מקרר LG מרעיש

davidpak

New member
מקרר LG מרעיש

ברשותנו מקרר חדש מסוג:GM849RSC מקפיא תחתון 2 דלתות בעל 681 ליטר. לאחרונה כל כחצי שעה משמיע "תרועה" נוכחת שלא ניתן להתעלם ממנה...האם מצביע על בעיה כלשהי? האם מישהו נתקל בכך? טרם נתקלנו בבעיה של קירור או הקפאה אולם האם הרעש מבשר רעות?

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אם זה מקרר שקיים בו מנגנון לייצור קוביות קרח.

תרועה כזאת נובעת בד"כ ממנגנון זה, כדאי לבדוק שמתג המדידה "יודע" שקופסת קוביות הקרח מלאה

davidpak

New member
lg מרעיש תשובה לברזילי:

אכן יש מנגנון לייצור קרח שבחרנו לא לחבר ולהשתמש...איפה המתג שאתה מדבר עליו או כיצד נקרא ואיך גורמים לביטול הרעש.
אגב לא זכור לנו שבשבועות הראשונים היה כזה רעש ומדוכ בערך כך חצי שעה שעה התרועה?

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
איני מכיר את המקרר שלך

לי היה מזמן מקרר שעשה קולות כאלה, גם לא מהתחלה, מצאתי מתחת למכונה שעושה קוביות קרח מסגרת מתכת שיורדת למיכל הקוביות ומודדת את גובה ערמת הקוביות, כל זמן שהמיכל לא מלא המכונה ממשיכה לייצר, תדאג שהמסגרת (או הזרוע) הזאת תהיה מורמת כל הזמן, המכונה תחשוב שמיכל הקוביות מלא ותפסיק לייצר, אם לא תצליח תוכל בשיחת טלפון לספק / לנותן האחריות / לחנות שמוכרת מקררים כאלה, לקבל פתרון לבעיה.

davidpak

New member
רעש במקרר lg

אכן פניתי כעצתך (ברזילי)ליבואן וישנו כפתור on/off במקפיא שאחראי על ייצור קרח. העברתי ל-off ונקווה שזה הפתרון. תודה על התשובות וחג שמח

Msnho

New member
אגב, איך המקרר? זוכרת בכמה רכשתם אותו?

הבנתי שLG מומלצים, והוא נראה לא כ"כ יקר בזאפ (למרות שאני שואל בכמה רכשתם,כי כבר מזמן למדתי שהמחיר הכי נמוך בזאפ יכול להיות עוד יותר נמוך פיזית בחנות)
ידוע לך אולי אם קיבלתם אחריות יבואן רשמי, או זה משהו שאת לא יודעת?
תודה!

davidpak

New member
lg כבר לא מרעיש

רכשנו באת האינטרנט של מחסני חשמל(דרך בחור בשם קובי) המקרר היגיע חדש עם הניילונים היישר מהבונדד.
המחיר היה 5990 ש"ח. אולם באתר רצו בהתחלה 6400 שח.
לאחר התמקחות ירד ל5990. פרט לרעש (שככל הנראה באמת נגרם מכפתור שהיה על on במטרה לייצר קרח)שנפתר בנתיים, המקרר עושה את עבודתו נקווה שכך ימשיך...

SicTransit

Active member
יכול להיות שזאת קניה טובה, אבל...

שילמת על פונקציונליות שאינך משתמש בה כך שתיאורטית לא ניצלת טוב את הכסף... מזכיר לי את מכשירי הוידיאו המשוכללים עם 700 אופציות שאף אחד לא הפעיל.

Yehuda500

Member
לא תמיד יש ברירה. לנישה במטבח שלי יכול היה להכנס רק

מקרר אחד (שאינו קטן מדי) וגם לו פונקצייה קוביות קרח מיותרת מבחינתי.
לא רק שזו היתה קניה טובה, היא היתה האופטימלית. כל אחד ושיקוליו/אילוציו/העדפותיו.

למעלה