מרגיז אותי.....

מרגיז אותי......./images/Emo46.gif

האם ראיתם את המודעה של דפי זהב רוצים להכנס להריון פנו למדור פנצרים? האם אנו אמורים להבין מכך שהריון הוא פנצר?? שלכם חנה גונן

ת ב נ

New member
איזה קטעים , גם אני חשבתי אותו הדבר

מה לא יעשו כדי למשוך תשומת לב . אולי הקופירייטר של הפרסומת היה פנצ´ר.

חוה 1

New member
אני דווקא מאד אהבתי.

כי זה קמפיין שלם שהולך על אותו רעיון. אני חושבת שזה קמפיין מצוין. בכלל אני אוהבת כשמשתמשים בהומור בפרסומת.

נעה גל

New member
ולשם שינוי קמפיין שלא משתמש בנשים

וסקס כדי למכור משהו. בכלל, קמפיין בלי תמונות - רק טקסט. מתי לאחרונה נראה דבר כזה?

ת ב נ

New member
את צוחקת , אז מי בהריון לא נשים?

למי קורה פנצ´ר לא לנשים? אני אלך יותר רחוק ואומר שאולי הכוונה לכך שנשים עושות פנצ´ר ואחר כך צריך לתקן והן לא יודעות איך ,גם במכונית וגם בחיים.

נעה גל

New member
הקמפיין הזה, נוגע באלף ואחד דברים

אני נתקלתי כבר בערך ב-10 ססמאות שונות הנוגעות לכל תחומי החיים - גברים, נשים, עבודה, ילדים - מה שתרצי, הם לא רומזים כלום, הם לקחו כל מיני סיטואציות בחיים וניסו לעשות הקשרים. אני כרגע לא מצליחה להזכר בעוד משפטים אבל ברגע שאני אזכר אני אכתוב לך אותם. ושתי שאלות: הראשונה, האם כל הריון שאת מכירה הוא הריון מתוכנן? לא קוראים אצלכם בחבר´ה להריון לא מתוכנן פנצ´ר? זה רק אצלנו? והשניה, אסור לצחוק על הדברים האלה?

zimes

New member
הי, הי! גם על זה אפשר להתעצבן!

התכתיבים החברתיים לגבי ג´ינס צמוד מידה 36 ....

נעה גל

New member
מצאתי עוד כמה

רוצה להצליח בנשיקה הראשונה? חפש עריכה לשונית רוצה להצליח בטסט? חפש שרותי חניה רוצה להצליח במשימה? חפש אוירונים [הורה שלא מצליח להאכיל את הבת שלו] רוצה להצליח להשאר ער? חפש גפרורים

דסי אשר

New member
הומור בפירסומת

הי, הטענה של מפרסמים, ורק היום קראתי כזו תגובה של מפרסם - שאין הוא מקבל את הביקורת שהוטחה כלפיו לגבי תוכן הפירסומת והמסרים - כמו טענתך:זה הומור, ואני לא מקבל את הביקורת. זוכרים את הפירסומת של אחת מחברות הפירסום הגדולות, שעברו עם משרדיהם לאיזור הבורסה ברמת גן,וכדי לפרסם עצמם, הקופי-רייטרים (שיכולים,לצערי להיות גם קופי-רייטריות), פרסמו מודעה בה שתי יצאניות מדברות זו עם זו, בסלנג שלהן, על כך שהחברה עברה לאזור הבורסה. הפירסומת עליה קראתי היום, הייתה של רדיו 103 FM - לאזוכרת את המשפטים- אבל תונם היה עם מסרים מיניים, שובניסטיים- שאינם נעימים לכלל האוכלוסיה ובעל תפקיד בכיר בתחום רשות השידור פנה אליו, מכורח תפקידו, להפסיק לפרסם תכנים אלה. דסי

למעלה