מקרה מזעזע

מקרה מזעזע

מדובר בשירות הציבורי, משרד הרישוי ליתר דיוק הייתי שם השבוע, לאחר המתנה קצרה ניגשתי לאחד הדלפקים וביקשתי טופס מסויים, כנראה שהטופס לא נמצא בשימוש יומיומי הוא לא נמצא בכל שולחן אלא רק על המדפים שעל הקיר מאחור, הקיצר הפקידה אליה פניתי הפנתה אותו לפקידה אחרת, ואז הפקידה השנייה התעניינה מי שלחה אותי דווקא אלייה, והחזירה אותי לפקידה הראשונה, כשחזרתי אליה היא קמה והלכה עד למדף שהיה בדיוק מאחורי הפקידה השנייה לקחה את הטופס ונתנה לי... קיצור, הפקידה השנייה יכלה פשוט להסתובב, לקחת טופס ולתת לי אותו, אפילו בלי לקום מהכיסא. אם היה מדובר ביום עמוס במיוחד, הייתי אולי יכול להבין, אבל אנשים מעטים מאד היו באותו זמן באולם ההמתנה. יש לי תחושה שנותני השירות בשירות הממשלה פשוט לא מרגישים צורך להתאמץ בשביל לתת שירות אלא עושים את העבודה בצורה הכי מינימלית שתגרום להם להזיע כמה שפחות ושלא תשרף חלילה קלוריה מיותרת במהלך יום העבודה יצאתי המום ומזועזע

בזה עוד לא נתקלתי

אם כי מזכיר לי משהו דומה שקרה לי בבנק, עם עובדת שלא בא לה להתאמץ יותר מדי - באתי לשלם את שכר הלימוד לאוניברסיטה, והיא אמרה לי שרק הפקידה שיושבת לידה יכולה לטפל בזה. חיכיתי בתור, וכשהגעתי לפקידה היא אמרה לי ש"כבר השתמשת בכל הפיקדון שלך". כשאמרתי לה שזה ידוע לי ובכלל לא אמרתי שום דבר על הפיקדון, התברר שהפקידה הראשונה שהייתי אצלה החליטה על סמך זה שאני רוצה לשלם שכ"ל לאוניברסיטה, שאני רוצה לשלם את זה מהפיקדון - הייתי יכולה לשלם גם אצלה, אבל היא אמרה ש"ראיתי טופס של אוניברסיטה וישר הנחתי שאת רוצה מהפיקדון כי ככה כולם משלמים" - איך בדיוק היא החליטה את זה? ואולי אני סטודנטית שנה ב' או ג'? ואולי בכלל תואר שני? בקיצור, בגלל העצלנות שלה התעכבתי סתם. אני ממש לא מבינה את האנשים האלו, אם כי בשירות הציבורי זה יותר נפוץ לצערנו.

אדון נכבד מה מזעזע כאן .

הפקידות לא נתנו לך טופס עצלניות אולי . אבל ליכתוב על זה המום ומזעזע המרחק גדול . חשבתי שקרה פיגוע במקום לכן כתבתה את שראיתה דבר מזעזה . או שאימו עלך בסכין . סתם כתבתה שטויות על מנת לקבל מעט תשומת לב . מזעזע בסך הכול עצלנות של פקידה

כל אחד רואה דברים אחרת

אז לו זה נראה מזעזע. לי השכן שלי נראה מזעזע, כל אחד ושיקול דעתו.

moranka

New member
מנצל"שת

למי כאן קרה כהוא עבד במשמרת ערב למשל, וכשהוא חזר הביתה והלך לישון היו לו חלומות שקשורים בעבודה. (כמעט כל פעם זה קורה לי שאני חולמת שאני עוזרת ללקוחות בחנות, ואני מתעוררת ואני אומרת לעצמי, מורן, מה?, את כבר ישנה את מזמן לא בעבודה אז די עם השטויות...)

קרה המון...

העבודה לא מסתיימת כשמחתימים כרטיס/מזדכים על הפאוץ'. כמו שלרובינו קרה פעם או פעמיים שענינו לטלפון ב"חברת @%^&#@ שלום, מדבר ירחמיאל", אני מניחה שלא רק אני ואת מצאנו את עצמנו משרתות לקוחות מתוך שינה...

../images/Emo6.gif עבדתי במשך כשנה

בחנות של ספרי לימוד וכלי כתיבה מאוד מצליחה, בתקופת הקיץ החנות תמיד הייתה מפוצצת בהורים שחייבים לקנות לילדים שלהם ספרי לימוד (יסודי+תיכון) חדשים ומשומשים וכמובן שהייתה כל ההתמודדות איתם וגם ציוד לשנה הבאה. בתקופה הזו הייתי מתחילה לעבוד ב-8:00 ומסיימת ב-21:00-22:00, בצהריים היתה לי שעתיים וחצי מנוחה בבית כי החנות הייתה סגורה בשעות הצהריים אבל תמיד היינו מצליחים להוציא את עצמו מהחנות שעה אחרי ככה שלא נשאר מהשעתיים האלו הרבה... אז היו לילות שהייתי חולמת על סילוטפ צבעוני ודפדפות שורה ובאחת השבתות שאמא שלי העירה אותי התחלתי לדבר איתה מתוך שינה על סרגלים...

אוי ואבוי קרה ועוד איך....

המשכתי לחלום על הזמנות גז והמשכתי לחלום גם שמישהו עומד מולי פרונטלית לקנות כרטיסים ואני ישנה בישיבה

עדידי20

New member
חחח קורה כל הזמן

אני חולמת בלילה על אנשים/חברים/מכרים או סתם כאלה שאני מציעה להם מעבר מסלול/שדרוגים... לפני כמה ימים הייתי בשלב כזה שבין השינה לערנות (כנראה זה היה לפנות בוקר) והייתי עם העיניים פתוחות אבל עם הראש עדיין בשינה... קיצר, הסתכלתי על החתול שלי שישן לידי, והתחלתי לייעץ לו איזה מסלול הכי כדאי לו לבחור, ואיך אני אעביר אותו מסלולים לכאלה שהכי ישתלמו לו (וזה היה איכשהו קשור לתנוחה שבו הוא יבחר לשבת...) עזבו- שריטה!!

כאשר אדם מגזים בתיאור רוצה הגורל

וכן קורה לו דבר מזעזע . ואז הוא אומר איזה שטיות כתבתי אז , הלואי שנחזור למיקרה ההוא . אסור לקנטר כי הגורל ליפעמים מיתנקם . צריך להיתנחם כי תמיד יש מירים יותר גרועים

שאלו יהיו הצרות של כולנו בחיים

אני מאמינה שעדיף להגזים מאשר שדברים כאלו באמת יקרו. וזה די מיותר לבוא בגישה כזאת - אם זה נורא ומזעזע לדעתו, אז זה עניין שלו. יש בנות שקמות בבוקר ורואות חצ'קון וצועקות כאילו מת העולם - כל אחד וההגדרה שלו למזעזע, ואם זה צורם לך אז אתה מוזמן להידיין איתו במסרים, לא כאן. תודה

גבירתי המנהלת פנתה אלי . אז עניתי .

אני את שלי כתבתי לו בשורה אחת וזהוא . גברתי הגיבה אז כתבתי תשובה . אין לי מה להוסיף לו . אים גברתי תענה לי אני לא נישאר חייב תמיד עונה

למעלה