מקרר ברוחב 1.20 מ'

fireman

New member
בטח שזה שווה

אני רק הערתי שלא צריך להשאיר אותו מופעל 24 שעות ביממה.... אם חמותך תעשה זאת היא תשלם מינימום 2000 ש"ח רק חשמל בחודש.

זהבה נ

New member
טעות בידך הספא של איסמור אמור לעבוד נונסטופ

כך הוא מובנה, המשתמש מכוון את עוצמת, כל השאר אוטומטי מלא, מדובר על הדגם היקר ביותר שיש לו פילטרים מיוחדי וכל שאר השיכלולים. והם גם אמרו שזה מאוד חסכוני ויש להם גם את נושא צריכת החשמל בתחשיב שהודגם לי בדגם הזה ואין כמעט צורך בטיפול מיוחד. יש שם מעכת סירקולציה שונה ממה שמקובל בכל שאר הדגמים.

bonebait

New member
שאלה

האם באמת אנשים מוכנים להשקיע עשרות אלפי שקלים/דולרים במקרר או ספא אבל נלחמים על כל גרוש בעלות האדריכל או מעצב הפנים שלהם שלפעמים מחירו הוא שליש מהמוצרים הללו? האם בכלל אפשר להשוות בין ערכו של אדריכל לאחד מהמוצרים האלה?

calya

New member
למה אתה חושב שנלחמתי על כל שקל עם האדריכל ?

או עם כל איש מקצוע אחר ? מלד הקבלן שבונה (או הקבלנים אם אקח מפקח) ששם העלות הכוללת שאפשר לחסוך היא מאות אלפי שקלים, אני לא ממש מתווכחת עם אף איש מקצוע שחשוב ושעושה מלאכתו נאמנה. יותר שווה לי שיעשו עבודה מעולה.

bonebait

New member
"אנחנו לא עשירים מספיק כדי לקנות בזול !!!"

אני מתנצל אם הבנת אותי שלא כהלכה. הכוונה שלי היתה שהאדריכלים הטובים לא באים לידי ביטוי בעקבות התחרות שנוצרה עם המעצבים ההנדסאים והמהנדסים אשר לטענתם יכולים לתת מענה זול מול האדריכלים. (לפעמים אותו מחיר זול עולה לנו ביוקר) אך למען האמת ובעקבות ניסיון כושל הבנתי שראייתו של אדריכל טוב הוא לא רק בתכנון ועיצוב מבנה הבית אלא גם ביכולת ההקשבה ובפתרונות יצירתיים. בהיבט המקצועי חשובה יכולתו בראיית מכלול בעלי המקצוע אשר אמורים להיכנס לתוך הפרוייקט,דבר אשר נמצא תמיד לפניו על מנת לתת מענה מהיר לדילמות שצצות באופן הכי מתאים לצרכי המשפחה. היום אני מבין שהתמזל מזלי לפגוש את האדריכל שלי והנזקים שעשיתי בבחירת בעל מקצוע מתאים (שלא צלחו בהצלחה) בפעם הראשונה מוזערו תודות לו. בהצלחה לכולם.

איריסג

New member
מאחר ולמיטב ידיעתי לאף אחד כאן אין מקורות

מימון בלתי מוגבלים - אז כנראה שהתשובה טמונה בעניין של סדר עדיפויות. קודם כל - כמו קליה - עם בעלי המקצוע (אדריכלית, מעצבת פנים) דווקא לא נלחמתי על כל שקל. היה חשוב לי למצוא אנשי מקצוע שאני אתחבר אליהם והם יתחברו אלי. המחיר היה משני. שתיהן קיבלו כמה שהן דרשו. שנית - כמו שאמרתי בהתחלה - זה עניין של סדרי עדיפויות ואורח חיים - אני לא אשים ג'קוזי בבית (לא בבית ולא בגינה) כי זה לא מעניין אותי. אני גם לא אבנה בריכת שחיה כי זה מיותר לאורח החיים שלנו. כשאנחנו רוצים בריכה וג'קוזי - אנחנו נוסעים לצימר נורא יוקרתי - נהנים שם יומיים ובזה נגמר הצורך שלנו . לעומת זאת - אנחנו כן מארחים המון, ומבשלים המון, ולכן החלטנו להשקיע במטבח - לפני כל שאר הדברים של הבית. זה התחיל מזה שהתחלנו את התכנון של הבית מהמטבח- ונגמר בזה שהשקענו הרבה כסף (עשינו כבר הזמנה...) בארונות המטבח ובתכנון שלו - ואנחנו מתכוונים לרכוש את מכשירי החשמל שאנחנו רוצים - מבלי להתפשר. כמובן שאם היה לי מקור בלתי נגמר לכסף אז אולי במקום הליבהר הייתי קונה סאב זירו (לא בטוח....) - אבל כרגע - הליבהר הוא במחיר שאני יכולה לעמוד בו - והוא נותן לי את הפיתרון האידאלי לאורח החיים שלי. כנ"ל העובדה שהתנור שאקנה יעלה אולי כפול מתנור "רגיל" - אבל חשוב לי שהוא יהיה רחב ולא סטנדרטי, וכנ"ל הכיריים. לעומת זאת - קרמיקות זה משהו שאני לא מתכוונת להשתולל איתו. ותריסים וסורגים לא יהיו לי - אז ל]י שעתי חסכתי כמה עשרות טובות של אלפי שקלים - הנה - התפנה לי תקציב למקרר ולתנור....

למעלה