מקרר ברוחב 1.20 מ'

saradi

New member
מקרר ברוחב 1.20 מ'

משהו מתכנן מקרר ברוחב 1.20 מ' בעומק 60 ס"מ? על איזה מהדגמים אתם ממליצים : ליבהר, דה דיטריך, סמסונג, נורסלנד? יש למשהו ניסיון ארוך טווח עם חברה מסוימת ללמוד על האמינות והשירות?

THE UNDER TAKER

New member
ליבהר ? לא ידעתי שהם מייצרים מקררים

המנוף הכי גדול במזרח התיכון הוא מהתוצרת שלהם כיום הוא עומד בכניסה לירושלים ,כמובן שבירושלים הוא לא מורכב באופציה הגדולה שלו הוא מסוגל להרים 800 טון , או 30 טון למרחק של 70 מטר . כבוד !

fireman

New member
כבר לא....פירקו אותו לפני מס' שבועות

והחזירו אותו לבעלים (חברת החשמל לישראל) למי שלא מכיר אני מצרף קישור לתמונה (צולם ע"י בועז ל) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_105973805.jpg ליבהר היא קונצרן ענק שמייצר כל כך הרבה דברים....ממנופים דרך מערבלי בטון, משאבות, ציוד כריה, מוצרי חשמל לבנים וכוליי

Z ליאור

New member
ליבהר ,היה לנו בלונדון ...

מקרר מצוין נחשב מאד יוקרתי השתמשנו בו 4 שנים ללא בעיות .

calya

New member
לדעתי איריס ג מתכננת על ליבהר

רק 23 אלף ש"ח והוא שלך

איריסג

New member
מלשנית....../images/Emo6.gif

אכן נכון. מודה באשמה. מריירת על הליבר כבר איזה שנתיים. אגב - ה 23 זה הדגם הבסיסי . יש דגם שמגיע עם מקרר יינות בילט אין - והוא כבר מגיע ל 50 אלף ש"ח....

efratcn

New member
נו בחייאת ../images/Emo3.gif

הייתי מצפה ממי שמשקיע ב-50 אלף ש"ח מקרר שישקיע באיזה מרתף יינות משובח

איריסג

New member
זה בדיוק לחסכנים

מי שלא רוצה להשקיע במרתף יינות - קונה ליבהר עם מקרר יינות אינטגרלי. העניין הוא שאז שליש מקרר הולך פייפן. ואני דווקא בונה על החלק הזה של המקרר שבמקור הוא ביו פרש.

calya

New member
מי אני שאשפוט ?

זו ששמה ג'קוזי בגינה בסכום דומה ? יאללה, כיף בבית זה חשוב

calya

New member
עוד אין לי. יהיה לי בפאטיו.

חמותי מאד מרוצה מאמריקן ספא שיש לה כבר 6 שנים (והם גם די זולים). אני קצת מתבאסת כי זה מכוער (הבפנים שלהם בצבעים לא משהו...). אוהבת את אלו שנמצאים בבית יהושוע... איך קוראים להם ? איסמור נדמה לי. יש להם דברים מאד יפים ויזואלית. אני גם בקשר עם מישהו שמיבא בעצמו מערכות ספא (מארה"ב בעיקר) ומוכר רק לקבלנים וארכיטקטים (מכירה את אשתו) אם תרצה אוכל להעביר לך פרטים במסר.... מצד שני אצלי כל העסק יהיה שקוע לגמרי בדק אז לא ממש יראו שום דבר מעבר לחלק הפנימי. בקיצור - נחיה ונראה.

calya

New member
ככה בדיוק אני רוצה שזה יראה (רק אצלי

הגובה בין הבמה לבין ה"דשא" (אצלי זה לא בדשא אלא בחצר פנימית) יותר גבוה, 4 מדרגות. התמונה מהאתר של איסמור.

calya

New member
ויש לציין שהבת שלי התעלפה מהתרגשות

כשהיא שמעה את המילים "חדר יצירה" ו"במה" מוזכרות בהקשר הבית החדש. כל אהבותיה הגדולות - חימר ולעשות הצגות, בעת ובעונה אחת. לא היה לי לב לספר לה שזו לא באמת *במה* של הצגות... האמת ? יכולה להיות במה של הצגות, למה לא ? אפילו רואים אותה מהסלון אז אפשר יהיה למכור כרטיסים יקרים למי שיושב בספות
צימעס - ממש שיחת אותה עם רעיון חדר היצירה.

Z ליאור

New member
ואוו,גם אנחנו רוצים כזה ...

מתוכנן לנו דק איפאה 4.30על 8 מטרעם פרגולה מעץ גושני 20ס"מ על 20 ס"מ כיוון דרום מערב ,מה שנשאר למקם את הג'קוזי במיקום הנכון . תודה

זהבה נ

New member
כשביררתי באיסמור המחיר היה

קרוב ל 20.000 $ ואני חושבת שלא בדולר נמוך כמו עכשיו זה היה לפני כחצי שנה, יש בו הרבה מאוד פונקציות והם מזמינים לרחצת ניסיון אצלם. אצלי זה ישרנתן קונוטציה של נסיעת מבחן. אבל זה מדהים כי זה אמור להיות חוויה מדהימה כזה דבר בבית שאמור להיות מחובר ללא הפסקה לחשמל על מנת שהמיים יהיו צלולים וחמימים כל השנה בטמפרטורה המתאימה. למעשה זה ספא ולא סתם ג' קוזי, באמריקה נהוג לקרוא לזה "אמבט חם" . את הקמין רכשנו אצלם יש להם שירות מעולה והם אמינים מאוד. יש חברה נוספת בשם ג'ט אייר שממוקמת באזור נווה ימין אני חושבת שפעם הפנו אותי לשם שווה בדיקה..

fireman

New member
אם תפעילי אותו כל השנה בלי הפסקה

סביר להניח שתהרסי אותו ובטוח שתשלמי הון תועפות על חשמל שכן הצריכה של ספא כזה נעה בין 5-7KW\H בין פי 2 ל3 מדוד חשמלי ופי 1.5 מכירים חשמליים. אין שום סיבה להשאיר אותו מופעל 24/7 בשביל לחמם את המים..... לגבי ניקיון המים, חשוב להקפיד להכנס לתוכו אחרי מקלחת ולא להפוך אותו לסוג של מקלחת, לדאוג לכסות אותו בתום השימוש ולחטא את המים בהתאם להוראות. כל נושא התחזוקה לא שונה במהותו באופן משמעותי מתחזוקה של בריכה.

calya

New member
הספא של חמותי עולה לה כולל הכל

(תוספת לחשבון חשמל + חומרי חיטוי ותחזוקה והתוספת בעלות המים, שצריך להחליף פעם בחצי שנה לגמרי) סביב 200 ש"ח לחודש. בעיניי זה שווה. בעיקר עם ילדים קטנים. מעבר לזה שאלה לפיטנגו - יש ספא-אים עם חיטוי כלור ויש עם מלח ויש עם ברום. מישהו מהם עדיף אם אני רוצה למחזר את המים להשקיית הגינה ? יש בכלל ספא כזה שמותר להשקות עם המים שלו ? כי בכל זאת פעם בחצי שנה לנקז הכל...חבל. צריך לחשוב על משהו לעשות עם המים האלו (אולי להעביר אותם ל"אלמנט המים המודרני" משם הם יתאדו ?
).

calya

New member
../images/Emo41.gif שאלה לפיטנגו בהודעה למעלה בפנים...

Z ליאור

New member
ביררתי ..

יש ספא ללא צנרת מים חיצונית (ממלאים בצינור ) המחממם את המים כולל ג'קוזי של חב ' דולפין 16,000ש"ח ראיתי אותה עובדת בתצוגה שלהם .אחלה מחיר יופי של איכות .

למעלה