מראה חיצוני

The Heretic

New member
מראה חיצוני

כן, זה חשוב,
אבל רב האנשים אם לא 98-9% מהאנשים- לא יפים! לא מושכים, כולה נראים כמו בני אדם..
אז אני לא מבינה איך אנשים רגילים, סתמיים בעיני..מוצאים זוגיות אם המשיכה או המראה חיצוני זה חלק כ"כ חשוב..

אני נראית טוב ברוך השם, אבל השאלה הזו מטרידה אותי. מה היה קורה אילולא התברכתי.

sani48

New member
tzאז את נדירה עם ככה

את אומרת 98-99 אחוז לא יפים ולא מושכים,אבל את כן,זה תאמרת שאת שייכת לזן הנדיר והיפה
,ועכשיו ברצינות,לפי מה הגעת למסקנה ההזויה ש-9998 אחוז מהאנשים לא מושכים?אם זה היה ככה,לא היינו רואים כימעט זוגות מאוהבים ברחוב,,וזה רחוק מלהיות נכון,אני רק יוצא מהבית,ואני רואה המון בחורות יפות,כניראה את מאוד מאוד בררנית,אם את לא נמשכת למישהו כמובן שאין טעם שתנסי להיות איתו,השאלה איך את מגיעה למצב כזה שכימעט ואף אחד לא מושך אותך?,בעיקרון לכל אחד יש את הטעם שלו,יש בחורה שתחשוב על מישהו שהוא סקסי בטירוף,ואת מבחינתך תיראי אותו,ולא תביני מה היא מוצאת בו,יש גם מיקרים שהמשיכה מגיע עם הזמן,ולא על ההתחלה,ראיתי כבר לא מעט מיקרים כאלה

The Heretic

New member
עונה

קודם כל זה בעיני אבל בוא נסכים שרב האנשים הם לא מעל הממוצע.
וברור שאני רואה את כל הזוגות ברחוב אבל אני פשוט לא מבינה...
האמת אתה צודק שאני כנראה מאד (מאד) בררנית ושלכל אחד טעם שלו.
דווקא שימח אותי שאמרת שבעיניך הרבה בחורות שאתה רואה מושכות.
אני כנראה יותר מדי פרפקציוניסטית וחשבתי שכולם..
אבל עדיין אני לא מבינה איך בחורות וגברים מכוערים מוצאים זוגיות (הם דווקא יכולים להיות בגלל זה עם האופי הכי מדהים שיש..) אם אנחנו חברה ככ שופטת. ואני בטוחה שלא רק אני ככה.

The Heretic

New member
זאת נשמעת שאלה מאד מתנשאת ויהירה

אבל זה לא בא ממקום רע. פשוט משהו שאני לא מבינה.

sani48

New member
עונה בחזרה

משיכה לאוו דווקה קשורה ליופי,כמו שאמרתי לך בהודעה הקודמת,את יכולה להיסתכל על גבר מסוים,ולחשוב שהוא דומה לקוף,ומישהי אחרת תיראה אותו ותגיד איזה סקסי הוא(והיא תתאהב בו בקלות),לעומת זה היא יכולה לראות גבר שבעינך יראה יפה ומדהים,ומבחינתה היא תגיד שהוא לא מושך אותה,הבנת את העיניין?,כך שאין פה קשר למעל הממוצע,ל זה לא תחרות יופי,מה שחשוב זה שיש כימיה טובה בין השתיים

The Heretic

New member
2

כן אמרתי שלא לקחתי בחשבון שלכל אחד טעם שונה.
זו תשובה מאד טובה, תודה.

רואה 6 6

New member
כי זה כלכך חלקי בכל הסיפור...

יש מספיק בחורים שיתלבטו אם לעזוב בחורה איכותית ומרשימה כאשר קצת פחות יימשכו אליה אבל לא יהססו לרגע להעיף פוסטמה שנראית טוב.
כל ה"סתמיים" האלה כנראה ממש לא סתמיים ואל תעריכי אחרים פחות כי הם נראים פחות טוב.

The Heretic

New member
האמת ש

אני מאלה שאם אני אוהבת אותו אני אמשך אליו גם אם הוא לא משהו ולא אמשך למישהו יפה שאני לא אוהבת חוץ ממקרים בודדים.
לא הבנתי מה חלקי...

רואה 6 6

New member
המראה החיצוני הוא מאוד חלקי.

למרות הדיבור האינטנסיבי עליו.
משיכה יש לה המון מרכיבים,לא רק ויזואלים.נהוג להעריך גברים כויזואלים יותר אבל לכולם יש משהו שהוא יותר חזק מזה: דמיון.
בחורה שמציתה את הדימיון לא חייבת ליהיות יפה.

קודם כל כל אחד נמשך לדברים קצת שונים

ככה שבגדול אולי יש אידאל יופי יחסית מוסכם אבל כששואלים כל אחד באופן אישי מגלים שלהרבה אנשים יש קיק למשהו אחר ולא כולם נמשכים לאותו טייפ, ככה בקלות אנחנו מכסים חלק גדול יותר מהאנושות- אני מאמינה שהרבה יותר מחצי ממנה.
דבר שני- סדר העדיפויות של כל אחד הוא שונה, אצל הרבה מאוד אנשים מראה חיצוני הוא בעל חשיבות עיקרית, אצל חלק אחר הוא רק בעל חשיבות מכרעת, ואצל חלק שלישי הוא לא בעל חשיבות כל כך גדולה- ביחס לפרמטרים אחרים... נניח אני נמשכת הרבה יותר לשכל מאשר ליופי ובחור שהוא לא ממש נאה יכול לכבוש אותי בשניה אם הוא שנון וחכם. שלא נדבר על ייתרונות אחרים כמו טוב לב, חברותי, מענין וכו'...

teacherman1

New member
99%? טוב לדעת שאני הנורמלי כאן...

אשמח אם תנפקי לי את המחקר שבו הקביעה היא ש-99% אינם יפים.
דווקא יש הגדרה ליופי, גברי ונשי, הקשור למבנה הפנים (למשל לסת יותר 'משולשת' בקרב בנות תתפס כמושכת יותר בעיניי גברים),
לקומפלקס העור, וכמובן לתפיסות החברתיות שלנו (עד לפני כ-300 שנה, סמל היופי היתה אישה שממדיה היו גדולים).
אם לדבר בשם האנשים הרגילים והסתמיים - משום שהמשיכה והמראה הם בונוס. ישנם צרכים נוספים המתגברים על מחסום היופי,
כגון הצורך בבטחון, סקס-אפיל (שכידוע, לא שמור רק ליפי-התואר), כסף, יציבות, משפחה, פחד מבדידות ועוד.
אגב, אילולא 'התברכת' - היה קורה אותו הדבר: היית מוצאת גבר, יפהפה או פחות מכך, שעונה על צרכייך החשובים ביותר.
בהצלחה!

The Heretic

New member
לא התכוונתי לפגוע

קודם ה"מחקר" זו פשוט דעתי האישית.
נכון שאידיאל או רעיון יופי משתנה...
וכן, יש עוד צרכים לאנשים חוץ מהמראה החיצוני (האם הם מתפשרים?)

לא באתי לבקר.. באתי לשאול ,כי זה לא משנה איך אני נראית, עדיין אף אחד לא רוצה להשפט כבן אדם לפי המראה החיצוני שלו.
שזה מה שקורה.

המסקנה שלי מדבריכם-
יופי לא עונה על צרכים רגשיים. תודה.

למעלה