מרגישה אשמה אבל...

גליל6

New member
מרגישה אשמה אבל...

אני חדשה כאן. מידי פעם נכנסת לקרוא את שאתם/ן כותבים/ות כאן, מאוד נהנת, יישר כוח. ובכן, אני אם חד-הורית לילד בן 8+, אין לנו קשר עם אביב של בני. בשבוע שעבר הבאנו כלב הביתה, אולם לאחר שבוע החלטתי להחזירו, פשוט לא עמדתי בזאת, לא יכולתי שעוד דבר יפול עלי...צר לי אבל זו האמת וכעת... בני ממש כועס עלי. מה לעשות? האם להחזיר את הכלב הביתה או ש...לתת לזמן לעשות את שלו. אני רוצה לציין שאנו גרים בדירה בקומה 4, ללא חצר ובשעות הבוקר הכלב לבד בבית. מחכה לתגובתכם,תודה.

אני הייתי מכניסה חתול(ה) במקום .

אבל אני משוחדת ולא אובייקטיבית
זו גם חיית מחמד מתקשרת מאוד , במיוחד לילדים. וזה חשוב ! גם אין צורך בטיולי לילה מאוחרים או בבקרים לפני זריחת החמה. לא צריך "לכבס" אותה. וכייף להתכרבל איתה. פסיק שלנו לא עוזבת את ג'וניור לשניה. היא פשוט צמודה אליו והם מחוברים בלב ובנפש. וכשהוא לא בבית ואני כן , אז היא מחפשת אותו בי וצמודה אלי. ההשקעה בזמן טיפול ובמשאבים מינימאלית והתמורה רבה , רבה מאוד. ברוכה המצטרפת

גליל6

New member
לאביגיל תודה רבה.

באופן עקרוני את בהחלט צודקת אלא שאחת הסיבות שהבן שלי כל כך רצה כלב היא האפשרות להסתובב איתו בחוץ ולהרגיש כמו טווס, אוקיי המצב כרגע אחר , אשוחח איתו ונחשוב בכיוון, ושוב תודה רבה לך על העזרה. שתהיה לכולנו שבת נעימה ושקטה.

למעלה