מק

../images/Emo45.gif

הם כל כך מקסימים! כל כך מדהימים! גם בתור בני אדם וגם בתור שחקנים. ככה זה לפחות נראה. אבל אני מתארת לעצמי שגם במציאות! חחחחח
קרעו אותי איך שזרקו את עופר למים! חיחיחי
ויעל קורעת. ממש מצחיקה! במיוחד שהיא זרקה על ניר כל מיני דברים! אין היא ענקית! וכולם שם. אפרת כזאת מקסימה וכנ"ל נירית ולירון! מדהימות!

m u f y

New member
Crazy doughnat תכנסי שניה

תראי... לא ראיתי את הספיישל אבל אני הולכת לראות אותו בשידור חוזר ואני מאמינה לך שהוא מדהים ויפה והכל! וגם הסידרה מדהימה! אבל בכל זאת.... זאת טלנובלה רגילה! שתי אוהבים מתאהבים עושים ילד מדברר להם שהם אחים מנסים להתאבד ואז מתברר שהם לא אחים! זה נקרא -טלנובלה- ראית טלנובלות בערוץ ויוה? אותו דבר!!!!!!!!!! אז להתחיל להרגע.....

Boran

New member
חח הרג אותי

הקטע של הפיספוסים
היה כזה קורע! (קובי צורח) "את חייבת להבין ריקי, שיש אנשים ש... ש... שכושילאמ-אמא שלהם..." חח היה קטעים היה חסר לי אבל איזה אזכור של שיר הפתיחה, לדעתי הוא מעולה, הרבה יותר טוב משל לחיי האהבה, שהיה יבש מדי לדעתי (לא להתנפל- זו דעתי, כבר היה דיון בנושא בפורום). לדעתי השיר מצויין והיה חסר אזכור שלו בספיישל.

Crazy doughnat

New member
כן. נראה לי דרסט הולכת

להפיק עד סוף העולם טלנובלות ישראליות. כל שנה. היה את לגעת באושר היה את לחיי האהבה היה את משחק החיים ועומד להיות "החצר" אבל זה לא כל כך דומה... זה יהיה בערוץ התכלת. ועומד להיות טלנובלה רביעית לערוץ 3. וכל שנה עד שייגמרו הרעיונות לתסריטאים, תהיה טלנובלה.

AnGeL DoLlY

New member
ספיישל מווווושלם ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אהבתי מאודדדדדד
איזה ספיישל מדהים
ואיזה חמודים היו כווווולם
יעל שרוני פשוט אישה מדהימה, אפילו שהיא לא
(סתאאאם) ואין מה לדבר אפילו
אני כל כך אוהבת אותהההה
איזה מוווותק
אוףףף למה לא שמעו את אפי בכלל
רציתי שהוא ידבר קצת
איזה ביישני
איזה תספורת חמודה יש לגאיו'ש
מתאים לו... ואפרת ממש ממש חמודה
למרות שאמרו לי שלא... חחח וניר לוי קרע אותי עם ה: "הגברים... הגברים... איזה גברים
" וכל היציאות שלו עם ה"כוס אמקקק" חחחח

כשזרקו את ירון (אפי) לבריכה שמעו

אותו אומר "סוניה אל תתני להם" כאילו בצחוק אבל את נירית קופל למשל בקושי ראיינו וגם את מתי סרי לא ראיינו בכלל ואת דן תורן גם לא.

חופית19

New member
דן תורן דוקא לא התראיין

הוא מכחיש כל קשר שלו לסדרה,בפורום מוסיקה ישראלית YNET הוא כתב שהוא הסכים להשתתף בה רק בשביל הכסף, הוא ממש מתבייש בסדרה.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifחחחחחחחחח קרעת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חופית19

New member
בטעות יצאו לי הרבה הודעות

אם אפשר אכישהו למחוק אותן אני מאוד אשמח. תודה.

למעלה