מקרר

Hand Cream

New member
מקרר

אני מקווה שאני בפורום הנכון אם כן אז - האם מישהו יכול להמליץ על מקום אמין לרכישת מקרר באיזור המרכז וכן על מקרר אמין לרכישה
 

מוטציה1

New member
המלצה בלבד:

תקנה דרך 'המכרז של המדינה'. ב- www.zap.co.il תחפש את המוצר וגם תוכל לקרוא תגובות של אנשים. בחנויות יגידו לך המוכרים לכאן ולכאן. אל תתפתה - זה יגיד ש-BEKO הטורכי הוא הכי-הכי, ואחרים ידחפו את הקוריאנים למינהם וישמיצו את אמקור. עיצה שלי: תבדוק איזה אחריות אתה מקבל על המקררים, לכמה שנים ועל אילו מכלולים. אל תתפתה ללכת על שמות מפוצצים כמו סימונס: מדאיגה עבודם העובדה שאין הם מפרסמים מקררים באתר שלהם, כנראה רק מוכרים את השם (OEM). תיכנס לאתרים של החברות ותראה. המקרר חייב לקרר בשיטת NO FROST. קשה לי להאמין שעוד יש כאלה, אבל ניתן לראות ב-ZAP דגם של אמקור (T30) שהוא מקרר בשיטה הישנה שגוררת אחריה הצטברות קרח ומחייבת הפשרה. תוודא שהמדפים עשויים מזכוכית מחוסמת ולא פלסטיק או מרשת ושאין צודך לשלם תוספת בשביל זה (עניין של מאות שקלים) אלא אם כן אתה מוכן לכך. תזכור! יש מחיר מומלץ לצרכן שהוא פי כמה וכמה מהמחיר האמיתי שלו. בחנויות תמיד יש מה לדבר על מחירים. מקרר שהמחיר שלו הוא 5400 ש"ח מחיר התחלתי בחנות - לאחר התמקחות ומשחק (כן, דרוש לזה כישרון) וכן הזכרת המילה מזומן הורידה אותו ל3000 ש"ח. חברות מומלצות עלי: LG , ווירפול, שארפ (יש שיגידו לכאן ולכאן) וכמובן AMANA. אני מניח שבבית ישראל לא חסרים דגמים. ואם נחזור לנושא המכרז, אז במכרז האחרון זכיתי במקרר (LG) ב-2700 ש"ח כולל הובלה. (כ-2000 ש"ח פות מאשר בחנות). קח בחשבון שיש גם תשלום על הובלה, הפיכת כיוון פתיחת דלתות, ופירוק דלתות כדי להכניסו לבית. כמובן - סקר מחירים מקיף. מקווה שעזרתי.
 

Hand Cream

New member
עזרת מאוד עוד שאלונת

מה דעתך על אלקטרה או אמקור ? אני מתכוון לדגמים חדשים יותר
 

מוטציה1

New member
אמנם אינני מומחה, אבל...

אלקטרה אמורים להיות טובים. לגבי אמקור שמעתי דיעה ממוכרת לפיה בחמשת השנים האחרונות הם נרכשו ע"י אמפא-תדיראן והמפעל שלהם נסגר, כך שהמקררים הם בעצם גם תדיראן ובאיכות פחות טובה. ופה תספת שלי - החברות הישראילות יודעות לייצר מקררים שמתאימים לאקלים בארץ, למרות שגם מקררים תוצרת חוץ (לפי מה שכתוב) עוברים הסבה מסויימת. לאמא שלי יש כבר 15 שנה מקרר אמקור, ואין שום בעיה ולאמקור יש מוניטין מצויין. חברה נוספת טובה היא ווסטינגהאוס.
 

מאירפ

New member
קניית מקרר

מסרת מידע די מקיף. הערה לגבי אחריות. על פי החוק יש אחריות של שנה על המקרר ו-3 שנים על מערכת הקירור. יש יבואנים שנותנים אחריות ארוכה יותר בתנאים שונים (אחדים נותנים רק על החלפים בלבד). רצוי מאוד לבדוק את צריכת החשמל של המקרר ואת האמינות של היבואן וספק השירות, לשאול חברים, משפחה וכד'.
 

kirschi

New member
רכישת מקרר - ובעצם כל מכשיר ביתי

המלצה נוספת שאני יכול לתת לך היא לגשת לשתי חנויות רציניות, ולבקש מהמוכר/ת להמליץ על מקרר או שניים לפי הצרכים שלך. לאחר מכן תוכל לגשת לאתר כמו ZAP שהוזכר מעלה ע"י מוטציה1, ולראות אם יש שם חוות-דעת של גולשים. בד"כ תקבל תמונה אמיתית. יש לזכור שבאותו אופן שהמוכר עלול למכור לך את מה שעדיף לו (ולא בהכרח לך), ייתכן שחלק מחוות-הדעת באתרים הוכנסו ע"י גורמים בלתי אוביקטיביים. כך שהבדיקה הכפולה עשויה לעזור. אני יכול להמליץ לך על חנות מצויינת ברעננה. לא זה המקום לעשות פרסומת - אם אתה מעוניין אנא שלח לי מסר אישי ואני אתן לך כתובת ושם. אני באופן אישי מעדיף לקנות בחנות, ולא באתר. כך יש אדם ספציפי שאני יכול לפנות אליו במידה ויש בעיה, ושירות הספק אינו ברמה מספקת. לשם כך, לאחר שבחרת את המוצר המתאים לך, בדוק את המחירים ב- ZAP, או באתר אחר. כך תוכל להתמקח עם המוכר בחנות, ולקבל מחיר טוב. אמנם לא תקבל את המחיר באינטרנט, אך לטעמי זהו ערך-מוסף השווה את ההשקעה. זהו יתרון גם בכך שתוכל לחזור לאותה החנות ולאותו המוכר, ולקבל יחס אוהד במכשירים נוספים שתרכוש. לבסוף, יש לי בקשה אליך. לאחר שתרכוש את המכשיר, ותהיה לך חוות-דעת מגובשת, אנא שתף אותנו, באתר זה, וב- ZAP. כך נוכל לרתום את הקהילה הוירטואלית לטובת הכלל ה'ריאלי'. מקווה שעזרתי, :)-{>
 
למעלה