מראה

מראה

ראיתי עצמי דרך עינייך ראיתי עוצמתי דרך מילותייך ראיתי בי יצירתיות דרך צלילי שירייך ראיתי בי חיות דרך סיפורייך, עת נפשי נקרעה, שסועה, ראיתי כאב, חוויתי צמיחה, לפתע, הכתה בי הידיעה כי אולי דרכי רואה חולשת עצמך, כי עוור אתה דרך עיניי כי חוסר אונים חווה דרך מילותי כי חרשותך בוקעת דרך צלילי שירי כי שרוי בכאבך דרך סיפורי, ישר בעינייך אני מביטה- הסתכל, ראה את עוצמת אהבתי לך כי, אני מקבלת אותך כפי שהינך על כל חומותיך ואלפי תחפושותייך, חווה עצמי דרך עינייך... בוא, הייה לי בעוצמת מערומייך.

חיננית

New member
נפלא .משגע

מאד יפה מימי . מאד מיוחד ונוגע. עשה לי משהוא במחשבה חןחן מחיננית .

אפרת.א

New member
מימוש - ברכות על הזכיה!

בשמחה, אתן לך מתנה.. עוד כוס קפה מהול - ביופי ורננה:) תודה לך על מילים יוצאות דופן, מלאות תחושה של... מוחשי כל כך טבעי כל כך יפה כל כך... תודה על שבחרת בבית הקפה שלנו להשמיע אותו! אוהבת .א.

שש

New member
כשרון שלי (-:

אין ספק את מספר אחד כל הכבוד גאה לצעוד עימך

העלמה

New member
מימי יקרה...

כהרגלך... צורת התבטאות אמיתית ונוקבת, בוגרת, אוהבת. ישירה, ומשלימה מבחינות רבות. למירב הדיעות... העלמה (זו שבמעון הפורשים כבר התאקלמה) ו.... אני דורשת, ומזמינה אותך, לבוא לבקר בקרבנו, חסרת לנו, גיחה קצרה תספיק לעת עתה, אבל יחד - נתאחד, ואת כבר תשתכנעי שהגיחה קבועה! ((:)

Mystie

New member
וואו...

השיר שכתבת פשוט מדהים בדרך כלל אני לא קוראת בפורומים, וקיבלתי אותו מהחבר שלי. כשקראתי אותו משהו בי התעורר, כי ככה גם אני מרגישה אליו, ואם הוא שלח לי את זה אז כנראה שגם הוא מרגיש ככה כלפי... תודה

מודה לכל אחד מכם אישית, ו...

ודי מתרגשת מהתגובות, מיסטי, מוכרחה להודות לך ולחברך במיוחד, זו מחמאה מיוחדת שהשיר הצליח לנגוע בשניכם ``עשיתם לי את היום`` :)))

למעלה