מקרה מוזר..

ורוניק 1

New member
מקרה מוזר..

לא יודעת אם זה הפורום המתאים.. מישהו דיבר איתי באינטרנט ושלח לי תמונות, כשנפגשו לא היה שום דימיון בין מי שבתמונה לבין המציאות ואני מדברת על שום דימיון!! מה גם שפעם דיברתי (לפני כחודשיים) אם אותו בן אדם בדיוק באינטרנט והוא שלח לי את התמונה האמיתית שלו. כנראה שחזר אחרי חודשיים ובחר לשלוח לי תמונות של מישהו אחר כדי שאסכים להיפגש איתו.. הוא משתמש בתמונות של מישהו אחר ומתחזה לאותו בן אדם.. זה כל כך הגעיל אותי שאני רוצה למצוא את אותו אדם שבתמונות ולהזהיר אותו שמשתמשים בתמונות שלו איך עושים את זה?? אני לא יודעת שם אני לא יודעת כלום יש לי רק תמונות.. זה נראה לכם אפשרי??

המפתח טמון באתר בו פגשת את המתחזה............

יש אתרים כדוגמת הג'יי דייט שברגע שאת מתלוננת על מתחזה הוא ייחסם דבר נוסף שלחי לאותו אתר את התמונה הראשונה ובקשי ליצור קשר עם הבחור או לפחות שיזהירו אותו וכול זה במידה והוא מנוי או רשום באתר אבל רוב הסיכוי שהוא אינו רשום מקווה ששמרת את כול התכתובת עם המתחזה כי יש מצב שהאתר יוכל להצליב כתובת אי מייל שיהיה לך בהצלחה

ורוניק 1

New member
לא הוא הגיע אליי דרך האיסקיו

זו תוכנה כמו מסנג'ר אין על זה פיקוח..

אני יודע מה זה איי-סי -קיו...............

אם כך אין לך מה לעשות כדי לעזור לבחור שמשתמשים בתמונה שלו (ומן הסתם זאת יכולה להיות גם תמונה של דוגמן ) ככלל אל תכירי דרך איי סי קיו בגלל העדר הפיקוח שם וכמו שכבר חווית על בשרך, ויש מיקרים שזה נגמר בתרמיות ומשיכת כספים איי סי קיו זה נחמד כדי להכיר אנשים באופן כללי מעבר לזה שה כבר סיכון מיותר (לפחות לדעתי) באתרי היכרויות למרות שיש שם מתחזים ונוכלים עדיין הרוב שם נמצאים בשביל לחפש קשר.

ורוניק 1

New member
לא זאת תמונה אמיתית רואים לפי

הסיטואציות בתמונות.. זה היה מקרי והחלטתי לזרום עם זה אבל בגדול יש המון צדק בדברייך.. תודה על העזרה אני מניחה שזה כל כך הגעיל אותי המעשה הזה שלו שהייתי חייבת לדעת אם אפשר לעשות משהו.

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לשמור את.......

התמונה של האלמוני ומי יודע אולי יום אחד תפגשי את התמונה באתר היכרויות (יכול להיות שמשם התמונה נלקחה) ואז אולי תוכלי להודיע לבחור ומי יודע אולי למצוא את בעלך לעתיד :)

למעלה