מק

Digi Lista

New member
נתתם לי רעיון לתחרות חדשה...

אלא שהכול בעירבון מוגבל כי אצלנו למרות הרצון הטוב תחרויות לא ממש יוצאות לפועל
... בכול אופן ראיתי את מה שניקי עשתה ואת איך שיובל קיצר את זה ועלה לי רעיון-עיצוב לוגואים לדף הקהילה!נוכל אפילו לפתוח גלריה מיוחדת וכול כמה זמן לעשות סקר ולבחור את הלוגו השבועי/חודשי...מה דעתכם?
ושוב הכול בתנאי שיהיה שיתוף פעולה,אני מצידי מוכנה לעזור כמה שאפשר(סקרים,גלריה,דף קהילה,הקפצות...בקיצור הכול חוץ מהעיצוב עצמו כי את זה...בואו נזכיר שיכולות העיצוב שלי מוגבלות ביותר...
) אז מה דעתכם?

יאקומו

New member
אני מוכנה לנסות...

למרות שאני יודעת שייצא לי עקום כמו חוש האומנות שלי...

טיקיי

New member
לפחות יש לך חוש אומנות

אפילו אם הוא עקום... הרעיון נחמד אבל אני (כרגיל...) לא אשתתף כי אני לא יודע לצייר אפילו עיגול אבל בשביל אלו שכן ישתתפו צריך לכתוב איזה גודל בערך זה אמור להיות...

Digi Lista

New member
חחחחח../images/Emo3.gif

חוש אומנות...לי יש חוש אומנות נפלא,כשאני לא צריכה להיות זאת שממש מבצעת...
אז מי עוד משתתף?...

אני אנסה להשתתף ^^

לא נראה לי שאני אצליח,אבל שווה לנסות..אולי אני אצייר משהו,או שאני כבר אחשוב על משהו..

Digi Lista

New member
אז מי עוד משתתף?...

חבר'ה מה לגביי שיתוף פעולה לפחות שאני אדע שקוראים את ההודעות כאן
...

Kenny Girl

New member
הלוואי ויכולתי

אבל אני לא יודעת להכין לוגואים... אבל אפורופו תמונות... עשיתי עוד שלישיה

Digi Lista

New member
נו,אז מי משתתף?...

מילא הבחירות בפורום לא התקדמו(ביקשתי עזרה ואיכשהו זה פשוט נשאר כמו שהוא),תחרות הפיקים,תחרות הדיג'יכלים אולי תחרות כולשהי תצא לפועל סופסוף? גם אנחנו יכולים!(וחוצמיזה שזה יכניס עודף אנרגיות וכיף לפורום!)... ונחזור לשאלת הכותרת-מי משתתף ובאיזה תפקיד(יובל ממונה כבר לשופט, כי אני רוצה שכולם יקחו חלק אומנותיים ולא אומנותיים-כמוני...
)? ואני אכניס את כול התמונות של הפיק של שני לגלריה,שאלתי גם משהו לגביי זה ורק ווילו הגיבה-זה לא הולך ככה...בסוף אני אפסיק לשאול ולהתייעץ ואחליט על דעת עצמי הכול(לא איום רק כדי להבהיר שתשובותיכם הכרחיות)...

Digi Lista

New member
למה את נאנחת?../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זה לא טבעי שכחברת פורום אני ארצה שיהיה כאן מעניין ושכמה שיותר חברים יקחו חלק ברעיונות וכמובן שהרעיונות יצאו לפועל?
אני באמת מנסה כמיטב יכולתי, אבל אם אין יותר מידיי שיתוף פעולה והיענות הפורום נשאר יבש...במידה והרעיונות האלה לא טובים אני מזכירה בפעם המיליארד (ואולי יותר)שגם לכם מותר ליזום דברים ולעזור להוציא אותם לפועל

Digi Lista

New member
?

חזר לך האוויר? דיי כבר כולם אם "אני גרוע/ה" אתם יודעים מה?אפילו שאני יודעת שאין לי שום כישרון יצירתי אני אנסה לעצב משהו רק כדי שתיראו כמה אתם לא גרועים,אז יאללה להשתתף!

Kenny Girl

New member
כן כן כן! חזר אליי האוויר!

זה לא שהתעלפתי זה פשוט שלפעמים עם אני לא נושמת עמוק אני לא מקבלת מספיק אוויר... וזהו

Digi Lista

New member
את כרגע היחידה שמשתתפת....../images/Emo3.gif

הרעיון בכלל בא לי בגלל העיצוב שלך,כרגע את גם מנצחת...

למעלה