מאחר ולמיטב ידיעתי לאף אחד כאן אין מקורות
מימון בלתי מוגבלים - אז כנראה שהתשובה טמונה בעניין של סדר עדיפויות. קודם כל - כמו קליה - עם בעלי המקצוע (אדריכלית, מעצבת פנים) דווקא לא נלחמתי על כל שקל. היה חשוב לי למצוא אנשי מקצוע שאני אתחבר אליהם והם יתחברו אלי. המחיר היה משני. שתיהן קיבלו כמה שהן דרשו. שנית - כמו שאמרתי בהתחלה - זה עניין של סדרי עדיפויות ואורח חיים - אני לא אשים ג'קוזי בבית (לא בבית ולא בגינה) כי זה לא מעניין אותי. אני גם לא אבנה בריכת שחיה כי זה מיותר לאורח החיים שלנו. כשאנחנו רוצים בריכה וג'קוזי - אנחנו נוסעים לצימר נורא יוקרתי - נהנים שם יומיים ובזה נגמר הצורך שלנו . לעומת זאת - אנחנו כן מארחים המון, ומבשלים המון, ולכן החלטנו להשקיע במטבח - לפני כל שאר הדברים של הבית. זה התחיל מזה שהתחלנו את התכנון של הבית מהמטבח- ונגמר בזה שהשקענו הרבה כסף (עשינו כבר הזמנה...) בארונות המטבח ובתכנון שלו - ואנחנו מתכוונים לרכוש את מכשירי החשמל שאנחנו רוצים - מבלי להתפשר. כמובן שאם היה לי מקור בלתי נגמר לכסף אז אולי במקום הליבהר הייתי קונה סאב זירו (לא בטוח....) - אבל כרגע - הליבהר הוא במחיר שאני יכולה לעמוד בו - והוא נותן לי את הפיתרון האידאלי לאורח החיים שלי. כנ"ל העובדה שהתנור שאקנה יעלה אולי כפול מתנור "רגיל" - אבל חשוב לי שהוא יהיה רחב ולא סטנדרטי, וכנ"ל הכיריים. לעומת זאת - קרמיקות זה משהו שאני לא מתכוונת להשתולל איתו. ותריסים וסורגים לא יהיו לי - אז ל]י שעתי חסכתי כמה עשרות טובות של אלפי שקלים - הנה - התפנה לי תקציב למקרר ולתנור....