מראה

idanmeri

New member
מראה

מישהו פעם ניסה להיכנס למראה בחלום צלול, או שהצליח? ומה קרה לו? תמיד עניין אותי לדעת מה זה עושה כי עוד לא יצא לי לעשות את זה :) שתפו אותי בחלומות בהם נכנסתם לתוך מראה או סתם לתוך טלויזיה או משהו דומה

silverhawk

New member
מראה היא אחת התופעות המעניינות והמשונות

בעולם החלומות הצלולים. אנשים רבים מדווחים על התרחשויות שונות ומשונות כאשר הם מביטים במראה ואף כאשר נכנסים אליה - חלקן מפחידות, חלקן מעניינות. באופן אישי, כשאני מביט במראה בחלום, בד"כ אני לא רואה תופעות מיוחדות, אבל פעמיים ניסיתי להכנס אליה: בפעם הראשונה המראה הייתה צמיגית ונתקעתי בחצי הדרך, בפעם השניה פשוט עברתי דרכה לסצנה אחרת. אצלי זה לא היה מרתק במיוחד. :)

silverhawk

New member
בהחלט

טרם הכניסה - אנשים שראו את עצמם בצורה מעוותת ביותר (ולעיתים כאדם זקן וכד') או שראו דמות אחרת לחלוטין, הדמות במראה חזרה על הפעולות שעשו באיטיות או שהיו לה ממש 'חיים משלה' וכד'. לאחר הכניסה - מעבר לעולם אחר, תנועה איטית כמו במים וכד'. אני מציע שתערוך חיפוש בפורום. מידי פעם עלו הודעות בנושא.

c12chen16

New member
אם כבר מזכירים..

לי יש קטע כזה שרוב הפעמים שאני מסתכל בחלומות במראה אני רואה שינויים רק בשיער שלי... ב-90% מהפעמים שהסתכלתי במראה רק השיער השתנה... זה עזר לי הרבה כבדיקה כיוון שיש לי מראה ממש ליד המיטה וכשאני קם אני בדר"כ עם הפנים למיטה ותמיד ראיתי את עצמי עם שיער ארוך או משהו כזה וישר הבנתי שאני חולם, המון חלומות צלולים השגתי מהבדיקה הזאת

tabs

New member
המשך

אני יכול אלגיד שהצלי בחלומות(רגילים)אני תמיד נראה אותו הדבר חוץ מפעם אחת שהיה לי ממש אף גדול וזה לקח אותי לחלום צלול ממש טוב אבל לא הספקתי לעוף או משהו מעניין.וגם למשל אתמול זה היה נראה ממש אמתי רק בבוקר הבנתי שלא-הסכלתי במראה לראות אם יש לי הרבה פצעי בגרות(כן יש לי במציאות)ולא היה לי כמעט בכלל אבל זה גם הגיוני כי אתמול חשבתי הרבה על הפצעים(אגב אין לי כזה הרבה
)

makron2

New member
מראה וטלביזיה...

במראות יצא לי רק להתקע,לעומת זאת טלבזיה זה דבר אהוב עליי,זה עוזר למעבר לסצנה ידועה מראש,עברתי פעם לסביבה כמו מלחמת הכוכבים לסביבה שבנויה מאפקטים כמו פלאגין של הוינאמפ,ועוד,קרה לי גם שנתקעתי בטלבזיה וממש הרמתי אותה שהיא דבוקה לי לראש עד שהשתחררתי,לפעמים זה גם סתם נחמד לראות מה הולך שם - אני מעביר ערוצים עם היד כאילו יש לי שלט וגם יצא לי כמה פעמים להשתמש במקרן,זה גם יעיל. - זו דרך מעולה כדיי לראות מה הולך בתת מודע באותו רגע בדיוק.

idanmeri

New member
תת מודע

איך אפשר לראות מה הולך בו? ומה רואים? ובחלומות צלולים אפשר להחדיר לתת מודע כל מני רעיונות מבלי שתהיה חסימה מנטלית וניגודים בין המודע לתת מודע?

makron2

New member
בדרך כלל...

בחלומות רגילים/צלולים רואים מה מתרחש בתת מודע אבל זה יותר במעיין הקשר של מה המוח יוצר בסיטואציה מסויימת,כשמתבוננים בטלבזיה למשל אז אפשר להחליף את הסיטואציות/סצנות באופן מהיר יותר ולקבל מידע נזיל יותר. "מה רואים?" כל אחד יראה משהו אחר,בהתאם לתפיסת המציאות שלו. "בחלומות צלולים אפשר להחדיר לתת מודע כל מני רעיונות מבלי שתהיה חסימה מנטלית וניגודים בין המודע לתת מודע?" - שאלה טובה,לי אישית אין נסיון מודע בתחום זה,למיטב ידעתי יש טכניקות בתחום של היפנוזה עצמית או nlp שיכולות לעזור במקרים כאלו.

למעלה