מקרה שקרה

Eran De Niro

New member
מקרה שקרה ../images/Emo11.gif

לפני מספר ימים במהלך סיור הבחנתי בנהגת שאוחזת בנייד במהלך נסיעה הוראתי לה לעמוד בצד לאחר שביקשתי את הרשיונות יצאה חברתה של הנהגת וביקשה ממני בכל תוקף את רשיונותיה של הנהגת היא אמרה לי שהיא שוטרת והיא דורשת את הרשיון לאחר שהיא הזדהתה בתור שוטרת בקשתי ממנה להציג לי את התעודה היא הציגה לי את התעודה שחשבתי שהיא הולכת להציג לי חייכתי חיוך רחב ואמרתי לה חמודה את מעוכבת על התחזות לשוטרת והכשלת שוטר בעת מילוי תפקידו נכון שישנם אנשים טיפשים בעולם הזה ?!?!? עכבתי אותה והיא אמרה לי שכל עוד שהיא חיה אני לא איהיה במשמר האזרחי היא שאלה מי המפקד שלי ואני חייכתי בחיוך רחב נעים מאוד ערן .... אני המפקד מה אתם אומרי על זה ? נכון שזה היה ממש מקסים כמה טוב שיש אנשים כאלה בעולם קצת הומור בריא זה טוב

Eran De Niro

New member
נ.ב - שימו לב !!!

מתנדבים יקרים התעודה שברשותכם יכולה לסבך אתכם ולא לעזור לכם שאתם לא במשמרת השתמשו בה בתבונה !!!

מתנדב

New member
לא הבנתי מה כוונתך התחזות?

היה לה תעודת מתנדב והיא השתמשה בו שלא בפעילות? או שהיה לה מלכתחילה תעודה מזוייפת? בכל מקרה כל מתנדב שמשתמש עם התעודה שלו שלא בעת תפקידו מגיע לו שיחרימו לו את התעודה, אתה מגיע להתנדב כל הכבוד אנחנו מעריכים את זה מאוד, אך תתנהג בתבונה, ולא לנצל את המעמד שאתה מתנדב...

שי תבין

אם זכור לך שהיתה את התעודה הכחולה אני מדבר איתך על שנת 96 או 91= יש כאלו שעדין מחזיקים בזה למרות תוקף התעודה שפג ראיתי המון מקרים של תעודות כאלו

מתנדב

New member
מכיר את התעודות האלה

אני תמיד כשהיו מחליפים לי תעודה הייתי מחזיר את הישן ומקבל את החדש, מה אני אוסף תעודות? מילא עטיפות של מסטיקים בזוקה
אבל תעודות ישנות שפג תוקפם? מה אני יעשה עם זה?

זה כמו אלו

המדנדבים או השוטרים ששמים ברכב את הכחול או כובע -א- או את השחפצשלהם כביכול שיראו "אני שוטר אל תתנו לי דו"ח " זה דעתי זה לא אתי זה יותר גורע את היחס שמתייחסים כיום למשטרה

AvihayA

New member
ואת אוספי המדבקות ? מכירים ?

אלה שבכלל לא מתנדבים במשא"ז ואין להם שום קשר עם המשטרה אבל כשאתה בודק את הרכב אתה פתאום מגלה מדבקה גדולה של משטרת התנועה, של היס"מ, של יח' סיור זו או אחרת, של מג"ב וכו' וכשאתה שואל אותו מאיפה יש לו את המדבקה הוא עונה לך : "ככה קניתי את האוטו" ?

Eran De Niro

New member
אז ככה

היא הציגה תעודת מתנדבת בזה שהיא אמרה שהיא שוטרת וכיודע לך זאת התחזות ובמיוחד שאתה לא בתפקיד כי מן הסתם אתה אזרח מן השורה שאתה לא בתפקיד

מתנדב

New member
זה אכן התחזות לשוטר

כי ברגע שהיא לא בתפקיד היא אזרחית רגילה מהשורה

כול הכבוד לך אבל מה נגמר אחרי ...

העיכוב??? תמשיך ותעדכן אותנו איך נגמר הטיפול גם בנהגת וגם בחברתה המתנדבת?

צודק תבין יש אנשים שמשתמשים

בזה בכל חוצפתם עלות על אוטובוס שמעתי על המון המון מקרים כאלוץ עשית עבודה יפה. יש לי משהו להתייעץ איתך איך אפשר ליצור איתך קשר?

אממ נראה שכן ע"פ מה שהבנתי ממנו

אבל יש המון צדק בדברו- אל תשלפו את התעודות שלכם בכל תפקיד מי יודע מי זה הבנאדם שאתם נתקלים בו ..

n o r m

New member
ישר כח על התושייה

הרבה מתדבים ברגע שמדובר ב"חשד" לשוטר זה קצת מלחיץ כמעט כמו הלחץ כשניידת אחריך...

למעלה