מראה סוריאליסטי

eve10

New member
מראה סוריאליסטי

שלשום בבקר יום חמישי הגענו בהסעה ממוגנת הירי לאסוף את הילדים לבית הספר מהישוב מגדלים שנמצא על גבול דרך אלון וחוצה שומרון בואך מורדות הביקעה נוף מקסים שם נגלה לעין ואף פעם איני שבעה מהמראות במזרח הסרטבה ההר הגבוה ובמורדות הבקעה כמה כפרים ערביים וכמובן הישוב שלי מעלה אפריים בקיצור בכניסה לישוב מגדלים התקדם לעברנו טנק מרכבה הטנק הנמצא דרך קבע שם בישוב מאז מבצע חומת מגן אנחנו מצד אחד בכניסה לישוב והטנק מהצד השני חוסם את הדרך אחרי מספר שניות הבנו אין דרך קדימה :) פנינו את הדרך ברב כבוד לטנק המרכבה הענק והוא חלף על פנינו ברעש אדיר עוד אני משתהה ואומרת בקול רם למורות - איזה מראה סוריאליסטי

magy

New member
הודעה של איב, שלא יודעת לשרשר

רק לפתוח הודעות חדשות......... שאבוא לתת לך מכות בטוסיק??????????????????. ============================================= • שבת שלום בקר טובו eve10 התעוררתי מאוחר קצת ויצאתי למרפסת לשתות כוס קפה בדיוק השכן ממול חזר מבית הכנסת ובין שריקות התוכי שלי וציוץ הציפורים , נשמעו סילסולי מנגינת הקידוש שהשכן ערך .זה ממש היה מרגש. מקולות המואזין שהייתי שומעת מהכפר הערבי השכן היכן שגרתי בביקעה

magy

New member
הודעה של איב

° בקר טוב מגי חמודה שבת שלוםו eve10 תרימי דחוף טלפון ............... דחוףףףףףףףףףףףףףףף

magy

New member
איב

אני מבקשת שתרימי אליי טלפון......אחרת אני הורגת אותך..........

magy

New member
ירד לך ממושששששששששש

ירד לך......... מתיי הוא ירד לך??????? ואיך היה???????
PPP

אורניהו

New member
וכאן,,אני נזכר באותו אסימון..הראשון

הראשון היה חום,עם בליטה מכופפת,וחור.והיינו קושרים עם חוט תפירה וככה מתקשרים,למי אני לא יודע,סתם.דרך אגב,אז גם ניבנו תאי הטלפון הראשונים,ואני לא יודע למה,אבל מההתחלה,בזק בנתה אותם ממוגני ירי,משוריינים כאלה,וקטנים נורא,ואם נכנסים לתא שניים,כבר אין מקום לכלום.אחר כך ייצרו את האסימונים הקטנים והמבריקים,עם החריץ,ועם החור, וגם אלה נעלמו ואינם.ועכשיו לכל אחד יש טלפון פרטי,קטן,ומנגן.בלי כיפוף,בלי חריץ,ובלי חור.מסתדרים לבד החבר´ה..

למעלה