מרגישה אבודה...

LoveRo

New member
מרגישה אבודה...

יש לי בעיה רצינית, אני נורא בודדה. יש לי בקושי שתי חברות וגם עליהן אני לא יכולה לסמוך על לצאת, לבלות וכו'. בזמן הפנוי שלי אני כמעט תמיד לבד וזה גורם לי להכינס לדכאון שממנו מאוד קשה לי לצאת. הבדידות יכולה להרוג בן אדם מבפנים, זה משהו שאף פעם לא חשבתי שאני אלמד. חבר אין לי, אז עוד יותר אני מרגישה חרא עם עצמי. אף אחד לא מתקשר אליי, אף אחד לא מתעניין וזה כואב. אני לפעמים חושבת על הקיצוני כדי לנסות לפתור את הסבל שלי, אבל אני יודעת שזה לא הפתרון... שומדבר לא מעניין אותי, אני לא מוצאת עניין בשומדבר, לא בטלויזיה, לא בקריאה ולא בלימודים. לאחרונה גם התאכזבתי מבחור מסויים שאני לא מעניינת אותו בכלל וזה כל כך מעליב ופוגע... אני יודעת שהוא לא יזכר בי למרות שלפעמים יש בי תקווה. אני יכולה להגיד שהוא ניצל אותי למה שהוא רצה ושכח ממני. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ונורא קשה לי לקום כל בוקר בהרגשה שאף אחד לא צריך אותי.

אם תרצי אני חברה שלך וכל הפורום

ואת תמיד יכולה לדבר איתנו על כל נושא שבעולם ככה אני התחלתי כאן, מבאסה שלבסוף הביאה לי חברים רבים. ממליצה בחום על כל אחד ואחת כאן.

יש לך ביד את הכלי הטוב ביותר

יש בתפוז המון המון פורומים (מעל 700!!!) בטוחה שלאחד מהם יש את הנושא שמתאים לך בכל פורום יש מפגשי פורום ואפשר לעשות חברים תיפתחי לאנשים והם יפתחו אליך זו הדרך במדיה הזו של האינטרנט לכי על זה

GALI02

New member
להיפתח- זו מילת המפתח

(ולמען האמת אני צריכה להגיד את זה גם לעצמי...:)) תיפתחי לאנשים, תחייכי לאנשים (גם אם רע לך בפנים- תחייכי, זו לא קלישאה- זה עובד!) ותצאי הרבה- לא חשוב עם מי (ואני לא מתכוונת ללצאת עם גברים), גם אם את לא כל כך אוהבת את החברה, תצאי כי מי יודע את מי תכירי. יהיה בסדר- זה תלוי בך והנה גם אני יצאתי מחוזקת
(בהצלחה!)

joshh

New member
היי לך

אני הולך להיכנס בך קצת מקווה שתסלחי לי מראש כי הכוונות הן טובות. אז נתחיל ? אז כך: אתה יודעת מי אשמה בכל זה ? רק את. ואני אגיד לך למה, התפיסה והגישה שלך לקוייה. ראשית, מה שאת עושה שבעצם פוגע בך הכי הרבה הוא ראייה פסימית מסויימת. עכשיו תגידי לי משהו, כמה אנשים את מכירה שרוצים להיות סביב אדם דכעוני שמשחק אותה מסכן כל הזמן וחושב שכל העולם חרא ומגעיל ? אני לא מכיר הרבה אפילו לא אחד לצערי ולמזלי. אז השאלה הנישאלת היא למה את עושה את זה לעצמך ? הבעיה היא לא בחברים ובידידים ובבני זוג, הבעיה היא בך. כלומר, בשביל שאנשים ירצו להיות סביבך, את צריכה ללמוד להיות סביב עצמך קודם, לא נישמע הגיוני ? מתי פעם אחרונה עשית משהו בשביל עצמך ? מתי פעם אחרונה נתת לעצמך מתנה ? (תחשבי על זה) מתי פעם אחרונה נתת הזדמנות לעצמך להיות שלמה עם עצמך ? אני מבטיח לך שבגע שיהיה לך שקט פנימי ויהיה לך טוב עם עצמך, אנשים ירצו להיות סביבך. שלישית, יש לך עוד בעיה קטנה: את מצפה יותר מידי באנשים. כלומר, מאוד קל להתאכזב מאנשים ברגע שאת מצפה מהם דברים שהם עצמם לא יודעים על הציפיות מהם (אפילו שנותנים רמזים קלים). בנוסף, אף אחד לא חייב לך שום דבר כמו שאת לא חייבת לאדם דבר. וברגע שתביני את זה טוב, כך החיים שלך יהיו יותר טובים. הכוונה היא שתעשי מה שאת רוצה לעשות ולא מה שאת חושבת שמצפים ממך. תעשי לא בגלל שאת רוצה לקבל תמורה אלה רק בגלל שאת רוצה לעשות זאת, וכך הציפיות שלך יהיו יותר נמוכות. תחשבי על כל זה, זה עבודה עצמית גדולה מאוד. ספרי לי עם טעיתי, מסליחה מראש על כך שאני ישיר אבל לפאמים אנשים צריכים לקבל כמה כפות החיים בשביל להעיר אותם. ממתין לתגובה, joshua

GALI02

New member
תקראי את תגובתו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני היתי במצב הזה עד ש...

עשיתי לי מאין סוויצ' בראש וגיליתי שהכל (!!!) השתנה. הכל עניין של גישה לדברים האלה. מיותר שאני אעשה "העתק-הדבק" למה שנאמר מעליי, אבל זה אשכרה ככה. את בוחרת את הגורל שלך והחברים שלך. ונכון שלפעמים צריך לחייך בכוח גם כשלא הכל סבבה, אבל את מבינה שכשאת מקרינה חן, אנשים נמשכים אלייך ורוצים בקרבתך. וכשאת מקרינה ההפך- רק דוחים אותך ושומרים כמה שיותר מרחק. למה זה?????? כי מצב רוח ואווירה זה קטע מדבק כנראה.... אין לי שום בעיה להרחיב ולהיות לך לעזר ואוזן קשבת אם את רוצה, אני כאן... אני בטוחה שיש בך את הכוח להיאחז בדברים הטובים בחייך ולחייך ולו לרגע <ואין ספק שיש כאלה> שלך, מאיה.

LoveRo

New member
למאיה

היי, קראתי את ההודעה שלך קצת מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא :) זה נורא קל לייעץ ולהגיד תחייכי והעולם יחייך אלייך וכל מני דברים בסגנון, אבל כשיש רק אכזבות מסביב זה לא הכי כיף שבעולם... תספרי לי איך הכל השתנה בשבילך.

takala

New member
אל תתני לעצמך לשקוע

אני מכירה ת'הרגשה הזו לפעמיים אתה נכנס לזה ורואה רק ת'צד האפל של העולם תחשבי חיובי תראי ת'יופי בעולם אל תתני לעצמך לשקוע כי כ"כ קשה יהיה לך אחר כך לצאת משם אשמח שתשתפי אותי אני כאן בשבילך

למעלה