מרגיז העניין הזה

Dan_Kap_

Active member
אכן מרגיז

אני מקווה שהיא תערער והערכאה הבאה תחליט אחרת...

A לוןA

New member
מרגיז, אבל צריך לקחת את העניין בפרופורציות

המורה הזו לא פוטרה בגלל הבדסמ. היא פוטרה כי היא השתתפה בתוכנית בעלת אופי מיני מוצהר, והוצגה בתוכנית כמארחת (שניתן לפרש גם כמלכה בתשלום) במועדון בדסמ.
אני מניח שאם היא היתה מוצגת כמארחת במקום מיני אחר, ולא היתה מלמדת את הזוג שבתוכנית להצליף אלא למצוץ- התגובה היתה אותה תגובה. וזה בדיוק מה שאמרה גם השופטת שדנה בתיק- "אילו הופעתה התקשורתית הייתה מתמצה בריאיון שבו היא מספרת על השתייכותה לחובבי ה־BDSM, היה יכול להיות בסיס לטענותיה. אלא שעוזר
השתתפה בביצוע מעשים בעלי אופי מיני, ואין הבדל לצורך העניין אם מדובר בהעדפות מיניות הנחשבות שגרתיות או כאלו הנחשבות יוצאות דופן"
&nbsp
אם היו מפטרים אותה כי מישהו היה רואה אותה במועדון הזה בזמנה החופשי- זה עניין אחד. להצטלם לתוכנית טלויזיה ולהציג את עצמך כ"מארחת" שם ולהדגים איך מצליפים קושרים ונוגעים- סיפור אחר לגמרי, ומניעי אורט מובנים לי לגמרי (אם כי לא מוצדקים לחלוטין בעיני)

ואם היא הייתה משתתפת במצעד הגאווה בלבוש חושפני?

איך אתה חושב שבתי המשפט היו מתייחסים אל זה?
&nbsp
האם יש משהו רע במיניות האדם? האם מיניות האדם סותרת או מנתגשת באיזושהי צורה לעיסוק אחר שהאדם עוסק בו שלא קשור למיניותו?

A לוןA

New member
אין שום דבר רע במיניות

וזה בכלל לא מה שאמרתי.
אבל יש לחברה קודים, ואי אפשר להתעלם מזה.
אם מורה משתתפת במצעד הגאווה- אין בזה פסול.
אם מורה משתתפת במצעד הגאווה כשרק חוטיני לגופה- זו כבר מתחילה להיות בעיה
אם מורה משתתפת בתוכנית טלויזיה בה היא מדגימה איך היא אוהבת למצוץ- זו בעיה יותר חמורה
ואם היא משתתפת בסרטי פורנו זו בעיה חמורה אף יותר.
&nbsp
אין שום בעיה מבחינתי שמוסד חינוכי מצפה מהמורים שהוא מעסיק שיהיו דמויות חינוכיות- ומי שמשתתפת בתוכנית טלויזיה בתור מארחת בתשלום- הדמות החינוכית שלה בעייתית.
השאלה רק איפה עובר הגבול.

הבעיה של מערכת החינוך היא לא המורה

הבעיה במערכת החינוך היא שילדים נחשפים לתכנים שאינם אמורים להחשף אליהם.
סילוק של מורה שמבצעת את התפקיד שלה היטב בגלל מעשיה בחיה האישיים לא משרת שום מטרה ואף פוגע במערכת החינוך ובחינוך עצמו (חינוך לסובלנות, לקבלת השונה, פלורליזם, כבוד האדם)
&nbsp
לפני כמה עשרות שנים, בארה"ב, המדיה הייתה מאוד מוסרית, המדיה לא הייתה מאפשרת הצגת תכנים שאינם מתאימים לילדים לפני השעה 21:00. היום הכל נגיש והתכנים שמיועדים לילדים אף הם שנויים במחלוקת. החברה והממשלה המושחתת שלנו מצאו שעיר לעזאזל.
&nbsp
אז מורה שהיא גם מלכת סאדו. למי זה באמת אכפת?...
&nbsp
אין שום קשר לקודים חברתיים, זו לא החברה שפיטרה אותה, זה המשטר המונופוליסטי של משרד החינוך רווי השחיתות והתקציבים

סליחה על ההתפרצות

אבל אני באופן כללי מסכימה איתך
א-מה-מה
האם אנחנו נמדדים לפי המיניות שלנו
במקרה זה?
אני חושבת שזכות הפרט הוא לחשוק ו לעשות מה שעושה לו טוב "ובזכות" פסיקה שכזו יש פה סוג של אמירה בסטייל - את יכולה לעסוק בהוראה בגבולות מסוימים וברגע שחצית אותם את לא מתאימה יותר. זה קצת אבסורד...
יש פה משהו קצת חשוך.

A לוןA

New member
בעולם אוטופי- את צודקת

העולם שלנו אינו כזה, ובקודים החברתיים של החברה הישראלית- דמות חינוכית לא מופיעה בטלויזיה כשהיא מדגימה אקטים מיניים.
אין בעיה עם המיניות שלה- יש בעיה עם ההדגמה הפומבית והמצולמת של המיניות שלה. אלו שני דברים שונים.

פעם שניה השבוע

שמדברים איתי על עולם אוטופי
מתי זה כבר יגיע

יש מצב שאתה צודק.

ExLibris499

New member
תפריד

בין השתייכותה לחובבי הז'אנר לבין הסיבה שבגללה פוטרה...
לא היית שולח מפקד בצה"ל להציג אסטרטגיות עינויים בלייט נייט שואו באיזו תכנית טלוויזיה, כי זה מנוגד, לכאורה, לדימוי ההומני של צה"ל.
אותו דבר פה.

חלק גדול מהגברים הם משרתים פעילים במילואים, ביניהם מפקדים

זה לא מה שמונע לקיצוניים שביניהם להשמיע את כולם ולהמשיך לבצע את התפקיד שלהם כשהם במילואים.
&nbsp
עוד דוגמא, קחי את אורן חזן, מהמר, סרסור, סוחר סמים שכיהן כשר בממשלה ורק אחרי לחצים כבדים מצד התקשורת הוא החליט לפרוש
או פוליטיקאים שהודו שהשתמשו בסמים וממשיכים לכהן, על שימוש בסמים אני בטוח שגפ מפטרים מורים

Dan_Kap_

Active member
בעיני היא עוד קרבן על מזבח יחסי הציבור של הדאנג'ן

למעלה