מראות

estertz

New member
מראות

שלום רב, יש לי שתי שאלות יש לי מראה שאין לי ברירה ואני חייבת לשים אותה מול המיטה אני יודעת שאסור לשים מול מיטה אבל אין לי מקום אחר לשים את השידה ולכם זה חייבת להיות שם השאלה איך עושים תיקון לזה? חוץ מלכסות כל יום את המראה עם בד 2. שאלה שנייה יש לנו עוד מראה בחדר השינה לכל הגוף מאוד יפה והכי יפה ונוח לשים אותה מול דלת הכניסה של החדר האם זה כל כך נורא? האם יש תיקון לזה? או להתעקש ובגלל הפנג שוואי לשים אותה מאחורי דלת חדר השינה רצוי לציין שדלת חדר השינה שלנו נמצא מול חדר השינה של הילדה בברכה ואשמח מאוד לתשובה אסתר

דנה A

New member
מראות

אסתר שלום מראה מול המיטה אינו מצב נכון, יש לכך מספר סיבות, לכן רצוי ליצור חייץ בין המיטה והמראה - אם בעזרת בד או מיסוך כלשהו כגון פרגוד. מראות, בין היתר, גם גורמות להאצת צ'י. שתי מראות בחדר יוצרות מעין "מערבולות" צ'י, אנרגיה מאוד יאנגית, פעילה, סוג אנרגיה אשר אינו תואם את המנוחה והרגיעה הנדרשים לשינה שלווה ורגועה. (יש באתר שלי מאמר "יין ויאנג בחדרי ילדים" תחת קטגוריית: חדרי ילדים, תוכלי לקרוא מעט על נושא זה, אף על פי שלא מדובר שם במראות) לגבי מיקום מראה מול הדלת, במקרה שכזה אם את מטה/סוגרת את הדלת המצב פחות בעייתי, אך עדיין לא "מעלים" את קיומה של המראה.. האם דלתות החדרים נמצאות אחת מול השניה? אם כן רצוי להטותן בזמן השינה, או לסגרן אם ניתן. דנה

למעלה