מרגישה אבודה

קולדון

New member
מרגישה אבודה

שוב קשיים עם החבר ונראה שזה לא נגמר, לא נפתר ולא יצליח להסתדר

הרגשות שלי חצויים.
אוהבת מאוד וסובלת קצת יותר ממה שבא לי.
שזה לא סבל ענקי ואולי מישהי אחרת הייתה אסירת תודה.
אולי אני אף פעם לא מצליחה לשמוע בחלקי
אולי אני פשוט לא מתאימה לאף אחד לטווח ארוך.

תמיד באה בטענות שלא מקבלת מספיק, ותמיד פונה לאלו שלא יכולים לתת לי את זה.

למה אני בוחרת אנשים שלא מתאימים לי?

נשבר לי כבר מפרידות.
אין לי יותר כוח, השראה ומוכנות לעוד פרידה ועוד כאב.

אין לי תאבון, בא לי לשקוע ולא לצוף.
ואני לא אעשה את זה כי אני רחוק מידי מזה וכמובן שטוב שכך.
אבל קשה לי
ואני מתה מפחד
מתה מפחד להיות שוב לבד
מתה מפחד מהכאב של הפרידה
והאכזבה
והשבר

אכזבה מעצמי
אכזבה מאנשים
למרות הידיעה הפנימית שזה הכל אצלי.
שלא צריכה להתאכזב ולצפות מהאנשים שלא באמת מתאימים.

משתגעת מחוסר הבהירות.

קולדון

New member
טריגר

קשה לי
&nbsp
עם הזדקקות לאחרים
אני מפרידה את עצמי
ואז כועסת שמופרדת
רוצה להיות ביחד ולא באמת נותנת אמון או מסוגלת להרגיש שאני לא לבד
&nbsp
מצולקת מאוד מאוד מאוד בכל מה שקשור לאינטימיות
ולא יודעת איך לצאת מזה
לא יודעת איך להיות כנה לגבי זה
כי לא מספיק מבינה בזה בעצמי
&nbsp
גורמת לעצמי נזק ואז נוטרת לבנאדם שהיה שם.
שלא שמר עלי כשלא שומרת על עצמי
&nbsp
רוצה להיות אחראית על עצמי ולא באמת מסוגלת
&nbsp
כל קשר על פעם מחדש מסתיים כי אני פוגעת בעצמי.
אף פעם אף אחד לא אנס אותי (חוץ משני ניסיונות קטנים שנצלתי מהם)
חוץ ממני במו ידי
אף אחד לא כפה עליי כלום, לא לחץ עליי או הלחיץ אותי חוץ ממני בעצמי
אף אחד לא הכריח אותי או המליץ לי לנסות את כל החוויות הנוראיות שהחלטתי לנסות וצלקו אותי אפילו עוד
&nbsp
עברתי דברים כאלו נוראיים ומעוותים, שגרמו לי לכאב נוראי, שעכשיו עוזר לי לזכור
למה חשוב לשמור לי על גבולות אדומים מסויימים
אבל עדיין לא עוזרים לי להבין למה בכלל עברתי את הגבולות האלו כשהייתי דף לבן וחלק.
למה לכלכתי את עצמי ולמה פגעתי בעצמי כשממש לא הייתי חייבת והיו לי עוד מיליון אפשרויות אבל אותן לא רציתי.
&nbsp
לפחות עם הפרעות האכילה תמיד ידעתי שזה קרה לי. כי זה קרה בגיל 7.
בגיל 7 זה מספיק לא מודע כדי שזה פשוט יקרה ויעיד על משהו מאוד לא בסדר שאני כנראה לא אשמה בו.
&nbsp
ני
&nbsp

Lital 172

New member
יקרה שאת.

עבר הרבה זמן מאז שכתבת. מצטערת שלא הייתי לפני. איך את עכשיו..? יש קצת בהירות? אני שמחה שכתבת.. ואני מנסה לחפש את המילים הנכונות. פרידות הם תמיד באות עם המון קושי ועצב.. במיוחד שכל כך רוצים שיצליח. נראה שבקשר הזה משהו לא שלם מספיק.. אני לא חושבת שאת מבקשת יותר מדי.. אני חושבת שבאמת הו אלא מצליח להשלים אותך ולהבין אותך במקומות שאת הכי צריכה. לא פשוט להגיע לצומת כזו שהכל מתעורר ומערער את הקרקע היציבה שאנחנו עומדים עליה. אבל.. כמו שכתבת את כבר לא במקום ההוא האפל. ונכון שיש קשיים וכאבים. ואני חושבת שהגיע הזמן לקחת את עצמך לטיפול. לעבד שם את הדברים.. נראה שיש עוד רגשות שצריך לעבוד ולהכיל אותם. ואני חושבת שזה זמן נכון לתת לך את המקום להיות את. להתפרק בצורה נכונה.. ושיהיה לך את הרשת בטחון הזו... שולחת לך חיבוק גדול והרבה אהבה. מאמינה בך. ואיתך...

קולדון

New member
עצוב לי נורא

מהשיחה האחרונה נראה לי שבאמת נפרד.
זו פעם ראשונה ששמעתי גם ממנו רצון כזה, עד עכשיו הוא תמיד רצה שנמשיך לנסות.
&nbsp
באיזשהו מקום יש לי הקלה, כי לא לדעת זה יותר קשה לי ברמה המיידית.
אבל זה כואב לי נורא. אני עצובה ושבורה.
אני מרגישה ממש גרוע ויודעת שזו רק ההתחלה של הגרוע הזה.
אני עוד לא מעכלת ולא יודעת לאן זה יתפתח, אבל מרגישה בפנים שאולי באמת כבר עדיף לוותר,
ולהפסיק להזיע כל כך את הקשר הזה.
&nbsp

Lital 172

New member
זה בסדר שככה עכשיו,

זה הכי קשה להיות בחוסר ודאות, ולמרות שקשה שיש החלטה כבר כמעט שלמה , ושזה כמו עננה על ראשינו שכבר מראה לנו לאן זה מתקדם, לפעמים זה עדיף.
וכמו שכתבת.. הקשר הזה כמה שהוא היה טוב, ונתן לך הרבה אהבה וחום, הוא גם היה עם קשיים, עם הרבה מריבות, והרבה סדקים.
אז אולי זה עדיף וזה לטובה, גם שקשה לשחרר לגמרי. וגם שכמו שכתבת הגרוע של ההרגשה מתחילה עכשיו...
אני חושבת שבתוך תוכך את יודעת מה יהיה הכי נכון וגם אם קשה להודות בזה שמשהו לא מצליח וחוזר על עצמנו. חשוב שתהיי כנה עם עצמך.
שבאמת תבואי עם מה שאת מרגישה, ותחליטו מה נכון בשביל שניכם. ולמרות שזה נראה עכשיו הכי כואב בעולם, את מסוגלת להתמודד מול זה.
הזמן באמת יעשה את שלו... וכנראה שהקשר הזה היה שיעור בחיים שלך... שעכשיו בדרך להסתיים, אבל לימד אותך המון, ואולי איפשהו גרם לך שוב להרגיש. ולהרגיש איך זה. ועכשיו... זה הזמן ללכת.. קדימה, ורק להתחזק מזה, ואני בטוחה שאת תמצאי את המישהו הזה שהכי מתאים לך. שישלים אותך מכל הבחינות. ובאמת שתרגישי שהקשר הזה לא יותר מדי מסובך. ואת יכולה להנות ..ולהיות הכי נאהבת.
מחבקת אותך..

חיבוק

את מתארת מצב לא קל והרגשה קשה
תשתדלי למצוא לעצמך עזרה, טיפול, אנשים סביבך שיוכלו להיות איתך?
ותמיד כאן יש מקום...

levshavur

New member
חיבוק גדול...

קולדון יקרה שלום,
פרידות זה אחד הדברים היותר כואבים, ולכן אני לא מוצאת כרגע את המילים המנחמות להגיד לך, אבל אני רוצה להגיד לך שאני אתך וחושבת עלייך...
כדאי לחשוב איך לעשות את הפרידה בדרך הכי הרמונית והכי פחות מכאיבה...
ישנם זוגות שמנתקים קשר לחלוטין, וישנם כאלה ששומרים על קשר ידידותי. לפעמים קשר ידידותי הוא חשוב, במיוחד אם יש לכם חברים משותפים...ואתם עשויים להיפגש באירועים חברתיים...
לפעמים מה שנראה כדלת שנסגרת, כאסון וכמשהו שנהרס, יכול להפוך למנוף של צמיחה, של בנייה של משהו חדש...אז אולי את יכולה לחשוב על זה במובן כזה... שעכשיו לא יהיו הקשיים שחווית בזוגיות, ויש לך את מלוא האפשרות לטפל בעצמך, ולבנות משהו חדש וטוב בחיים...
אם תרצי אני זמינה גם במסרים...
לבשה.

levshavur

New member

קולדון שלום,
אני כול כך מבינה את ההרגשה שלך!!!
אני חושבת שישנן שתי אפשרויות: או שאם את מרגישה שזה ממש בלתי אפשרי עם הזוגיות הזאת, שבעזרת מטפלת טובה, תנסי להתכונן לקראת הפרידה מהחבר, לקראת החיים שאחרי זה (כולל כאב הבדידות) ועם זאת התקווה שאולי תמצאי מישהו שכן יוכל להכיל אותך...
האפשרות השנייה: אם את מרגישה שאת עדיין אוהבת את החבר, ואם הוא מוכן לעשות משהו בשביל הקשר הזה, אז שווה לפנות לטיפול זוגי אצל סקסולוגית או מטפלת זוגית אחרת בעלת ניסיון בהקשר של אינטימיות, ובמקביל לעזרה שאת יכולה לקבל, גם הוא יכול לקבל עזרה והדרכה...ישנם גם דברים שאפשר לקבל בהם הדרכה משותפת...
אני יודעת שכתבתי לך את זה בעבר, אבל מכיון וחזרת לאותו נושא, אז אני כותבת את זה שוב...
אפשר להבין את תחושת הבלבלול שלך, במיוחד שקשה לקחת החלטה שהיא כול כך משמעותית בחיים...
אשמח אם תרצי לשתף מה שלומך עכשיו?, והאם ההרגשה השתפרה קצת...
לבשה.

קולדון

New member
בצורה מפתיעה

אחרי כמה ימים קשים ללא שינה והמון בכי...
אני מרגישה קצת יותר טוב
&nbsp
התחלתי להשלים עם המצב, ולקבל אותו.
גם הבנתי שהפרידה לא נובעת מכעסים ורגשות שליליים.
אני יכולה מאוד לאהוב את החבר שלי ולהבין שזה לא מתאים יותר,
גם בלי לשנוא אותו על הדרך.
&nbsp
זה גרם לי להקלה גדולה כי זה הוציא אותי מהלופים של כל הפרידות האחרות שהיו לי בחיים.
&nbsp
אנחנו אמנם עוד גרים ביחד ומתיחסים ממש יפה אחד לשניה,
ובעצם עוד לא חוויתי את הפרידה, וזה יהיה יותר ממשי מן הסתם כשפיזית לא נגור ביחד...
אבל אני מרגישה כאילו אני נפרדת ממנו כי הוא נוסע לחול, או משהו כזה.
&nbsp
במידה מסויימת תמיד הרגשתי כמו תיירת בקשר,
תיירת שמגיעה מבית דפוק, ולכן לא מתגעגעת הביתה.. אבל עדין, תיירת.
&nbsp
בפרידות הייתי בסופו של דבר טסה לאנשהו כדי להצליח להתנתק..
ועכשיו אני מרגישה שזה הפוך.
הוא אמנם לא נוסע לשום מקום, הוא נשאר איפה שהוא, אבל גם זה לא שאני הולכת לחזור לבית הדפוק
שממנו הגעתי.
&nbsp
מרגישה יותר חזקה ואופטימית.
יודעת שיהיה לא קל. בקרוב גם עוברת ניתוח כך שבכלל יהיה לא פשוט.
אבל לפחות הלב שלי לא משוגע ואני לא רצה בריפיט על כל הזכרונות..

levshavur

New member
תודה על העדכון...

קולדון יקרה שלום,
אני כול כך שמחה לקרוא שקצת הוקל לך, כי האמת היא שדאגתי ...
השאלה שלי היא מעשית: האם ישנה האפשרות שהחבר שלך יישאר אתך עד אחרי שתחלימי מהניתוח, ורק אחר כך תפרדו? אני פשוט חושבת שאחרי ניתוח תצטרכי עזרה בבית, ותצטרכי גם מישהי/ו לידך, לפחות ברוב הזמן...
אני חוששת שההשפעה הרגשית של פרידה, אם היא תהיה עכשיו, לא תשפיע טוב על קצב ההחלמה שלך מהניתוח...
בזמנו הנסיעה הממשית של האקס לחו"ל, אחרי הגירושים, ושבוע אחרי זה כניסה לניתוח, הייתה מבחינתי , פיזית ונפשית ממש אסון...אי חושבת שאם הוא לא היה מתנהג בגועליות ונשאר עד אחרי שאחלים, אז גם הייתי מחלימה מהר יותר פיזית, וגם הפרידה הנפשית הייתה קלה יותר...
לכן אני חושבת שאולי יש מקום לדבר אתו על זה, מה דעתך?
שיהיה המון בהצלחה בניתוח!!!
לבשה.

קולדון

New member
אמממ..

הוא בינתיים איתי בדירה, עד שימצא דירה אחרת..
ויעזור לי עם הטיפול בחתולים.
אני כנראה אהיה אצל אמא שלי בימים הראשונים...
אני לא יודעת אם באמת זה משנה שהוא שם אם כבר נפרדנו.. אבל אולי את צודקת.

למעלה