מקרה מעניין שהיה לי בבוקר

marco star

New member
מקרה מעניין שהיה לי בבוקר

בזמן שחיכיתי לאוטובוס לביה"ס בבוקר, בתחנה שממש לידה נמצאת פינה קטנטנה של פיסת דשא וכמה פרחים, עבדו באותה חלקת אלוהים קטנה כמה גננים ערבים. אני, אדם שאינו יודע ערבית, וגם אינו נוטה לפתוח בשיחות חולין עם זרים, בטח ובטח שלא ערבים, סתם עמדתי לי לשלוותי בתחנה. בזמן שעמדתי שמתי לב שאחד הערבים מביט עליי במבט תוהה כזה, שמנסה להבין מי אני ומה אני וכל השאלות המעניינות. אחרי כמה דקות, בזמן שאני מסתכל לעבר הכביש כדי לראות אם האוטובוס לא הגיע כבר, פתאום שמתי לב בזווית של העין שמישהו עושה תנועות מוזרות... הפניתי את ראשי לכיוונו, ואחרי כמה שניות קלטתי שאותו אחד שהסתכל עליי קודם מנסה לסמן לי בשפת סימנים! הוא עשה לי תנועה: "אתה חירש?" לאחר שהתאוששתי מההלם, סימנתי לו בחזרה שכן, אני חירש. לא יצא לנו לדבר הרבה, פחות או יותר החלפנו את השמות (והסתבר שקוראים לו סאמי) וזהו... האוטובוס הגיע... זה ממש יפה, איך ששפת הסימנים יכלה להחליף עברית וערבית!

שָׂרָה

New member
קרה משהו דומה לבעלי

הוא התחיל לשוחח עם בנאי ערבי חירש. כאשר הם התיידדו במשך הזמן הוא סיפר לבעלי שפעם חיילי צה"ל התפרצו לבית שלו והרגו את כולם, ורק הוא ניצל כאשר הוא הסתתר בארון בהיותו ילד.

אמיר335

New member
נו באמת

שרה זה נשמע כאילו לקוח מתקופת מלחמת העולם השניה הנאצים פרצו לבית והילד התחבא בארון. נכון צהל הוא ממש לא הצבא הכי מוצלח ולא הצבא הכי מוסרי שיש למרות שהוא טוען ככה. אבל חייב לציין שהסיפור הזה כל כך נשמע לי לא כל כך לא אמין. וכל כך לא אמיתי. עד שאני בכלל תוהה איך אתם מאמינים לסיפור כזה???

למעלה