מקרר תדיראן פועל תקין אך לאחר כ 2 ,3 דקות המדחס מפסיק

fish75

Member
וושוב פעם אותו הכנ"ל...חשדתי בקבל:פירקתי אותו אקנה חדש .הפעלתי המקרר ללא קבל בכלל והמקרר פעל איך זה יתכן ?(מאוורר,מדחס הכל פעל ) קבל 18 מיקרופראד:זה הקבל ותמונה שניה הגידים שאליהם היה מחובא 20250520_163528.jpg 20250520_163426.jpg
 

רשר

Well-known member
מנהל
כי המקרר לא צריך קבל לפעולה תקינה, יש לו סליל התנעה שמתנתק מייד אחרי הגעה לזרם עבודה,
הקבל נועד לצרכי חוק מטופש - "איך להפריע למערכת החשמל בארץ"
 

יוסי זיו1

Active member
הקבל הזה לא משפיע בכלל על פעולת המדחס, זה קבל שיפור קוסינוס פיי שנועד לצרכי ורוחי חברת החשמל, המדחס יעבוד גם ללא הקבל הזה, סיבה למסיבה היא אחרת כנראה זרם גבוה למדחס , או ממסר התנעה תפוס או מדחס תקול.
 

fish75

Member
הקבל/משפר קוסנוס פיי הותקן חזרה למקומו. כבדרך אגב ניקיתי ואז פתחתי בזהירות ובעדינות קופסת חבורים שצמודה למדחס בתוך קופסת החיבורים היה מעין עיגול כזה( לא צלמתי.האם העיגול הזה זה מה שמכונה "גליקסון"?).סגרתי חזרה בעדינות .חיברתי וטאצ'ווד עובד כמו שעון...האם הפתיחה הזו השפיע במשהו?האם העיגול הזה עובד כמו האלמנט שיש במיחמים שלוחצים עליו לאיפוס?
 
למעלה