מקרה שקרה לי היום..

adi510

New member
מקרה שקרה לי היום..

הועברה אלי פנייה של לקוחה לגבי חיוב שלדעתה לא נכון לאחר בדיקה של העניין חזרתי ללקוחה עם תשובה מדוע החיוב הוא כמו שהוא ןשאין טעות בכך. הלקוחה קוטעת את דברי ואומרת שהיא לא מבינה מה אני רוצה היא חוייבה בטעות אני,עדיין רגוע, אומר לה שהתקשרתי בשביל להסביר את החיוב רק שתיתן לי לסיים את דבריי ואז היא שוב קוטעת אותי ואומרת אני לא רוצה הסברים ואין לי זמן בשבילך תתקנו את הטעות או שאתבע אותכם בבית משפט וניתקה לי את הטלפון. מה קורה לאנשים תגידו לי???

../images/Emo6.gif זה מה שנקרא

הלקוח שאינו יודע להקשיב... סתומה הייתי אומרת חודש הבא היא תראה שלא זוכתה ותרים שוב טלפון ושוב תצעק... אגב אם בחוויות שירות עסקינן.. לפני העבודה נפגשתי עם חברה לצהריים החלטנו ללכת ליוטבתה עזריאלי, נכנסנו למקום, הוא היה מלא... לא מפוצץ... יש מספיק מלצריות ואנשי שירות... אנחנו מחפשות שולחן אבל לא מצאנו כי גם מה שריק מלוכך, אנחנו פונות למלצרית אחת... שתיים ... שלוש, וכולן פשוט מתעלמות מאיתנו... לאף אחד פשוט לא אכפת.... חברה הכי טובה שלי הזו היא אגב מלצרית ככה שהיא הייתה בשוק מכל הסיפור לאור העובדה שהיא עבדה במסעדה מאוד מצליחה תחת לחץ גדול מזה אפילו... היה כל כך מבייש. בסוף פשוט יצאנו והלכנו מהגועל נפש, בושה שרשת כזו גדולה לא יודעת לעמוד במסעדה מלאה...

yuli c

New member
אוי...

הסיפור שלך ממש לא מפתיע אותי... יטבתה בעזריאלי, המקום עם השירות בין הגרועים שהכרתי... ועם מלצרים מאוד לא סימפטיים (לפחות אלה שיצא לי להתקל בהם...) הייתי שם מספר פעמים ולא נראה לי שאני אחזור לשם...

דווקא פעם קודמת היה בסדר

אבל היה לא הכי מלא... זה פשוט ביזיון שאנחנו עומדות 10 דקות במעבר באמצע המסעדה ואף אחד לא חושב אפיללו לשאול אותנו אם אנחנו צריכות עזרה

yuli c

New member
אני ממש לא מתפלא...

אפשר לומר שלמקום הזה ההצלחה עלתה לראש, ונתקלתי שם בשירות מאוד לוקה בחסר. לעומת זאת שהיינו ביטבתה בטיילת והשירות היה מצויין...

הסיבה היחידה שהוא מצליח

זה בגלל המיקום שלו וההסכמים שיש לו עם בתי עסק אחרים לעובדי עזריאלי יש הנחות מאוד משמעותיות בכל המסעדות בו ויש להם גם בופה בשעות הצהריים... לכן הם מפוצצים בשעות האלו...

היא פשוט ישראלית

מזכירה לי את אותם לקוחות שהייתי נתקלת בהם בפאסט פוד, שהיו מגיעים עם השובר של בתי הקולנוע שמעניק המבורגר/קינוח/שתיה בקניית ארוחה. אותם אנשים לא רק שלא היו טורחים לקרוא את מה שכתוב שם ולכן חשבו משום מה שמגיעה להם ארוחה שלמה בחינם, גם שהיינו מנסים להסביר להם מה זה אומר ושואלים אותם מה הם רוצים להזמין, הם היו עונים: "תביאו לי את מה שמגיע לי", וכבר קרה שחשבנו שהם הבינו ומזמינים ארוחה, אבל כשאמרנו להם כמה צריך לשלם הם אמרו "אבל אני לא צריך לשלם, הבאתי את השובר" - אחרי שהסברנו להם פעמיים מה זה אומר... נתקלתי פעם בלקוח כזה בזמן שהיה אצלנו המנהל האזורי של הרשת, שהשקיף כל הזמן והיה עד לדיאלוג שלי עם הלקוח, והיה ממש המום ממנו. הוא אמר שאני הסברתי לו בצורה הכי ברןרה שיכולה להיות והוא, כמו הלקוחה שלך, פשוט לא היה מוכן להקשיב! גם הייתה מישהי שפעם צעקה עלי "אל תפרסמו שאתם נותנים דברים בחינם אם אתם לא עושים את זה", כשהיא באה עם שובר שמעניק המבורגר נוסף בקניית המבורגר, ולא הבינה למה מבקשים ממנה לשלם. לא חסרים כאלו.

KFIRB

New member
מקרה של מה בכך...

פלא שלא בקשה לשוחח עם "המנהל " שלך...

למעלה