מקרה שקרה לי

Nofale

New member
מקרה שקרה לי

אין לי מושג למה אני מספר את זה באתי בסיבוב לעקוף מישהו מימין כשהסיבוב הוא לצד ימין נסעתי על 60 ככה קיצר גלשתי לנתיב שמאל לאט לאט ולא ממש היה אכפת לי פתאום הרגשתי בום חזק אני מסתכל במראה השמאלית אני קולט הורדתי למישו את הגריל למטה ופשוט טסתי משמה לאוטו שלי יש שפשוף עם היייתי נשאר היו פשוט מזיינים אותי כי גם הסעתי 3 באוטו אין לי נהג חדש אפילו מאחורה ואבא שלי הוא היה כועס עליי מאד ולא הייתי יכול להסתכל לו בעיניים והוא היה נותן לי את האוטו אחרי זה אבל אני לא הייתי מרשה לעצמי לקחת את האוטו יצאתי מגעיל אבל זה לא היה שווה את מה שהיה עושים לי

האילתי 5

New member
אני לא מבין

מה אתה לא מאמין ב"השגחה" את/ה תקבל את העונש השאלה זה איך.... ועוד משהו שאני לא מבין מה, פשוט ברחת משם ולא רדפו אחריך? או רשמו את מס' לוחית רישוי

Nofale

New member
חח

יש לי אוטו שנת 2006 זריז מאד מתחמק בקלות בנוסף לזה שהיה לו מכונית ישנה

לא הבנתי

מה הורדת לו שפגעת בו ?? ועקפת אותו מימין ??? תקווה שלא רשמו את המספר לוחית של הרכב שלך..

Cervantes

New member
אם הוא רשם את המספר רישוי שלך

וימצא שזה באמת אתה בבעיה רצינית.

Nofale

New member
תשובות

1.הורדתי לו את הגריל מקדימה הרשת הזאת נו זה ממה שראיתי יש מצב קרו עוד דברים 2.כן 3.גם עם כל הנהגים בכביש היו מסתכלים לי על הלוחית רישוי והיו מנסים לזכור לא היו מצליחים כי טסתי משמה במהירות

Superdror

New member
גועל נפש.

אבל אני מאחל לאנשים כמוך שמשאית תרסק להם את האוטו בחנייה ולא תשאיר פרטים - ושלא יהיו עדים ולא כלום. אולי זה ילמד אותך לקח, אגואיסט חסר אחריות.

למעלה