מק-קניידלך...

מק-קניידלך...

ביום שבת מצאתי את עצמי יושב במקדונלדס בקניון בפ``ת עם כמה חברים ופתאום עלה לי לראש רעיון אדיר , מק-קניידלך... אם כבר מוכרים שם קשר (בחלק מהמקומות) אז למה לא ללכת עד הסוף?

Levinzone

New member
מה הקשר בין כשר לקניידלך?

יש המון דברים כשרים שהם לא קניידלך.. למה לא מק-מרק-עוף? בכל אופן.. איפה ישימו את הקניידלך?? בתוך לחמניה?< או שהלחמניה עצמה תהיה מקניידלך וישימו בפנים קציצה (קניידלך זה לא בשר.. אתה יודע, נכון?) ? תוהה -יעל-

hasaroot

New member
נו באמת, מה זה משנה?

העיקר שזו מילה מצחיקה קיינדעלך קניידעלך, קניידעלך, טי הי! ולא נראה לי שמישהו ההי קונה מרק עוף במק דונלדנס חוץ מדוסים אולי (אההה! אל תהרגו אותי על זה שהכללתי) יוכלו לעשות מזה מנה שלמה ``מקדוס`` במקום קולה יש יין לקידוש, במקום הלחמניה יש קניידעלך, במקום הצ`יפס יהיה מרק עוף (או שזה במקום הבורגר והקניידעלך יהיו במקום הצ`יפס) אפשר גם ללכת גם הרבה יותר רחוק. נראה לי שאני אקים רשת חדשה ``בורגחרד``, ברקע יהיה רוק חסידי (שמעתם פעם רוק חסידי? אחד הדברים ה*יותר* מצחיקים שיש). כן כן גבירותי ורבותי, בורגחרד! המקום היחיד עם מבצעי משפחה לפני יום כיפור, שורפים את המקום לפני פסח, בלי כיפה - אין ארוחה. במקום אזור מעשנים ולא מעשנים יהחיה אזור ספרדים ולא ספרדים (או איך שהם יקראו לזה ``אזור ספרדים`` ו``שאר החארות``) habarnash שתמיד הצחיקו אותו אלה שמזמינים ארוחת וופר מוגדלת עם דיאט קולה (כן אני יודע, יעל היא אחת מהן)

Levinzone

New member
הא הא הא, חצוף!

די די די!! אתם לא רואים איך הפורום הזה חודר לתת מודע שלכם??? האם לפני שהייתם בפורום (חוץ מרוני, שהיתה הראשונ) השתמשתם במילים- טי הי??? יש לכם מושג כמה פעמים זה מופיע פה?? וגם בולשיט!! תפסיקוווווו תהיו מקוריים קצת, צהובים! -יעל-

תת מודע מתחת למיטה.... ;-)

טוב,אז אנחנו מקוריים קשות,הפורום בכלל בכלל לא משפיע עלינו,טי הי זה בכלל לא בולשיט זה מילת צופן סודית וגם קריאת החיזור של החתול היבחושי שגר רק באוזבקיסטן סתם נראה לכם? להתחיל לעבוד על רעיונות חדשים מה לעשות שאני גרה במקום שבו שולטות המילים ``דהההה`` ו``כאילו`` ביד רמה אז פעם אחת.....טעינו,יסלחו לנו על זה לימור* מגנה על התמימים :cool:

Levinzone

New member
לא אמרתי שטי הי זה בולשיט,

אלא שגם המילה בולשיט וגם הביטוי (????) טי הי מופיעים פה ממש הרבה בזמן האחרון..

נותר רק לתרץ את

חוסר הדימיון ואי-המקוריות המשווע הזה,שמשהו מסריח כאן! חשבתם פעם בכלל איך כל המילים של הסלנג הגיעו? מי בכלל התחיל איתן? ולמה אף פעם לא מבקשים עליהן זכויות יוצרים? הייתה לי הרצאה היום על זכויות יוצרים ותביעת נאפסטר-מוזיקה-נגד חברות התקליטים,כנראה אני מושפעת והספארק החליט שאני בחור על בטוח-80 אחוז!! לא פחות ולא יותר תמיד ידעתי את זה ששכחו להגיד לי משהו.... אני ;-)

Hell is beige

New member
היפופותם אמרו את זה הכי טוב

אנשים הלכו לים ודיברו, בגלל שהגלים היו חזקים אז שמעו בטעות משהו אחר, וככה נוצר הסלנג

היפופוטם היו גדולים!!!

מי אמר גדולים?? התכוונתי לענקיים,היו להם את היציאות הכי טובות שיש למה הפסיקו את התוכנית הזו? למה מפסיקים את הדברים הכי טובים בארץ הזו ומשאירים את כל החארטה? אני עוד סובלת מזה שהקומדי סטור במתכונתה המצליחה הודיעה על פירוק כשהייתי בת 9 ושברה לשכבה שלמה את הלב(קראו לנו שכבת הקומדי ביסודי...LOL :) בכל מקרה,עונת המלפפונים מתקרבת,לא יהיה יותר זו ארצנו,ומה נותר? לקוות לטוב מוהאהאהאהאהאההא (גניבה מNO אבל הוא יסלח לי,נכון?) אני

לא!!! הצילו!

אהההההה!!! בבקשה בבקשה אל תגידי שוב ``מוהאהאהאהא (אההה!!!) זה נורא זה מבחיל, זה עושה לי פחדים ומרמורות בכל הגוף. פשוט, זה ממש הצחוק של המורה הרוסי שלנו למתמטיקה (לא שיש לי בעיות עם רוסים או משהו, פשוט יש לי בעיות עם מורים למתמטיקה), והוא ענק ומפחיד ונראה כמו פופה (ממכבי ת``א אם אני לא טועה?). והוא גם ממש ממש שונא אותי - אמרתי לו שאני לא מבינה אז הוא אמר - מה? את צוחקת עלי או משהו? את זה את לא מבינה?!, הוא הציע לי לרדת ל-3 יח``ל (אני ב-5), הוא טוען שאני נרדמת ואני לא!. אוף לא משנה. אז - חברי פורום יקרים: אני מבקשת בכל לשון של בקשה, אל תאמרו מוהאהאהא (אהה!!!) בי.

N0

New member
לא סולח .

מיילא תגנבי לו את המוואהאהאהא!!! N0 תומך נלהב בGPL, אבל ככה לעוות לו את השם... עד עכשיו הוא העלים עיין אבל זהו כל מי שרוצה לדעת זה N0 ולא NO מה שאומר שאם תלחצו על הSHIFT כל זהמן שאתם לוחצים את השם שלו ימא לכם N( ואם לא תלחצו בכלל אז יצא לכם מ0 אבל לא מם ו NO... ובכלל N0 חשב אם הוא יוכל לצחוק כאיאיייאיאיייאייאי אבל זה פשוט לא נכתב טוב אז כל פעם שנסיך האופל בן המעמקים השחורים מאמן את תניני הזוהמה החשוכים המכונה היצור שאת שמו אין להגות בתרבויות מסויימות (ובתרבויות אחרות קוראים לו ציפי שביט) יאלץ לצחוק הוא יצחק בצחוקו הרגיל מוואהאהאהאהאהא, מצטער... N0 נסיך האופל מחייה תפלצות הצללים ומחסלם של מלאכי השיכחה חסרי השם, מומחה בתורת הלחימה העכורה והוגה רעיון השעון המעורר.

Levinzone

New member
מטורף:)

זה באמת N0? עם אפס כאילו??? ואללה??? נו טוב... -יעל- נ.ב- יש לך אימייל עם טריפיקס.

N0

New member
כן ראית...

אני לא מאמין שלא שמת לב עד עכשיו... אתם בכלל לא תאמינו אבל הורדתי עכשיו בקצב של 6.9KB ויש לי חיבור רגיל! זה מדהים... בכלל עשיתי משחק אחד. ואם מה שהתכוונת אליו זה הGAME AVERAGE אז יש לי עכשיו 132 ואני לא הולך לשחק יותר... :) N0

בקשת סליחה

אופס..באמת,אני ממש ממש מצטערת N0 באמת שמתי לב שהשם שלך לא יוצא כמו כתוב אצלך בהודעות... אבל מה לעשות שאני אוהבת את המילים שלך,ואני לא היחידה אז במקום לסגוד לך,אנחנו סוגדים למילים שלך,ואפילו ביקשתי זכויות יוצרים להשתמש במילה שלך הזו!!! מצטערת,זו הייתה אמורה ליהיות מחמאה בשבילך(לא,לא המרגרינה,זו שאומרים לאנשים שמעריכים אותם!!)

N0

New member
סליחתך התקבלה...

בכללה נראה לי שלקחת את זה יותר מידי קשה, אני לא בטוח שמבינים פה את כל ההומור שלי... ;-)

בדוגרי N0

נשפכתי מההודעה שלך שקראתי אותה,על ``נסיך האופל`` ו``הדבר הנורא שבתרבויות מסוימות מכונה ציפי שביט`` זה היה קורע לגמרי קבל ח``ח על המחשבה והביצוע כמו תמיד,המקוריות אצלך חוגגת(קטע המוההאהא,נסיך האופל) תהיתי לעצמי,אתה גם אוהב את השיר הזה``נסיך האופל``? או שזה סתם השראה של מבוכים ודרקונים וכיוצא בזה? לימור* חושבת על המדורה שחברים שלה עושים בסוף העולם שמאלה(אם הולכים ימינה מגיעים לרחוב שלי)

N0

New member
איזה שיר ?

``נסיך האופל`` ? N0 לא חושב שהוא שמע עליו... השיר היחיד שמזכיר לו משהו דומה זה ``UP there`` של STAN מהפסקול של סאוות` פארק (שזה בהחלט שיר גאוני). ובכלל מבוכים ודרקונים, נראה לN0 ממש מגניב, אבל הפגישת מבוכים ודרקונים היחידה שN0 נכח בה הלכה ככה : (אוקיי קצת רקע, בנו לN0 איזה דמות מגניבה, של מין יצור עצים עם כנפיים שהוא גם קשת וכל מיני טריקים מגניבים כאלה). מישהו: אוקיי שיט מה נעשה עם הסכין, אנחנו תקועים בארמון וצריך להביא אותו לאלכימאי בעיר. N0 : יש לי כנפיים אני יכול לעוף לעיר... מישהו אחר : לא אי אפשר. N0 : למה . מישהו אחר : כי הארמון נעול. N0 : מה והם זכרו לסגור את כל החלונות ? מישהו אחר : כן. מישהו : טוב אז בואו בנתיים נלך לארוחת ערב, אולי נגלה פרטים שם. N0 : אני יכול לעוף לשם ? מישהו אחר : לא. N0 : למה ? מישהו אחר : ככה. N0 : טוב, אין לי כח להתווכח איתכם עכשיו, כי אני חייב ללכת שניה להקיא בשירותים. ---- N0 לא יודע אם זה בגלל שהוא ניסה לעוף כל הזמן או כי הוא ליכלך את השירותים, אבל לא הזמינו אותו יותר לפגישות (ובכלל מה זה שווה כל המטרה אמורה להיות שאפשר לעשות הכול לא ?) N0

על מבוכים ודרקונים ושיר אפל

אז ככה,לשיר קוראים ``נסיך האופל`` ושרה אותו איזה זמרת כאן אחת מהרץ שלנו,הוא דווקא נחמד ודי אפל כזה אפילו שהוא ישראלי,שמעתי אותו פעם ברדיו,כי סך הכל הוא די ישן(סדר גודל של 10 שנים אני חושבת) ובקשר למבוכים ודרקונים,אז גם אני שיקתי את זה פעם הייתי הבת היחידה וכולם היו בנים,וכל מה שרציתי לעשות הראש קבוצה והמנל-הרפתקה-או איך שקוראים לו שמה,הש``המ(שומר המשחק) אמר לי``את לא יכולה לעשות כה ולא לעשות ככה,אין לך מספיק כח ואת לא מספיק גבוהה ובלה בלה בלה...`` בסוף פרשתי כי זה כבר ממש עיצבן אותי למרות שהלך לי תמיד טוב בזרקית הקוביות המגניבות האלה(עם 8 פינות,24,16,32) זה היה נחמד,אבל זה היה דיכוי אז עזבתי אני שחייבת ללכת למדורה של החברים שלה

N0

New member
נכון...

מה הכיף במשחקים שאי אפשר לעשות בהם הכול ? וN0 הצליח לעבוד השנה על ל``ג עומר... הוא עושה מדורה מחר בים כי היום אולי ירד גשם... ובינתיים הוא כנראה ילך לחברים לעשות על האש (שזה הבילוי האהוב עליו בתור צימחוני..) N0

למעלה