מראה שבורה בחלום

ogalit

New member
מראה שבורה בחלום

מה מסמל? חלמתי שאמא שלי מוצאת את המראה שלי כשהיא שבורה אני יודעת שיש אמונות תפלות שאם המראה נשברת יש 7 שנים רעות. האם כך גם מתפרש בחלום? תענו לי... בתודה מראש

queenm3

New member
היי

לא ממליצה לך להאמין לאמונות מסוג זה...מי שנותן לאמונות כאלה להשתלט עליו קובע את גורלו על פיהן, כדין נבואה שמגשימה את עצמה. הראי הינו החלון למודעות העצמית שלנו, אך גם יכול להציג לנו מציאות הפוכה, שקרית ממה שאנחנו באמת. במראה אנו רואים את ההשתקפות ההופכית שלנו, כאשר זו יכולה לשקר, לתעתע, ולהראות את הזוויות שאנו בוחרים לראות אצלנו, אך אין זה מעיד שכך פני הדברים במציאות. מראה שבורה בחלום מעידה על התנפצות אשליות, אכזבה, על ניפוץ מיתוס קיים לגבי התודעה העצמית. האם את עוברת תקופה של משבר הנובע מהזהות העצמית שלך? או שמא קרה מקרה שהפך על פיו אמונות מסויימות שהיו לך לגבי עצמך במציאות? החלום גם יכול להעיד על אבדן אמונה אצל אדם קרוב אלייך, שראית בו הרבה מעצמך והרושם שהיה לך עליו התנפץ כתוצאה ממשהו שעשה. מה גם שמראה הינה חפץ פרטי,אישי, לפיכך שבירתה בחלום יכולה גם להעיד על שבירת מסגרת למען הקמתה של מסגרת חדשה או חלופית, כלומר, שינוי כלשהו בחייו של החולם: אולי שינוי תדמית, שינוי מסגרת לימודית או תעסוקתית, שינוי באישיות וכדו'. משהו מממה שציינתי מדבר אלייך?

ogalit

New member
שלום שלום

לגבי מה שאמרת על אכזבות והתנפצות אשליות זה קרה לי בהחלט במהלך השנים, היו אנשים שאכזבו אותי ואני ישר חתכתי איתם את הקשר, אני לא נותנת הרבה הזדמנויות לאנשים ובכך חוסכת לעצמי עוגמת נפש. אבל כרגע אין מישהו או משהו ספציפי שהתאכזבתי בגללו. אני לא עוברת שום משבר לגבי הזהות העצמית שלי, להיפך אני דווקא די מסתדרת עם מה שיש. אני מרוצה מהעקרונות שלי, מהאישיות,מראה וסטטוס שלי בחברת החברים שלי. אני כרגע נמצאת כחודש לפני השחרור מצה"ל ומנסה לבנות ולתכנן את המסגרת הבאה שאני אצטרך לעמוד ולפעול על פיה אני די העמסתי על עצמי בחודשיים האחרונים כדי לא לעכב ולמשוך דברים אחרי הצבא אני לומדת לפסיכומטרי,לומדת במכינה לעיצוב ומסדרת זאת עם המשמרות בצבא. אני די עייפה מבחינה פיזית ופוחדת שלא אתפוס 2 ציפורים במכה אחת.

queenm3

New member
שוב היי

כלומר, זהות אחת באה לקיצה (שבירת המראה), שהיא הזהות הצבאית שלך, ומתחילה אחת חדשה, שהיא הזהות האזרחית. שיהיה בהצלחה בלימודים! לא להישבר! שבוע טוב

למעלה