היי לך
אני הולך להיכנס בך קצת מקווה שתסלחי לי מראש כי הכוונות הן טובות. אז נתחיל ? אז כך: אתה יודעת מי אשמה בכל זה ? רק את. ואני אגיד לך למה, התפיסה והגישה שלך לקוייה. ראשית, מה שאת עושה שבעצם פוגע בך הכי הרבה הוא ראייה פסימית מסויימת. עכשיו תגידי לי משהו, כמה אנשים את מכירה שרוצים להיות סביב אדם דכעוני שמשחק אותה מסכן כל הזמן וחושב שכל העולם חרא ומגעיל ? אני לא מכיר הרבה אפילו לא אחד לצערי ולמזלי. אז השאלה הנישאלת היא למה את עושה את זה לעצמך ? הבעיה היא לא בחברים ובידידים ובבני זוג, הבעיה היא בך. כלומר, בשביל שאנשים ירצו להיות סביבך, את צריכה ללמוד להיות סביב עצמך קודם, לא נישמע הגיוני ? מתי פעם אחרונה עשית משהו בשביל עצמך ? מתי פעם אחרונה נתת לעצמך מתנה ? (תחשבי על זה) מתי פעם אחרונה נתת הזדמנות לעצמך להיות שלמה עם עצמך ? אני מבטיח לך שבגע שיהיה לך שקט פנימי ויהיה לך טוב עם עצמך, אנשים ירצו להיות סביבך. שלישית, יש לך עוד בעיה קטנה: את מצפה יותר מידי באנשים. כלומר, מאוד קל להתאכזב מאנשים ברגע שאת מצפה מהם דברים שהם עצמם לא יודעים על הציפיות מהם (אפילו שנותנים רמזים קלים). בנוסף, אף אחד לא חייב לך שום דבר כמו שאת לא חייבת לאדם דבר. וברגע שתביני את זה טוב, כך החיים שלך יהיו יותר טובים. הכוונה היא שתעשי מה שאת רוצה לעשות ולא מה שאת חושבת שמצפים ממך. תעשי לא בגלל שאת רוצה לקבל תמורה אלה רק בגלל שאת רוצה לעשות זאת, וכך הציפיות שלך יהיו יותר נמוכות. תחשבי על כל זה, זה עבודה עצמית גדולה מאוד. ספרי לי עם טעיתי, מסליחה מראש על כך שאני ישיר אבל לפאמים אנשים צריכים לקבל כמה כפות החיים בשביל להעיר אותם. ממתין לתגובה, joshua