מראה התורמת

מצב
הנושא נעול.

YAFA3211

New member
מראה התורמת

מראה התורמת
רציתי לברר לגבי אסותא קייב מה המראה של התורמות ? האם הן בהירות או שיש גם שחומות???? לגבי קפריסין אני יודעת שאין בעיה בענין הזה? מישרהי אולי יכולה לעזורה לי כי אני כנראה אלך על רמסלול הזה

גולה1

New member
לגבי קפריסין- את מקבלת רשימה

מראה התורמת
רציתי לברר לגבי אסותא קייב מה המראה של התורמות ? האם הן בהירות או שיש גם שחומות???? לגבי קפריסין אני יודעת שאין בעיה בענין הזה? מישרהי אולי יכולה לעזורה לי כי אני כנראה אלך על רמסלול הזה
לגבי קפריסין- את מקבלת רשימה
של התורמות שיהיו בתאריכים שאת מוכנה פחות או יותר ברשימה הזו יש את התאור של צבע שיער, צבע עיניים, גובה משקל השכלה. לגבי שחומה או בהירה לא ידוע לי אבל רובן מרוסיה כך שכנראה שהן בהירות

אדוינה

New member
הי יפה!

מראה התורמת
הי יפה!
אני ובן זוגי שחומים,והוצאה לנו בקפריסין תורמת שמוצאה קפריסאי,והיא די מתאימה לנו בצבעים.כאמור יש להם תורמות מרוסיה קפריסין ויוון. בהצלחה!

ROSMARY

New member
מה ברומניה זה רק בהירי עור

הי יפה!
אני ובן זוגי שחומים,והוצאה לנו בקפריסין תורמת שמוצאה קפריסאי,והיא די מתאימה לנו בצבעים.כאמור יש להם תורמות מרוסיה קפריסין ויוון. בהצלחה!
או שיש שחומים וכהיי שיער ? אני לא אכפת לי שתהיה בהירה אבל שלא תהיה בלונדינית !!!! כי אז זה באמת יבלוט שהיא/הוא הם/הן (הבייבי/ז) לא שלנו .

YAFA3211

New member
צבע

או שיש שחומים וכהיי שיער ? אני לא אכפת לי שתהיה בהירה אבל שלא תהיה בלונדינית !!!! כי אז זה באמת יבלוט שהיא/הוא הם/הן (הבייבי/ז) לא שלנו .
צבע
רגע תסבירו לי אם אני הולכת על מסלול קייב באסותא ואני שחומה יש סיכוי שתהיה משהי שתתאים לי שלא תהיה כמו שהזכרתם בלונדינית יכול להיות שהמסלול הזה לא מתאים לי??????????

שרון123

New member
"יבלוט שהיא/הוא הם/הן לא שלנו"?

"יבלוט שהיא/הוא הם/הן לא שלנו"?
מי לא שלנו סתם אני צוחקת, אל תתייחסי לפרצוף העצבני, אבל רצוי לחשוב על הניסוח. בכלל לא משנה מה יהיה הצבעים, הבייביז האלה שלנו! ורק שלנו!

../images/Emo3.gif בוגרת מסלול קייב

מראה התורמת
בוגרת מסלול קייב
מנסיון אני אומרת לך אין בקייב תורמות כהות רק בהירות בדוק!!! בדף נתונים חיצוניים שמקבלים מהרופא יש בחירה כהה/בהיר שאלתי את הרופא, מה יש שם כהות? מסתבר שהכהות ששם הן הבהירות(האשכנזיות)שלנו, והבהירות שם הן ממש ממש שקופות

YAFA3211

New member
מה אני עושה??????????

בוגרת מסלול קייב
מנסיון אני אומרת לך אין בקייב תורמות כהות רק בהירות בדוק!!! בדף נתונים חיצוניים שמקבלים מהרופא יש בחירה כהה/בהיר שאלתי את הרופא, מה יש שם כהות? מסתבר שהכהות ששם הן הבהירות(האשכנזיות)שלנו, והבהירות שם הן ממש ממש שקופות
מה אני עושה??????????
אז מה את אומרת לי שאין לי מה לחפש במסלול הזה? פשוט בחרנו בו בגלל הסיבה שניתן לרהביא את הביציות לכאן ולא צריך ליסוע לחול וגם בגלל ששמעתי שיש להם הצלחות.... מה אני עושה תעזרו לי קשה לי להחליט עד שכבר גיבשנו החלטה פתאום עולות בי ספקות...... בבקשה תעזרו לי....

YAFA3211

New member
ועוד שאלה.....

מה אני עושה??????????
אז מה את אומרת לי שאין לי מה לחפש במסלול הזה? פשוט בחרנו בו בגלל הסיבה שניתן לרהביא את הביציות לכאן ולא צריך ליסוע לחול וגם בגלל ששמעתי שיש להם הצלחות.... מה אני עושה תעזרו לי קשה לי להחליט עד שכבר גיבשנו החלטה פתאום עולות בי ספקות...... בבקשה תעזרו לי....
ועוד שאלה.....
ועוד משהו רומניה וקייב זה נחשב אותו הדבר מבחינת הצבע???????או שהרומניות נחשבות יותר כהות??????? אודה לתשובתכן

רומניה

ועוד שאלה.....
ועוד משהו רומניה וקייב זה נחשב אותו הדבר מבחינת הצבע???????או שהרומניות נחשבות יותר כהות??????? אודה לתשובתכן
רומניה
מבחינת צבע - הבחורות בקייב יותר בהירות. ברומניה יש גם בהירות (בלונדיניות) וגם כהות , כשהכוונה לכהות זה מבחינת צבע העינים והשיער, העור שלהן גם בהיר. בהצלחה

צביטניק

New member
בקפריסין יש גם כהות

ועוד שאלה.....
בקפריסין יש גם כהות
על פי נתון ממשהי שדיברתי איתה בטלפון היא סיפרה לי שהיא ממוצא טורקי ואז נשים קפריסאיות דומות להן והיא אמנם בחרה בקפריסין ולוא דווקא בגלל הצבע אלא זה היה יתרון , נדמה לי שהיא היתה בפדיוס , ואם שם יש גם תורמות מקומיות זה יותר כהה מבנות ריגה ליטא ולטוויה. תבררי ברומניה הבנתי שהן דומות לישראליות האשכנזיות, ויש בין הרומנים היהודים אנשים די כהים , אבי לדוגמא מפני שדיבר ערבית שוטפת ,והיה כהה לפעמים טעו במוצאו למרות שהיה יליד רומניה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה