מקרה שקרה...

yali82

New member
מקרה שקרה...

אז אתמול הייתי בארוחת ערב אצל חברות יקרות (סטרטיות) והייתה שם חברה של אחת מהן שכבר ראיתי בעבר ומהתחלה הבנתי שיש לה איזה עניין לא פתור עם נשים. בקיצור שיחת הערב דיי סבבה סביב המוות והמשמעות האבסולוטית שלנו בחיים. ואחרי שהלכתי איתה לסיגריה, גם גיליתי על מערכות היחסים הקודמות שהיו לה עם נשים ושעכשיו היא מחפשת דווקא מערכת יחסים עם גבר. בשלב כלשהוא אמרתי שהכי חשוב להיות שלם עם עצמי ולדעת מי אני, ואז היא שאלה אותי "ומי את?" ועניתי לה "אני לא יודעת מי אני, אבל ההודאה שלי וההכרה שלי בחוסר ידיעה רק מקרבת אותי יותר לעצמי, ואני עדיין מחפשת" אני לא מכירה אותה טוב מספיק כדי להגיד אם היא בורחת מעצמה או לאו, אבל רציתי להגיד לה שבסופו של יום הכי חשוב להיות כנה עם עצמך ושלם עם עצמך ולאהוב ולהכיר ולקבל את הדמות שאת רואה כל פעם שאת מתבוננת במראה. כשחזרתי הבייתה רציתי להתקשר ולהגיד לה אבל אני קצת חוששת מלבלבל אותה ולגרום לה יותר נזק מאשר תועלת. בכל מקרה הייתי רוצה להקדיש לה ולכן בנות הפורום שיר שמצאתי אתמול ואיכשהוא הוא חיבר את הכל ונתן סוג של סגירת מעגל. תקשיבו גם למילים. שבת שלום ושייגיע כבר הגשם... I was a little girl alone in my little world who dreamed of a little home for me. I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves, and laughed in my pretty bed of green. I had a dream That I could fly from the highest swing. I had a dream. Long walks in the dark through woods grown behind the park, I asked God who I'm supposed to be. The stars smiled down on me, God answered in silent reverie. I said a prayer and fell asleep. I had a dream That I could fly from the highest tree. I had a dream. Now I'm old and feeling grey. I don't know what's left to say about this life I'm willing to leave. I lived it full and I lived it well, there's many tales I've lived to tell. I'm ready now, I'm ready now, I'm ready now to fly from the highest wing. I had a dream

למעלה