מרגוש? לאן נעלמת?

חוכמית

New member
ואיפה בן בן אוקינוס, טל,ג, איה,ועוד

טוב גי...לא ספיידרמן. בחרת בחרת. זכותך. אני לא ממש מתחברת לדמויות מסרטים אולי זה FUCK שלי...SORRRY...היגיע המצב רוח הכאסאחי... ופעם, כשהייתי ב...מסיבה שבה היה חשפן שקראו לו( ALAN (YOU KNOW ו...בנות רק אם מאיה מתחילה אני ממשיכה. ANYWAY, אז קודם כל טוב שעוד מבחן מאחוריך. ברכותי כמו שהיתה אומרת המורה בת ציון יונה. ולגבי ספיידרמן, זה יכול להיות עכביש סתאאאם שטווה כל הזמן וממתין לטרפו. כוחות או לא כוחות הבלבול הזה כנראה מלווה גם אותי בימים אלה וכשזה קורה אני תמיד מנחמת את עצמי ואומרת: אביבה את יודעת, אחרי זה בא שקט אחר טוב, שקט של קבלה הבנה השלמה והרי לשם את כל הזמן רוצה להגיע. אז היום התחושות הן קשות אבל... אני מקבלת אותן. וזה כבר משהו נכון???

טוב נו...

זה כינוי זמני... אני לא מתכוון להשאר בו יותר ממה שאני מרגיש... בכלל, נחמד לפעמים להחליף את הזהות שלנו, לא? להרגיש כמו מישהו אחר. לא שאני מחליף בלי ליידע אתכם (חלילה...) אתם מכירים את כל הזהויות שלי, החל בגיל., והמשך בגיל גיל, משטרת תפוז, יi, ספיידרמן וגם Spider-man... יש לי גם את קורווין, אבל הוא שייך לפורום אחר, אז זה לא רלוונטי... לי עושה טוב שאפשר לפעמים להחליף זהות... לא? זה כמו ללבוש בגדים בהתאם למצב רוח, רק בגירסא ווירטואלית...

חוכמית

New member
ואני...

יודעת להחליף זהות בלי להחליף שם. שם זה משהו שאומר משהו עליך בצורה מאוד ממשית לאנשים סביבך. ברגע שאתה מחליף שם לכיוון לגמרי אחר, אותי זה מבלבל מה עוד שזה מזכיר לי את 2000 בובות הספיידר מן שיש לי בבית מילדי ושאני מחפשת למי לתת אותן. ועכביש זה חרק-וחרק זה משהו טוב רק בדרום אסיה ששם גם אוכלים אותם... ובכלל , החיים זה לא סרט ואפילו לא דומה לסרט.

אז קודם כל, נכון...

אפשר להחליף זהות גם בלי להחליף שם, אבל לפעמים אני רוצה להחצין את מה שאני מרגיש, לאמר לאנשים איך אני מרגיש עוד לפני שהם נכנסים פנימה אל המהות שלי. במציאות אפשר לעשות את זה עם בגדים, בווירטואל רק עם שמות... אני זוכר את היום שמישהי החליפה את השם כמה פעמים כדי להבהיר איך היא חשה... זה כמו הבעת פנים, רק שהיא יותר מתוחכמת מהאייקונים...

חוכמית

New member
מה אתה מרגיש????

אולי תדבר על זה במקום לספר לנו על ספיידר מן???? למילים יש הרבה כוח, אתה יודע. המהות של כל דמות תלויה במה שאתה או משהו אחר קלט מהדמות כשראה אותה. ואני קלטתי מספיידר מן את הפלסטיק.אז... טוב, אני מכבדת את דעתך ורצונך. באהבה.(ונורא בא לי לכתוב גילגיל).

מה אני מרגיש?

בערך מה שאת הרגשת הבוקר... כל המחשבות האלה על מוות, פתאום כשהוא כל כך קרוב, כל המחשבות על המשמעות של הדברים, המחשבות שלפני חתונה וילדים, המחשבות שלפני סיום תואר ותחילתה של מסגרת חדשה לגמרי... הכל ביחד עשה לי "סמטוחה בבטן" כמו שאמר זאב רווח ב"חגיגה בסנוקר". זו תקופה מוזרה עבורי... תקופה של הסתגלות לשינויים, של תפיסה חדשה, של הרבה דברים ביחד... וזה קשה. זהו...

אני גם רעב...

אני מחפש עכשיו מסעדה שתשלח אלי הביתה ניוקי ברוטב פסטו כי אני עם טעם של ניוקי פסטו בפה כבר יומיים... אז נבזבז קצת כסף... נתפנק! מותר לי לפעמים!

אבל תמוזי...! כבר סיימתי אותה!!!

עכשיו אני אחרי הבחינה ומנסה לחגוג קצת! אז אתה מרשה לי???

אני באמצע לאפה מספר 2!!!!

הראשונה היתה עם פרגיות, זו עם קבאב! בסוף נכנעתי לקרניבור שבתוכי...

חוכמית

New member
לאאאאפאאאאה???????

אוי גוטיניו.... שאני ימות מהדברים שאתה עושה לי. בשביל מה עמדתי כל הלילה על הרגליים עם הברכיים הכואבות לעשות לך מרק עוף עם פירה אחרי המבחן שיהיה לך כוח למבחן הבא??? אין דבר אחרי שאני לא אהיה אתה עוד תצטער ולא... לא ...לא צריך מציבה כי זה כבר לא יעזור לך . תתבייש לאכול לאפה. ועוד של פרגיות!!!! אפילו לכלב של הניה לא הייתי נותנת לאכול דבר כזה. טוב כפי שאתה רואה זושקה שוב איתנו,,, אז בבקשה תתחשב ותאכל רק מה שהיא מכינה כי.... היא זו ששילמה את שכר הלימוד שלך !!! ד.א. מה עם הניוקי???? קרניבור
ועכשיו בתאבון. נראה אותך.

האמת? עדין בא לי...

פלא שאני שמן? עם דודה זושקה כזו ברור שאני אהיה... די! לא! אל תדחפי לי עוד עוף לפה... לא!!! המממפ...

חוכמית

New member
מתוקיניו ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

ולא לשכוח לא להשאיר שום דבר בצלחת........ תגיד, אתה באמת חושב שאתה שמן???? או שזו בדיחה. אני מקווה שזו בדיחה . שאם לא,, אולי נעבור לפורום אחר???

אם היית נשארת עד לרגע שבו הורדתי

חולצה, היית רואה את הכרס שאני מטפח לי לתפארת... היא כבר לא קטנה...

חוכמית

New member
אהה,,,, הורדת חולצה????

אתה לא פוחד להתקרר???וככה???לפני כולם???? וספיידר, כרס קשורה לשרירי בטן ולאוו דווקא להשמנה. 10,15 דקות של תרגול כל יום תוריד לך מיד את הבטן. ו.. אהה....א.... גם עוד משהו...

תמוזB

New member
לא ברור

האם תרגול יוריד לו עוד משהו ? או האם עוד משהו יוריד לו את הכרס ?

למעלה