מראה של אור

מראה של אור

רוצה לספר לכם על אור וחושך על עשיר הצריך לקיומו עני על אריה הניזון מפחד הצבי ובעיקר על שרשרת קיום שאינה יודעת פשרות,יושבת על הקצוות רוצה לספר על האלף הבא שנכנס לחיינו כמו תקווה כולנו רוצים עידן חדש כי תמיד יותר קל להתחיל מ-אחד ומבלי לבקר מידי את החושך רוצה אני "לברך" אותו בנצחונו "ניצח" הוא את דורנו התמים הסיר את האור עם זהב של שוטים אתפלל עבורך לחור שחור, לנסוע למפץ הגדול... רוצה לספר לכם שאין הפסד ממעשה טוב, במיוחד היודעים כבר את החור השחור ועל כן צידי המטבע גלויים סובבו אותו בבינת לוחמים אומנם הפעם מתחילים מ-שניים אבל... האור שלי כמראה שלך אור של זהב , שמש אחת אור אהבה ושלום לכולם לוחמת האור

camellia

New member
יו.....

איזה מותק את אהבתי לוחמת, אוהבת אותך כאן טוב שאת כאן ונלחמת במלחמות האופל שלנו

אשליות

"ונלחמת במלחמות האופל שלנו" ??? אף אחד לא נלחם במלחמה של אחרים. אנחנו יכולים להעזר, להחליף דעות, חוויות השפעות... להלחם בשבילי? הייתי ממש שמח אם אפשר היה. עדיף להיות שמח מכך שאני לפחות יודע שאף אחד לא נלחם בשבילי.

את המראה שלי

לוחמת האור, נהדר. הייתי רוצה כמוך לאור ומראה בסיפור חיי. הלוואי והיו רבים יותר המקרינים את אורם הזהוב והיו משתקפים בנו, המראות שלהם.המשיכי לכתוב לנו. תודה.

כמה שזה יפה, את כשרונית בצורה בלתי

זה כל כך יפה.כתוב יפה עם משמעות גדולה.ממליצה לכולם לקרוא את השיר הנפלא הזה. ולזו שכתבה את זה ליישם, לראות את האור ולחיות! חכמים מאיתנו אמרו שחיים רק פעם אחת!.

gingala

New member
נקודת אור

מדהימה כתמיד. צאו למדו והחכימו ממנה יש הרבה.

ח ו מ ו ס

New member
../images/Emo163.gif

פפפפפפפפפ אוי לוחמת לוחמת.......... מבין ולא מבין לוחם ולא נלחם אוהב ולא אוהב הלאה שלטון המטבע!

למעלה