מקרר סאוטר
לפני כחודש פיסמתי בעיה.
רכשתי מוצרים של "סאוטר" שרכשתי בהרבה כסף כביכול "מקרר יוקרתי"
רכשתי 2 מקררים וגם 2 תנורים.
לדאבוני המקרר מאכזב מאד ואני מתפלא שהם ממשיכים לשווק ו "לעבוד" על אנשים בעיניים במחירים יקרים מאד.
רוב חלקי הפלסטיק במקררים כבר מזמן נשברו - מגע קל ומתרסקים.
העליתי את הבעיה בפורום ומחשש לפרסום שלילי למוצרים שלהם, ישר פנתה אלי ליבנת מ "שירות אלקטרה" והבטיה לטפל בבעיה.
הבוקר לאחר כשבועיים התקשרו אלי מ "אלקטרה" וברוב חוצפתם הציעו למכור לי את החלקים תמורת תשלום לא קטן. כדוגמא: מכסה תא ירקות קטן מפלסטיק הציע לי במחיר של 375 שקל. טרקתי לו את הטלפון מבלי לשמוע את מחירם של שאר החלקים.
ברוב חוצפתם הם מנסים להשתיק תלונות בפורום ושולחים נציגה ש "תדוג" פרסום שלילי ותנסה להוריד את המתלוננים המרשת.
לא הייתי צריך אותה כדי שהפיתרון יהיה מישהו שיתקשר מטעמם ויציע לי מחירים ועוד איזה מחירים - את זה יכולתי לעשות לבד.
אני מבקש להתייעץ עם חברי הפורום. האם יש מה לעשות מעבר לתלונה בפורום?
האם אפשר לפנות למועצה לצרכנות?
וכצעד אחרון לתבוע אותם למשפט.
אני מצרף תמונות של חלקים - היזהרו מנוכלים
לפני כחודש פיסמתי בעיה.
רכשתי מוצרים של "סאוטר" שרכשתי בהרבה כסף כביכול "מקרר יוקרתי"
רכשתי 2 מקררים וגם 2 תנורים.
לדאבוני המקרר מאכזב מאד ואני מתפלא שהם ממשיכים לשווק ו "לעבוד" על אנשים בעיניים במחירים יקרים מאד.
רוב חלקי הפלסטיק במקררים כבר מזמן נשברו - מגע קל ומתרסקים.
העליתי את הבעיה בפורום ומחשש לפרסום שלילי למוצרים שלהם, ישר פנתה אלי ליבנת מ "שירות אלקטרה" והבטיה לטפל בבעיה.
הבוקר לאחר כשבועיים התקשרו אלי מ "אלקטרה" וברוב חוצפתם הציעו למכור לי את החלקים תמורת תשלום לא קטן. כדוגמא: מכסה תא ירקות קטן מפלסטיק הציע לי במחיר של 375 שקל. טרקתי לו את הטלפון מבלי לשמוע את מחירם של שאר החלקים.
ברוב חוצפתם הם מנסים להשתיק תלונות בפורום ושולחים נציגה ש "תדוג" פרסום שלילי ותנסה להוריד את המתלוננים המרשת.
לא הייתי צריך אותה כדי שהפיתרון יהיה מישהו שיתקשר מטעמם ויציע לי מחירים ועוד איזה מחירים - את זה יכולתי לעשות לבד.
אני מבקש להתייעץ עם חברי הפורום. האם יש מה לעשות מעבר לתלונה בפורום?
האם אפשר לפנות למועצה לצרכנות?
וכצעד אחרון לתבוע אותם למשפט.
אני מצרף תמונות של חלקים - היזהרו מנוכלים