מקרה שקרה לי

רועי ב

New member
מקרה שקרה לי

ביום שלישי היה לאחותי פעילות מטעם בית הספר באולם מסוים (למי שמכיר באולם בקריית משה ברחובות) בעיר שלנו באולם הזה אסרו על הבנות להכניס את התיקים לאולם לכן הם שמו אותם בחדר הלבשה / מקלט של המתנ"ס בתוך התיקים היה פלאפונים וכל שאר ציוד .... בערך בשעה 20:40 אבא שלי מתקשר אליי שלהדס(אחותי) כנראה נגנב הפלאפון וביקש שאני אדבר עם החברה לנתק את הקו לשיחות יוצאות כדי שנוכל לאתר את המכשיר כמובן שעשיתי את זה וניסיתי כל הזמן להשיג אך המנוי לא היה זמין - יש לציין שזה מכשיר פלאפון של חברת פלאפון ללא כרטיס Sim אתמול (רביעי) בסביבות השעה 13:45 הצלחתי ליצור קשר עם הגנב בפלאפון של אחותי וקבעתי איתו לאחר וויכוח והבטחת תשלום שהוא יחזיר לי את הפלאפון בשעה 15:00 במקום מוסכם מראש מייד ניגשתי אל מפקד המשא"ז בעיר שמכיר אותי וגם שכן שלי וביקשתי ממני שיקשר ביני לבין מחלק הנוער ברחובות כדי לראות מה ניתן לעשות להם מחלק הנוער ברחובות אשר ידע על הגניבות מחברה אחרת של אחותי התלהב מהרעיון של לתפוס אותם ובגלל שאמרו להם שאני גם מתנדב הם הסכימו מייד לצאת איתי למקום ולעזור לי ולתפוס את הגנבים הגענו למקום ב2 ניידות סמויות כאשר אחת מהם הייתה רכב פרטי של אחד הבלשים שצפה עליי מבצע את העסקה וניידת אחרת שהביאה אותי המתינה ברחוב מקביל כמובן שבכל העת חוץ מהבלש שצפה עליי היה עוד בלש שהלך 20 מטר מאחורי לשם ביטחון .... לאחר ביצוע העיסקה התחלתי כאילו ללכת לדרכי אבל בעצם סימנתי לשוטר שהלך אחרי הסמוי מי החברה וביחד רצנו אחריהם לכדנו אותם ולא היה להם לאן לברוח חוץ מלניידת הסמויה שהציצה מאי שם החבורה נתפסה החזירה את הכסף לשוטר שהביא לי את הכסף לתת להם ואמרו לאחד השוטרים הבן זונה הזה עשינו לו טובה שהחזרנו לנו והוא הולך ומביא משטרה ... ואז השוטר אמר לו - הבן זונה הזה - גם שוטר הם מייד השתנקרו על אחד החברים שלהם שלא היה נכח במקום אל היה בבית שלו השוטרים יצאו מיד אל הבית שלו ובבית שלו מצאו מלא פלאפונים שנגנבו......... אני מסרתי עדות אצל קצינת הנוער על המקרה וגם אחותי ..... סוף טוב הכל טוב.........

מתנדב

New member
רועי, כל הכבוד לך על התפיסה היפה

ועל האומץ הכביר, חן חן...

Lt ResheF 55

New member
פששש יפה יפה

זה באמת נשמע טוב, כמו חומר לסדרת משטרה טובה
2 דברים. 1. להשאיר את הפלאפון זה לא חדש, לפני כמה זמן הייתי בבית משפט הגבוה לצדק בי-ם, לשמה אסור להכניס תיקים, הם שומרים אצלם... 2. שוב, סחטיין על התפיסה, כל הכבוד באמת מבצע יפה... אה ואגב אם אתה רואה את הפלאפון של אחותי שמה שלח לי אותו
נגנב לה ממזמן נוקיה 6120 עם פאנל ורוד לבן ח

רועי ב

New member
שא הייתי לפני שנה וקצת

בדיון בבג"צ נכנסתי עם הפלאפון אבל זה שאומר לעמוד ביקש לכבות אותם

Lt ResheF 55

New member
אממ אצלנו בכלל לקחו

את כל התיקים בהתחלה... ממש פוחדים ממטענים :-{

Super Go

New member
כל הכבוד!

באמת כל הכבוד על העבודה היפה! מקרה כזה מוכר לי שקרה לאחד המתנדבים שלנו, שגם באותו מקרה נעצר חשוד שגנב את הפלאפון.

שלום30

New member
../images/Emo127.gif אך אני לא הייתי מפרסם את הסיפור

הרבה קוראים שקוראים כעת את הסיפור לומדים לא להאמין לשום עיסקה שבעל הטלפון ינסה לבצע, ויחששו למלכודת. כתוצאה מכך רבים לא יזכו לקבל חזרה את המכשיר שיגנב להם, וגם פרסום הסיפור גורם לעבריינים לא להסכים לעיסקה כי הם עלולים להלכד וכך לא ילכדו בצורה זו עבריינים. כל הכבוד על התפיסה

למעלה