוח להתרומם ממנו. אבל לך אולי יש?
אני חושבת שצעד ראשון זה לשאול אותו למה. צעד שני - ולא חשובה התשובה -
זה לבקש ממנו פגישה ברביעייה. את והוא, ושתי האמהות שלכם. לא הייתי שולחת
אותך לבד לפגישה הזאת עם אמו ואתו. ממש בניגוד לדרכי הייתי רוצה שאמא שלך
תהיה שם ותתמוך בך.
וכן, הייתי שוקלת לפרק. ברור שהייתי שוקלת גם טיפול, אבל הייתי שוקלת ברצינות לפרק.
תלוי במה שיקרה בפגישה ההיא.
&nbsp

נוסעת27

New member
הדבר החשוב ביותר שלא ציינת

היא למה הוא הסתיר ממנה? וממך? הרי כשהכל נחשף הוא היה חייב לתת הסבר.

בוגד במי?

לנשואה הטריה
הנושא שאת מעלה הינו תקשורת לא פתוחה ולא כנה עם בן זוגך.
את לא מספרת על מהות היחסים בניכום, כיצד אתם מתמודדים בחיי היום יום.
מדוע בחרת להתחתן עימו, על אף שלא נתן לך תשובות.
ההתנהגות של שניכם מעלה הרבה תמיהות, רב הנסתר על הגלוי.
לעניות דעתי, עליכם לפנות ליעוץ או לטיפול אישי או/ו זוגי, כדי ללבן את מערכת היחסים בניכם

למעלה