בתשובת הניקור שעשו לי: בשורה טובה שיש לעקוב ואין ממאירות אין תאים פוליקולרים אבל יש תאים מקרופגים וזה היה דמי וקולואיד. מה תפקידם של התאים האלו? לאן הם שיכים לטובים או הרעים?
נכון שאין סימני ממאירות כי אין תאים מתאימים. הניקור לא מוצלח. עם ההיסטוריה שלך, אני הייתי חוזרת עליו. מאקרופגים הם תאים שבולעים כל מיני דברים שצריך לסלק. הם חשובים מאד במערכת החיסון.
התשובה פוקססנ למרפאה שלי עוד לא ראיתי את רופא האנדו.. והיא שונה מהביופסיה מלפני חצי שנה. תיאור מיקרוסקופי: קולואיד רב ומקרפגים רבים. אין לראות תאים פוליקולרים. אבחנה: morphologic descaription only rcommend repeat as clinically indicaed. זה מה שנרשם . בדף הראשון היה מציון בהערכה שזה דמי ויש מיקרופאגים. ביופסיה הקודמת היתה אבחנה בכלל שונה קולואיד רב ותאים פולקולרים ללא אטיפיה. הגוש גדל ביותר מחצי סנטימטר לפי האולטרסאונד האחרון. מחר נלקחים בדיקות דםוגם TSH בלי שום קשר לבלוטה יש בירור כאבים בסטרנום למלעה ועד בית השחי השמאלי. כל הצד השמאלי כואב יותר העצמות. רמות שומנים וכולסטרול גבוה זה דבר חדש בחודשים האחרונים(כנראה מאירימדקס) מקבלת פאבסטטין במקום סימוביל. ועדין לא אישרו לי זומרה בגלל האוסטרופורזיס.(במשא ומתן) אני מרשה לעצמי לכתוב את כל זה כי זה עדין בתחום שלך.
אני מתנצלת אבל יש לי שגיאות בכתיבה באנגלית באבחנות בשורה הראשונה זהdescription ולא כמו שכתבתי בשורה השניה צריך להוסיף t במילה האחרונה. ואם הבנתי נכון אחרי שרצתי לתרגומון צריך לחזור על זה?
תראי, אני די בטוחה שזה לא שונה מהבדיקה לפני חצי שנה, אבל עם הרקע שלך את רוצה להיות שקטה. זו בדיקה שהיא לא אבחנתית כי לא יצאו תיי תריס בכלל. נהוג לחזור על הניקור במצב כזה.
מחר אני אצלצל ואבקש לדבר עם הפרופסור בעמק. מצחיק שאני שסורקת חומר רפואי. לא שמתי לב לזה בעצמי והעברתי הלאה. לרופאת משפחה.שזה גם שוכב שם שבוע. כל כך שמחתי שזה לא ממאיר.