מקרה מוזר מאוד

מקרה מוזר מאוד

בדיוק לפני שנה התחלתי להכנס לסיפור הזה של חלומות צלולים. ניסיתי את כל השיטות האפשריות ומהנסיון שלי: לכו לישון בצהריים! זה לא רק זמן טוב לחלום חלומות אלה משום מה בצהריים אתה נמצא במצב כזה של עיפוף ואתה ממש מרגיש מוזר (אני בדרך כלל חולם בצהריים חלומות מטורפים לעומת הלילה הבנאלי). אז עד שגיליתי את הצהריים השיטה לא עבדה. אחרי לערך חודשיים, שכבר שחכתי מכל הסיפור והתייאשתי מנסיונות קודמים, הלכתי לישון בתמימותי שנת צהריים עייפה. החלום הצלול בא אלי בצורה מדהימה הוא היה צלול לאין שיעור ונורא נהניתי, כאשר הייתי מודע לחלום הצלול ידעתי ממש ידעתי שאני שוכב עכשיו במיטה וחולם ממש יכולתי לראות תמונה של עצמי ישן, אבל היו שתי פרטים שלא היו נאמנים למציאות: 1. היית משוכנע שהיה לילה שבעצם היה צהריים (כשהתעוררתי ממש הייתי בשוק) 2. הייתי בטוח שחבר שלי, שהופיע בחלום, היה בחדר בסמוך לשלי גם הוא חולם איתי את החלום. מישהו יודע מה הדבר המוזר הזה?

Variety

New member
תפיסת המציאות

היי אסף. מה שאתה מתאר, הבלבול הזה שלמרות שהיית מאוד צלול ומודע כפי שאתה מתאר מוכר לי מאוד. לדעתי זה לא אומר שאנחנו חצי צלולים אלא זה קורה מפני שאנחנו לא רגילים למציאויות נוספות. בכל זאת, חלומות צלולים וחוויות חוץ גופניות אפשר להגדירן כמעבר בין מציאויות שונות. בחוויות חוץ גופניות, אנחנו לפי מה שמאמינים, יכולים להיות ב"מימד?" מאוד קרוב למציאות, ולכן, הוא יהיה דומה מאוד, אך שונה. אולי תראה דברים שקיימים באותו מימד. הבלבול שחזבת שהחבר שלך בחדר הסמוך זה לדעתי פשוט חוסר התרגלות. או, אולי, רעיון יותר נחמד - הוא גם ישן בצהריים באותו זמן ובא לבקר אותך בחלום שלך או בחוויה החוץ גופנית :) אתה יכול לבדוק כאלה דברים בעזרת שיטות פשוטות כמו לדבר איתו מראש, נניח להמציא מספט בחלום, ואתה במציאות תגיד חצי והוא ישלים את המשפט, ששניכם תציירו איזה משהו מהחלום... חלומות פז, Variety-

gayatri

New member
אפשר להפגש עם מישהו...

בחוויות חוץ גופניות??????????

Variety

New member
למה לא?

שניכם נפגשים באותו מישור, או מימד או לא יודע איך לקרוא לזה, רק שונה. לעשות קצת Phase shifting
חלומות פז, Variety-

gayatri

New member
התכוונתי למשל...

לפגוש חברה שלי שהיא באותו זמן גם עוברת חוויה חוץ גופנית ולהפגש איתה באיזה מקום.. ואחר כך שהיא גם תדע על זה אם אני אשאל אותה אם היא זוכרת.

Napoliya

New member
חח"ג זה לא במציאות?../images/Emo2.gif

זאת אומרת, חשבתי שבחח"ג אתה כמו רוח רפאים בעולם הזה...

wee man

New member
Cאח שאפשר!!

במישור האסטרלי אתה יכול לראות גופים אסטרלים אחרים!!

Chav

New member
ינון צודק

וגם במסע האסטרלי האחרון שלי, הלכתי לבית-הלבן והוצאתי מסמכים ואני יודע מי רצח את קנדי, ומה באמת קרה ברוזוול, ומה קרה לבובי\משה הופה ולמה באמת הפסיקו לשדר את סיינפלד.. Chav - שלא מאמין לכלום עד שהוא לא יקבל הוכחה מוצקה כמו כמו כמו.. משהו מוצק.. כמו כמו.. כמו.. קוקה-קולה ששכבה במקפיא במשך שבועיים בלי שאף-אחד יפתח אותה ועכשיו הכל דביק וכנראה שצריך להזרוק את הכל לפח..

מוקוש

New member
חחח...

איך בדיוק הגעת לבית הלבן?!... . מסע אסטרלי נשמע נחמד! אני אתחיל לנסות!, אפשר לצוטט ככה לכל מני אנשים....

Chav

New member
מה זה איך??

עליתי על מטוס של אסטרלי לארה"ב.. מה את לא מכירה את כל המטוסים האלה בשדה התעופה שאת לא רואה ולא שומעת ולא מרגישה? בדיוק! על אחד כזה עליתי..

למעלה