מק

misty10

New member
משום מה

האתר שלכם כל הזמן נתקע לי... וגורם לזה שאני צריכה לשים שוב ושוב את התמונות שלי בבלוג... ואני צריכה לחכות כמה דקות עד שמשהו זז... פתאום יש תקלה שגורמת לדף להיסגר ולהפתח מחדש ולאבד כל מה שלא שמרתי עד אותו רגע... וזה קורה הרבה... מה קורה כאן?

misty10

New member
זה לא קשור לבלוג...

כל מה שאני מנסה לעשות באתר תוקע את המחשב...

זה קישור לפורום שעוזר בבעיות טכניות

הקשורות לבלוג.. שיהיה לך בהצלחה

misty10

New member
אתם פורום תמיכה בתפוז... כל תפוז

הבלוגיה היא חלק קטן מהבעיה:
אני מנסה לענות למישהו בפורום... זה נתקע כבר רבע שעה... צריך לעשות כמה פעמים רענון כדי שמשהו יזוז...
אני מנסה לעשות דברים בבלוג וגם שם יש בעיות שדברים לא זזים.
אני רוצה לענות למישהו בקומונה ויש פתאום בעיה באתר שהדפדפן סוגר את האתר ופותח מחדש... ומוחק את מה שכתבתי...
אז אתם נתקעים על העניין של הבלוגיה? זה רק חלק קטן מכל העניין...
כל האתר הזה תקוע, ותוקע לי את המחשב ומבזבז לי את הזמן המועט שיש לי לשוטט ברחבי האינטרנט...
ניסיתי להחליף את הדפדפן שלי כמה פעמים... מחקתי קוקיס... וכל החרטות שאתם כותבים כל פעם כדי "לנסות לתקן"... כי הרי זה באופן קבוע: אתה והמחשב שלך אשמים, תעשו ככה, ותעשו ככה... ושום דבר לא עוזר... ואז איך שהוא בלי לדעת איך דברים מסתדרים...

misty10

New member
נ.ב.

בלי תשובות מזלזלתות בנוסף התשובה הקודמת בבקשה, כי גם מזה די נמאס.

Witchcrafts

New member

לפי התרשמותי מתיאור הדברים שלך, לא מדובר בבעיה כלשהי באתר (לא שהמקום חף מתקלות, כן?) אלא במחשב שלך, אחרת היית רואה כאן הודעות נוספות המתלוננות ומעירות על כך.

אני לא שייכת לצוות שמאחורי הכינוי "הנהלת הפורומים". הסמכויות שלי מתחילות ונגמרות בניהול הפורום הזה והכינוי של מאורה אדום משום שהיא מקלה עליי במתן תשובות לגולשים.
את מצפה לתגובה שאינה מזלזלת אך מנגד יוצרת בנו תחושה של "נו, בשביל מה אתן כאן, תענו לי כבר", כשבסופו של דבר המענה שאנו מעניקות הוא מתוך רצון לעזור ותו לא (שכן, כאמור, איננו קשורות לביג בוסים).
מאורה ייעצה לך לבדוק בפורום השכן משום שלא בכל בעיה היא ואני מסוגלות לטפל וכאשר יש פורום הנוגע באופן ספציפי לנושא ההודעה, אנו מפנות לשם לצורך טיפול מדויק יותר (נניח, גולש שחווה בעיות התחברות לצ'אט יופנה לפורום הצ'אט ומי שהקומונה לא מציגה אצלו אמוטיקונים יתבקש לעבור לקומונת משוב ותמיכה. כל הקישורים הרלוונטים נמצאים למעלה ובצד).

וכעת, כדי שנוכל לעזור לך יותר או לפחות לכוון אותך למקום הנכון: האם רק בתפוז את חווה איטיות וקשיים בביצוע פעולות? באילו דפדפנים את משתמשת?

misty10

New member
נכון לכרגע אני נתקלת בבעיה הזאת

רק בתפוז... בשאר האתרים הכל בסדר גמור...
השתמשתי באקספלורר כשזה התחילך, ניסיתי להחליף לכרום... ללא הצלחה בתיקון הבעיה...
תודה על הרצון לעזור.
ואם אני נותנת מדי פעם הודעה שנראית כמו מזלזלת זה כי בתפוז יש לפעמים תחושה שזה בא גם מהכיוון של תפוז (ולא בהכרח ממישהו כזה או אחר.)

Witchcrafts

New member
אני בכרום, אגב, והכל עובד מהר.

אולי התקנת תוסף כלשהו שמשפיע על הגלישה באתר?
יכול להיות שבאתרים האחרים את לא נתקלת בבעיה כי הם "קלילים" ואילו המערכת פה "כבדה" מדי עבור מפרט המחשב שלך? או שעד לא מזמן האתר עבד לך באופן חלק ותקין?

בא לך להסיר גם קבצים זמניים ולא רק את הקוקיז? שווה בדיקה.

במקביל, אנא בררי גם בפורום משוב בתקווה שנעלה על הפתרון במאמץ משותף.

לא מזלזלים אבל עדיין..

הטון שלך בתגובה הוא זה שמזלזל

אנחנו מנסים לעזור ואת לא שמה לב שאת גורמת לנו לרצות לא לעזור לך, וזה חבל.

למעלה