מקרר שהפסיק לקרר
שלום לכולם,
יש לנו מקרר kupperschults KST-480.
מקרר אשר מיצר קרח בפריזר וללא צלעות קירור מאחור הנראות לעין .
אתמול אחה"צ שמתי לב שבגב הפנימי של המקרר נוצר שכבה של קרח , בדרך כלל יש רק טיפות מים .
שאלתי חבר ואמר לי שייתכן שצינורות קפאו ויש להפשיר את המקרר .
כיביתי את המקרר בין השעות 20:00 בערב ל 08:00 בבוקר .
הדלקתי שוב , מרגע ההדלקה ועד השעה 20:00 כלי קרחונים שהיה במקפיא לא קפא אפילו במעט ורק המים היו קרים .
במקרר עצמו אין קירור פשוט הגבינה הצהובה רכה כמו טוסט.
פתחתי את חלקו התחתון של המקרר מאחור .
מצד ימין יש צלעות קירור בגוגל 30*30 ס"מ אשר היו מלאים באבק וחסום עם שערות "סבתא" אפורות כמו בחדר שלא ניקו זמן רב.
כמו כן המאוורר לא עבד, רק לאחר שנתתי לו דחיפה קלה התחיל לעבוד, אבל כשאני סוגר את הטרמוסטט במקרר ומדליק שוב המאוורר לא עובד עצמאית
בנוסף כל כ 20 דקות יש רעש תק כאילו משהו נדלק ומייד לאחר 5-10 שניות אותו הרעש כאילו מכבה ייתכן וזה טיימר ?
הוא צמוד למדחס אבל כמו כופסא אפורה אלייה נכנסים כבלי החשמל אבל אני לא רואה כפתור כלשהו .
נכון להרגע כל מוצרי החלב במקפיא , פשוט קר במקפיא אבל לא יוצר קיפאון .
אשמח לכל עיצה , יש לי ידיים טובות ומאוד ארצה לתקן בעצמי אם ניתן.
תודה מראש
שלום לכולם,
יש לנו מקרר kupperschults KST-480.
מקרר אשר מיצר קרח בפריזר וללא צלעות קירור מאחור הנראות לעין .
אתמול אחה"צ שמתי לב שבגב הפנימי של המקרר נוצר שכבה של קרח , בדרך כלל יש רק טיפות מים .
שאלתי חבר ואמר לי שייתכן שצינורות קפאו ויש להפשיר את המקרר .
כיביתי את המקרר בין השעות 20:00 בערב ל 08:00 בבוקר .
הדלקתי שוב , מרגע ההדלקה ועד השעה 20:00 כלי קרחונים שהיה במקפיא לא קפא אפילו במעט ורק המים היו קרים .
במקרר עצמו אין קירור פשוט הגבינה הצהובה רכה כמו טוסט.
פתחתי את חלקו התחתון של המקרר מאחור .
מצד ימין יש צלעות קירור בגוגל 30*30 ס"מ אשר היו מלאים באבק וחסום עם שערות "סבתא" אפורות כמו בחדר שלא ניקו זמן רב.
כמו כן המאוורר לא עבד, רק לאחר שנתתי לו דחיפה קלה התחיל לעבוד, אבל כשאני סוגר את הטרמוסטט במקרר ומדליק שוב המאוורר לא עובד עצמאית
בנוסף כל כ 20 דקות יש רעש תק כאילו משהו נדלק ומייד לאחר 5-10 שניות אותו הרעש כאילו מכבה ייתכן וזה טיימר ?
הוא צמוד למדחס אבל כמו כופסא אפורה אלייה נכנסים כבלי החשמל אבל אני לא רואה כפתור כלשהו .
נכון להרגע כל מוצרי החלב במקפיא , פשוט קר במקפיא אבל לא יוצר קיפאון .
אשמח לכל עיצה , יש לי ידיים טובות ומאוד ארצה לתקן בעצמי אם ניתן.
תודה מראש