i l a n n a
New member
מקרה מוזר בטירוף
באחד הבקרים השבוע התעוררתי כרגיל, אכלתי, הזרקתי אינסולין, יצאתי לבסיס... הכל כרגיל! אחרי שהגעתי לבסיס התחלתי לרעוד קצת.... אבל לא יחסתי חשיבות כי היה לי קר מאוד וחשבתי שזה בגלל הקור... כשנכנסתי למשרד הייתי קצת מטושטשת (חוסר שיווי משקל וכד') החלטתי למדוד רמות סוכר והמכשיר הראה 27 הייתי בשוק! בדקתי עוד פעמיים וזה היה עדיין 27. בקיצור התחלתי לבלוס טבליות גלוקוז (5) ואכלתי קוראסון שוקולד (למרות שלשוקולד אין כ"כ ערך גליקמי...) כשהגעתי למרפאה וספרתי לרופא מה קרה הוא היה בשוק שאני יושבת ומדברת בכלל... שחרר אותי הביתה
. אבל יש כמה דברים שמדאיגים אותי: הראשון הוא שהחובשים בצה"ל לא מכירים את נושא הסכרת (יש עוד סוכרתי מתנדב בבסיס חוץ ממני) (אני מטופלת במרפאה של הבסיסי כי הסכרת אובחנה במהלך השירות...) כשהגעתי לחובשת עם טופס 102 שבו היה כתוב "ירידת ערכי הסוכר ל27" היא שאלה אם אני צוחקת עליה... הם לא מכירים בכלל את כל העניין של נורמת ערכי הסוכר ואני רוצה לדעת מה יקרה אם אני אאבד את ההכרה? הרי הם לא ידעו כיצד לטפל בי ואולי אפילו יגרמו לי נזק!!! נושא מפחיד למחשבה!!! דרך אגב, אם למישהוא יעלה רעיון למה נכנסתי להיפו עצבני עד כדי כך אני אשמח לשמוע...
באחד הבקרים השבוע התעוררתי כרגיל, אכלתי, הזרקתי אינסולין, יצאתי לבסיס... הכל כרגיל! אחרי שהגעתי לבסיס התחלתי לרעוד קצת.... אבל לא יחסתי חשיבות כי היה לי קר מאוד וחשבתי שזה בגלל הקור... כשנכנסתי למשרד הייתי קצת מטושטשת (חוסר שיווי משקל וכד') החלטתי למדוד רמות סוכר והמכשיר הראה 27 הייתי בשוק! בדקתי עוד פעמיים וזה היה עדיין 27. בקיצור התחלתי לבלוס טבליות גלוקוז (5) ואכלתי קוראסון שוקולד (למרות שלשוקולד אין כ"כ ערך גליקמי...) כשהגעתי למרפאה וספרתי לרופא מה קרה הוא היה בשוק שאני יושבת ומדברת בכלל... שחרר אותי הביתה