מקרון ליום האהבה

motip3

New member
מקרון ליום האהבה

אז מהביקור בירושלים חזרתי עם חלבה (הרבה יותר מידי ממה שצריך) ועם המון פסיפלורות שהביאה לי יערה...... אז לכבוד חג האהבה..... והיות וידעתי שלא יתנו לי לצאת לכרמים לקטוף פרגיות ישבתי בבית והכנתי מקרונים ומה מתאים יותר ממקרון פסיפלורה ליום כזה...... וכמובן שגם הכנתי מקרון שוקולד מריר חלבה (לא מופיע בתמונוה). אז חג אהבה שמח לכולם ושבת שלום.

revavonet

New member
וואו, נראים מושלמים

למרות שבאופו אישי אני לא מתה על מקרונים.

salo22

New member
מוטי זה מקרון

שגם הויטרינה של פייר הרמה הייתה מתגאה בו..

motip3

New member
תודה, לכבוד הוא לי

המתכון שלי הוא מהספר של רביבה וסיליה אבל הוא זהה לחלוטין למתכון של פייר הרמה....... רק שאני לא מכין מרנג איטלקי אלא מרנג צרפתי.......

מאוד אוהבת את הצבע הטבעי

להבדיל מאלו המאוד צבעוניים- זה מגרה ועושה חשק
השאר נראים לי קצת כמו רעל...

motip3

New member
זה גם מה שמפריע לי....

בפריס כל חנות שנייה מוכרת מקרונים וכולם בצבעים זרחניים שהלימון מזמן לא זוכר מתי הוא היה כל כך צהוב והפיסטוק בטוח שאם יכבו את האור בחנות הוא ימשיך להפיץ אור ירוק. ומבחינתי זה בהחלט לא מעורר חשק...... אני את כל המקרונים מכין ללא תוספת צבע מאכל וההבדל בצבעים (וגם הוא טבעי) נובע מהגנאש עצמו.

mashkiayeruka

New member
אויש מוטי... זה מעורר

השראה.
אנחנו חזרנו עכשיו מטיול בצפון, אספתי פטל תאנים וסברס כדי להכין מהם פרלינים, אבל כל הפרי חוסל בדרך. אבא שלי כל פרי שהוא אכל הוא הוציא מהתיק קוביית שוקולד פרה למשל- עם פטל , וטען שעכשיו הוא אוכל פרלין פטל זה כל כך חסכוני, במקום לסחוב כל המסלול, לשמור בקירור, לרסק, להקפיא, להפשיר ואז עוד להוסיף שוקולד, פשוט אוכלים את הפרי עם השוקולד ליד וזה מתערבב בבטן.
סוף קיץ מתוק לבאי הפורום, בציפייה קצרת רוח לפתיחת העונה

motip3

New member
את אופטימית אם את רואה את סוף הקיץ

זה בסגנון מה שאילנה תמיד אומרת...... בשביל מה אתה עובד כל כך קשה זה טעים גם ככה ולוקחת עוד כמה טיפות שוקולד חלב של קאליבו..... היום הכנתי פרלין בטבילה שמזמן רציתי להכין...... פרטים בהמשך.

למעלה