מרב מיכאלי.. זה לא זה

tvguy

New member
מרב מיכאלי.. זה לא זה

נו... היא לא בשלה אין מה לעשות נדמה לי שכבר הזכרתי את זה השבוע בהקשר אחר אבל היא פשוט``קנתה את זכותה`` לרשימה משלה. אני לא יודע מה אתם חושבים אבל הייתי שמח לשמוע השאלות שלה רדודות, האינטונציה שלה מעושה-היא פשוט לא אמיתית. רואים שהיא לא מעמיקה בתחקירים, אני מוצא אותה הרבה פעמים מגוייסת, כלומר זה יכול להיות בסדר שהיא נורא רוצה לקדם את דליה איציק בגלל מניעים פמיניסטים אבל מי שראה את הראיון המדובר פשוט זכה למפגן אחווה יוצא דופן בו המראיינת מנסה לדחוק במרואיינת כמה היה לה רע בילדותה וכמה היה קשה לא לאכול ארוחות מסודרות ומצד שני רואים מרואיינת שרוצה וצריכה לספר אבל קשה לה לשחק את המשחק כלומר זה היה נראה כאילו דליה איציק רוצה לספר אבל היא לא מסתדרת עם הדרך בה נשאלו השאלות. חוץ מזה הפאנל הקבוע שלה בנושא נשים וזוגיות הוא נחמד וטוב, יש לו אג`נדה די ברורה ויעילה והן באמת מנהלות שיחות אינטיליגנטיות. מה שכן, ברצון ובמהירות הייתי מוותר על עינת ארליך, הבחורה הכי נחמדה והכי רדודה בטלוויזיה. לפעמים אני פשוט נגנב מלשמוע אותה היא פשוט נעל בית: חמודה-רכה-נעימה אבל אין בה כלום היא לא מסוגלת להוציא משפט אחד בעל משמעות.

Omeo

New member
בול פגיעה

מחשבות דומות עברו לי בראש על שתיהן. על עינת ארליך פגעת בול. אין בה שום יחוד חוץ ממתקתקות משוועת. מירב מיכאלי לעומתה הייתה ב``לחמניות`` ברדיו שנונה למדי, אולי בגלל הפאנל האינטלקטואלי העשיר שישבו לצידה. התוכנית שלה בערוץ 3 אמור להיות אינטימי כזה, והאווירה התפאורתית מקדמת את הרעיון. באחד התוכניות הבודדות שראיתי היא ראיינה את תומר שרון, רועי לוי ואיך קוראים לו לשלישי מהקומדי קלאב, והייתה תחושה שהשאלות המאוד פרגמטיות שהיו חזקות יותר בראיון עיתונאי לא התאימו לקצב של שלושת הבדרנים שהצחיקו לאללה, והיא לא נתנה להם צ`אנס שיקחו לה את הבמה, וכך התפתל לו בעצלתיים ראיון שטחי בקצב מקוטע. ברגע שענו על השאלה - מבחינתה זה היה בול פגיעה.

tvguy

New member
אשת רדיו מצויינת אפילו

ברדיו היא היתה משכמה ומעלה לחמניות היתה תוכנית לציון דרך מבית היוצר של ארז טל ( כמה כבר אפשר להגיד-אני שונא את הטלוויזיה שלו). זו היתה אחלה תוכנית עם אחלה מוזיקת פתיחה ( למי שזוכר כל פעם מישהו אחר היה מזמזם את לחמניות בסגנון שונה). אבל בטלוויזיה אפילו שרה אנג`ל ( TVGUY אמביוולנטי כלפיה) לא יכלה להציל אותה. אגב מי שזוכר לקופטש ( אגב איפה הוא????) היו רגעים יפים שם כאשר הוא עשה ספין אוף לתוכנית של יאיר לפיד ששם הוא היה פשוט עעננקק ( וגם מודי בראון למי שזוכר )

yonatan

New member
אצבעותיה הענוגות

מסכים באופן גורף על איכויותיה המוגבלות במדיום הטלוויזיוני וכמו כן מסכים לאיכויות הגבוהות שלה ברדיו הדבר היחיד שאני אוהב אצלה ואלי זה בעצם קשור לקיק שלי עם נשים בכלל זה השימוש שהיא עושה בידיה כאשר היא מדבר בניגוד לרגליה העבות אצבעותיה הגרומות ותנועותיה הידניות מלאות הבעה בצורה סקסית ביותר לא אגזים אם אומר שלפעמים נוטה אני לדמיין את אצבעותיה מקיפות את.... והתחושה נעימה לאין כמוה... חוץ מזה למי שזוכר היתה פעם תוכנית רדיו בערב חג אחד ב102 שהיא ארחה את: מיכל ינאי, דנה דבורין, עינת ארליך, גילת אנקורי והיתה שם שיחה מטורפת על מין ונשיות גילויה המדהימים על פנטזיות עם כושים ועל חיבתה לבליעת זרע מטעמים קולינאריים מינרליים פשוט הביא לפריצת דרך בוידוי הנשי וגררו אחריהם תוכניות כגון דנה מודן

קיקסטרט

New member
מירב מיכאלי טובה רק בללקק

והכוונה היא לליקוק אצבעות לאחר שתקעה אותן באוכל. לגבי דברים אחרים חוץ מאצבעות אין לי מושג, שאלו את ברמן. מירב מיכאלי היא סיפור אופייני של ביצת הגל``צ, כל מי שיוצא משם הוא הבטחה גדולה, הבעיה היא שרק הברנזה ממליכה אותו. כל דרכה של מיכאלי היתה רצופת כשלונות תוכנית עד עשר שלה היתה אחד הדברים המביכים ביותר שנראו על מסכנו (ולא בגלל שמלות המיני שחשפו את רגלי הקרוקודיל שלה) רק בתוכניתה ביום שישי עם עוד שתי צלעות חיזוק הצליחה איכשהו מירבי שלנו לצלוח את המצלמות. ורואים עליה שהיא במצוקה שהיא יודעת את גודל הציפיות של הברזה ואת המלכתה בטרם עת. והיא בתוך תוכה יודעת שהיא לא משהו ודיי כישלון ולכן ממש רואים בתוכנית שלה שהיא לא עצמה אלא מנסה להיות את מה שתדמיתה הגלצניקית פסאודו-פמינסטית דורשת ממנה. לכן הסיכוי היחיד שלה הוא בדיוק מה שראש הממשלה שלנו גילה על עצמו. פשוט להתחיל להיות עצמך לבטא את האני שלך ולא מה שיועצי התדמית או הדימוי שבו אתה שבוי מחייב

למעלה