מרגיז??!!!

מאקי

New member
מרגיז??!!!

קורה לכם לפעמים שמישהו שואל ואתם עונים לו במסר או בפורום מלווים אותו בתהליך מייעצים והוא אחכ נאדה מילת תוד לא מעביר במסר או בפורום ושאלה שלכם אליו איך היה?? חסה. אני יודעת שזה ילדותי מצידי לצפות אבל לפעמים יושב אצלי מצב של ילד זהו הורדתי את אשר על ליבי והוקל לי ( 238 גרם בדיוק) יום נעים

odedee

New member
כמובן שקורה.

אבל כמו ש-א אוהל כתבה, מדי פעם גם מגיעה איזה תודה קטנה, וזה מפצה...

ואני מכירה מישהי....

שהתקשרה להודות, למרות שבכלל לא עזרתי לה......
בוקר נהדר.

r66

New member
קורה. אין מה לעשות!!!!!!!!

אני אף פעם לא מצפה לתגובה, כמו שמי שהגבתי לו לא ביקש ממני, באופן אישי, לעזור לו. התנדבתי, בעיה שלי! לא מצפה לתודות ולא לתגובות. יכולתי באותה מידה לא להגיב, אפילו. מאקיל'ה - תתעלמי ותמשיכי להיות כמו שאת
בוקר מצויין. הנה... קבלי קובץ מתכוני חנוכה............. את לא חייבת להודות לי

מאקי

New member
מתוקים...

עכשיו אחרי שהלכתי שעה ברגל את העליה והירידה בחזרה.... וראיתי תגובות שלכם נרגעתי.. ותודה ורינלה לא התרגזתי על זה שלא אמרה תודה זה מורכב יותר.. ה .... כתבה מה היא עשתה שזה זהה למסר ששלחתי לה כי לא בא לי למחזר את עצמי לדעת כל יום.. וממש לא מצאה לנכון לאמר.. ותודה למי שהציע עזר תמך ולכן המרוקאי עלה לי לראש.. קרן למה רק לך צלצלו?? תצלצלי גם להודות להיא ביי

משהו שאולי ינחם אותך...

זה עדיף ממקרה שמבקשים ממך עזרה, מסתבכים ובאים אליך לעזרה, את עושה להם את כל העבודה, חומרים שלך, תנור שלך, בלגן אצלך, כלים שלך.... ובסוף הם גם לא מחזירים את התבנית !
וזה מהחיים !

אילת39

New member
מאוד מרגיז....לי תמיד קשה להתעלם...

השריטה שלי היא ש...אכפת לי...אני לוקחת ללב גם כשלא צריך..וכן, אני רגישה...אבל זה מה שעושה אותי מה שאני...לא רוצה לפתח עור של פיל בגלל אף אחד...כי הרגישות הזו מאפשרת לי להנות מעלה חדש בעציץ במרפסת או מממוסיקה שמרעידה לי מיתר בלב או מאנשים טובים...אז כן, נעלבת לפעמים, ובאותה מידה- משתדלת...באמת משתדלת, להיות רגישה גם לאחרים...

droli

New member
מרגיז,

לשלוח תשובות לאנשים במסרים, כי כידוע בעבודה אני לא יכולה להכנס. ואחכ לקרוא שהם הסתדרו לבד. מאד מרגיז!

נירהמ1

New member
כולם צודקים! - מרגישה כמוכם../images/Emo24.gif

אבל לא נעלבת יותר. חבל לי לבזבז את האנרגיה שלי על עלבונות. יום נעים וכל טוב לכולם,

למעלה