לגבי קפריסין- את מקבלת רשימהמראה התורמת
רציתי לברר לגבי אסותא קייב מה המראה של התורמות ? האם הן בהירות או שיש גם שחומות???? לגבי קפריסין אני יודעת שאין בעיה בענין הזה? מישרהי אולי יכולה לעזורה לי כי אני כנראה אלך על רמסלול הזה
הי יפה!מראה התורמת
רציתי לברר לגבי אסותא קייב מה המראה של התורמות ? האם הן בהירות או שיש גם שחומות???? לגבי קפריסין אני יודעת שאין בעיה בענין הזה? מישרהי אולי יכולה לעזורה לי כי אני כנראה אלך על רמסלול הזה
מה ברומניה זה רק בהירי עורהי יפה!
אני ובן זוגי שחומים,והוצאה לנו בקפריסין תורמת שמוצאה קפריסאי,והיא די מתאימה לנו בצבעים.כאמור יש להם תורמות מרוסיה קפריסין ויוון. בהצלחה!
צבעמה ברומניה זה רק בהירי עור
או שיש שחומים וכהיי שיער ? אני לא אכפת לי שתהיה בהירה אבל שלא תהיה בלונדינית !!!! כי אז זה באמת יבלוט שהיא/הוא הם/הן (הבייבי/ז) לא שלנו .
"יבלוט שהיא/הוא הם/הן לא שלנו"?מה ברומניה זה רק בהירי עור
או שיש שחומים וכהיי שיער ? אני לא אכפת לי שתהיה בהירה אבל שלא תהיה בלונדינית !!!! כי אז זה באמת יבלוט שהיא/הוא הם/הן (הבייבי/ז) לא שלנו .
מראה התורמת
מה אני עושה??????????בוגרת מסלול קייב![]()
מנסיון אני אומרת לך אין בקייב תורמות כהות רק בהירות בדוק!!! בדף נתונים חיצוניים שמקבלים מהרופא יש בחירה כהה/בהיר שאלתי את הרופא, מה יש שם כהות? מסתבר שהכהות ששם הן הבהירות(האשכנזיות)שלנו, והבהירות שם הן ממש ממש שקופות![]()
ועוד שאלה.....מה אני עושה??????????
אז מה את אומרת לי שאין לי מה לחפש במסלול הזה? פשוט בחרנו בו בגלל הסיבה שניתן לרהביא את הביציות לכאן ולא צריך ליסוע לחול וגם בגלל ששמעתי שיש להם הצלחות.... מה אני עושה תעזרו לי קשה לי להחליט עד שכבר גיבשנו החלטה פתאום עולות בי ספקות...... בבקשה תעזרו לי....
רומניהועוד שאלה.....
ועוד משהו רומניה וקייב זה נחשב אותו הדבר מבחינת הצבע???????או שהרומניות נחשבות יותר כהות??????? אודה לתשובתכן
בקפריסין יש גם כהותועוד שאלה.....
ועוד משהו רומניה וקייב זה נחשב אותו הדבר מבחינת הצבע???????או שהרומניות נחשבות יותר כהות??????? אודה לתשובתכן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.