מקרה מעניין...

• פותח הנושא WINGS
  • פורסם בתאריך

WINGS

New member
מקרה מעניין...

היום בצהריים, כאשר חוויתי את השלב של המעבר מעירנות לשינה מודעת (הופעת זרמים ושקיעה מסויימת של המחשבה), וכבר הייתי במצב של שיתוק שינה, שמעתי קול די ברור של מישהו שמדבר אליי, ממש פונה אליי. מסביר לי דברים, ראיתי מן הבהובים בעיניים והוא אומר לי - זה אני מסמן לך... זה היה די קצר ומשום מה אני לא זוכר מה בדיוק הוא אמר לי למרות שהוא היה די ברור. ובשביל הספק, עוד לא נכנסתי לחלום, למרות שניסיתי. במקום זה התעוררתי לאחר כדקה. מוזר גם בשבילי, כאחד שלא חדש לו העניין של הירדמות מודעת...

דנה^^

New member
היי... תקראו שנייה..

ההודעה בדיוק הזכירה לי שכשהייתי קטנה אז לפעמים כשהייתי ישנה בצהרים אז הייתי שומעת (לפני שהייתי נרדמת) קולות של אנשים מהמשפחה שלי מדברים בבית למרות שלפעמים אותו אדם ששמעתי בכלל לא היה בבית באותו זמן, וידעתי שזה לא הגיוני וזה היה כמה פעמים אז יש קשר או שסתם דמיינתי?

Napoliya

New member
יש קשר

אבל הקשר הוא שיתוק השינה. גם אצלי בשיתוקי השינה אני שומעת קולות של אנשים מוכרים, ברוב הפעמים אפילו הייתי יכולה להרגיש אותם זזים או מרחפים לי בחדר. והבהובים בעניים זה סימן טוב, שגם התפאורה ניבנת, מומלץ להתעלם מהקולות וההבהובים, כי אז או שנרדמים רגיל או שחוזרים לנקודת ההתחלה. טוב, X files מתחיל..ביי ביי

roy758

New member
לי זה קרה לפני כמה ימים

שאני הלכתי לישון, בהתחלה לא הצלחתי אבל אח"כ אני עצמתי את העניים ואז שמעתי את אחי הגדול צועק "רועי!!!"(זה השם שלי) ואז התעוררתי מרוב פחד

Variety

New member
מדריך אישי לחלומות צלולים.

היי Wings. מה שאתה מתאר לדעתי זה מדריך אישי כזה שבא מהחלום ומסביר לך איך לעשות דברים. למשל כשאני רציתי לצאת מהגוף, בחלום הייתה דמות שאמרה שאני צריך לחכות עוד עם זה, להיות יותר מנוסה בחלומות צלולים. אבל שלך היה עוד לא בשלב של החלום שזה דבר מדהים לדעתי. חלומות פז, Variety-

WINGS

New member
מממ...

יכול להיות שדיברתי עם תת המודע שלי ? או שזה כמו שתיארו פעם אנשים שחוו חוויה חוץ גופנית, איזשהו יישות...? מי יודע, העיקר שזה היה נחמד, מקווה שזה יקרה עוד פעם.

Cheetah

New member
יכול להיות...

מדריך, שומר, מלאך... שליח חלימה תקרא לזה איך שתרצה זה תופעה קיימת.. אולי המקור של זה בתת מודע.. אבל בכל מקרה זה חוזר על עצמו, אצל אנשים במצב של "חצי שינה" שומעים דמות מדברת אליהם, ולפעמים מנסה לעזור ולהדריך אותם. (ואולי יכול גם ליהיות שכל מיני אנשים שדיברו עם חייזר ידידותי או עם אלוהים גם כן נכללים בתופעה הזאת)

shabaz

New member
צ´יטה!! מה המצב?

מתי חזרת? איך החיים? קשים? אני יודע...

Cheetah

New member
קשים זה בלשון המעטה כרגע..

הייתי פה.. יחזור עוד שבועיים אולי

למעלה