מרגיז

YULI9

New member
מרגיז../images/Emo46.gif

נכנסתי היום ל'מגה' וראיתי בקופה שלט האומר שחלוקת הקניה ליותר מ3 תשלומים תחויב ב עמלה של 2 שח' לכל תשלום. זה מאוד קומם אותי, אין כאן עניין אישי, אני כמעט לא קונה במגה, הם יקרים מדי בשבילי, ולעולם לא מחלקת קנית מזון לתשלומים, זה טיפשי לעשות את זה. אבל הודעה כזאת נראית לי ממש זלזול בלקוחות.

goanin

New member
כן מרגיז...

אבל כולה 2 שקל. והרי למה לפרוס קניה שבועית על שלושה חודשים? הרי עוד חודש נעשה קניה דומה ואז שוב נדחף אותה שלושה חודשים? לא נשמע לי הגיוני.... אני חושב שרכישות קבועות צריך לשלם בתשלום אחד, אחרת שוקעים לא טוב. תגידי: זה במקרה "מגה בעיר" הפלצנים?

YULI9

New member
זה 2 שקל לכל תשלום

אני מסכימה שאין טעם לחלק קניה שבועית לתשלומים. אני חושבת שהם יזמו את התרגיל הזה לקראת החגים כשההוצאות של המשפחות גדולות בטרוף (לא ממש ברור לי למה זה צריך להיות כך, אבל זה נושא אחר לדיון) יש הרבה משפחות שאת ההוצאה של החגים מחלקות ל6-12 תשלומים, זה 12-24 שח'. יכול להיות שעל טמטום צריך לשלם
, אבל עדיין מקוממת אותי הגישה של הרשת.

YULI9

New member
אני עדיין לא מבדילה בין מגה בעיר למגה לא בעיר

גיימסית

New member
גם אותי מגה עצבנו במיוחד../images/Emo46.gif

הלכתי לקנות ביצים רגילים אך להפתעתי אין אצלם (לפחות בסופר שלנו בשכונה)אין ביצים רגילות יש רק אורגניות, ההבדל במחיר הוא 200% , לא יאומן, נגשתי לקופה הראשית והיא אמרה שיש חוסר מהחג, לא מאמינה בגרוש כי כל המקרר היה מפוצץ באורגניות. ואין מצב שלקראת החג הם לא יערכו בהתאם פשוט מפעילים את כוחם על הצרכן כי באזור אין להם מתחרה, הם סופר שכונתי.

maybesure

New member
../images/Emo6.gif התרנגולות בשביתה בגלל

ה 2% על התשלומים
אם זה לא היה עצוב זה יכל להיות כ"כ מצחיק! כבר ראיתי שסופרים דוגמת שופרסל לגווניו לא מחזיקים מלאי ביצים רגילות ולעומת זאת המון מכל סוגי היקרות יותר. אינני מאמינה שהן יותר אורגניות או חופשיות מהרגילות אבל זה לדיון אחר. בינתיים, באותו יום בסופר פרטי ענקי שכל יישובי האזור קונים בו יש המוןןןןןןןןןןן ביצים רגילות בנוסף למלאי סביר של "מיוחדות". נראה שעל המיוחדות יש יותר אחוזי רווח והרבה יותר משתלם למכור אותן. אני לא קונה. אם צריך נודדת לאן שאפשר להשיג רגילות.

ariri

New member
קנייה בסופר

זאת קנייה החוזרת על עצמה אין שום הגיון בקנייה בתשלומים. אני דווקא מברך על החלטה כזו , אז אולי יהיו כאלה שיתחילו להתכלכל נכון (אם לא מהבנה אז לפחות משיקולי עלות).

r i n i

New member
סליחה? אתה מנסה לחנך אותי???

את השיקולים שלי לקניה בתשלומים אני רוצה לעשות לבד ! אם חנות כלשהי גובה תשלום נוסף עבור תשלומים אעשה לבד את החשבון אם לערוך שם את הקניות בעתיד.

ariri

New member
rini כנראה שנגעתי בעצב רגיש.

יש לך את כל הזכויות ואיני גורע מהם במאומה. אני רק הצדקתי התנהגות כזו כי לדעתי בסופו של יום תהיה זו החלטה נכונה לצרכנים, ומי שמעדיף לקנות בתשלומים ולשלם עמלות זו בחירתו. שנה טובה וחיובית.

goanin

New member
הוא לא מנסה לחנך, אלא לייעץ

אני למשל, רק מנצל את ההודעה שלך כדי לאמר את דעתי על תשלומים: רעיון לא טוב.
אם את רוצה, זה אפילו מומלץ לפתח על זה דיון. זה לחלוטין רלוונטי.

r i n i

New member
הרגישות היא לסגנון ולא לתוכן

באותה מידה אפשר להגיד שהציבור מטומטם (ולכן הציבור משלם...) שבכלל מפקיד כסף בבנק ולא שומר עליו מתחת לבלטה. ככה אין לו עמלת שורה, עמלת חשבון ועמלת מיזוג אויר בבנק, ממילא הריבית היא כל כך נמוכה וזניחה שגם לחסוך כבר עדיף במקום אחר. הדיון הוא לגיטימי לחלוטין ואני מסכימה חלקית עם נושא התשלומים. קניות קטנות אני עושה במזומן וקניות גדולות (ע"ע ראש השנה) אני פורסת לתשלומים מסיבות שונות ואישיות שאין לי חשק להכנס אליהן. מקום שגובה כסף על תשלומים לא יראה אותי אצלו.

maybesure

New member
2% ירתיעו??

אנשים לא נרתעים לשלם ריבית קרדיט על תשלומים אז יירתעו מ 2%? גם אני כמוך לא מאמינה במדיניות תשלומים, בטח לא על מוצרים מתכלים כמו קניות בסופר. כשמחליטה על תשלומים זה יהיה תמיד רק על פרוייקטים של למעלה מכמה אלפי שקלים שישמשו אותי להרבה שנים: ריהוט, דיור, תיקון, מכשירי חשמל גדולים, רכב וגם..טיפול שיניים. כל מה שזה קניות שגרתיות או מוצרים מתכלים - אני מעדיפה לשלם בתשלום אחד גם אם קצת כבד.

יעל י

New member
כבר שנתיים כמעט גובים 2 ש"ח לתשלום

ודווקא ההודעה הזו היא מאד הוגנת ללקוח שרצוי שידע שכל נוהגים במגה. היא הוגנת וצריכה להיות מובלטת. אם לעשות או לא כל אחד לפי ראות עיניו... דרך אגב , גם בשופרסל לא היו ביצים רגילות אתמול

למעלה