מרגיז מרגיז....

גלעד2211

New member
מרגיז מרגיז....

זה לא פורום טלוויזיה אבל קול ישראל רשות השידור הכל אותו חרא (וסליחה על הביטוי). הבטיחו אולימפיאדה...איזה אולימפיאדה ואיזה נעליים מי שרוצה לראות אולימפיאדה שיצפה בערוצים זרים או שיתחבר בתשלום נוסף לספורט 1-2....בקיצור בשביל מה האגרה? אני לא רוצה ערוץ זר אני רוצה לשמוע פרשן ישראלי ולא ערבי או סלובני! מקצרים שידורים עושים מה שבא להם על חשבון הכיס שלנו, אני יודע שהנושא הזה נטחן אבל עכשיו זה יותר מרגיז מיום ליום זה נהיה יותר מרגיז בגלל ההתנהלות של הגוף הזה. כל הזמן עיצומים מה יהיה? על מה התשלום? חבל שאין כמה מאות אנשים לאיזה מחאה של אי תשלום, אולי זה יזיז למישהו שם!

רשות השידור צאו לנו מהחיים בבקשה.

אתם כמו מאפיה אבל עם רישיון אין הבדל ביניכם לבין היאקוזה ביפן,אין ממכם כלום ודבר אתם לא מועילים ורק כסף אתם רוצים מהאזרחים על מה ולמה גם ככה אף אחד לא צופה בכם.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
תגובה

כעובד רשות השידור, אני מכיר גם מבפנים את הבעיות וייאמר לזכות העובדים שרובם עושים את עבודתם נאמנה על אף התנאים הקשים והבעיות. ההתנהלות של משרד עורכי הדין כפי שמוצגת בכתבה היא לא פחות מבזויה ותמוה שזה היחס שמקבלים בגוף שאמור לשרת את רשות השידור שכולנו למעשה לקוחות שלה גם אם בעל כורחנו. עצוב שכפי הנראה, שום דבר לא ישתנה במישור הזה. אני בטוח שיש הרבה משרדי עורכי דין שישמחו להשתלט על התקציב הזה וגם יתנו תמורה, כמה אבסורד, לכספנו

אייל לא להכפיש את היאקוזה ! :)

היאקוזה בניגוד לרשות השידור היא ארגון מסועף מסודר ופרקטי עד פרפקציוניזם. יש לי עסקים ביפאן ברחובות הראשיים בטוקיו ודע לך שבלי היאקוזה חלק גדול מכלכלת יפאן פשוט תחיה בכאוס.

למעלה