מקרה מדהים

מקרה מדהים

מישהו פעם כתב על מקרה מדהים שקרה לו. לא זוכר את שמו, אבל נזכרתי עכשיו בסיפור הזה. איש אחד פתאום שכח מה בא קודם: 7 או 8. הלך לשכנים ושאל אותם מה דעתם. תדהמתו היתה גדולה כשהתברר לו שגם הם אינם יכולים להיזכר בסדר המספרים. את 1, 2, 3, 4, 5, ו- 6 הם זכרו; אבל את ההמשך... שכחו. ואז יצאו כולם יחד לסופר, ושאלו את הקופאית. הקופאית חייכה בדעתנות רבה ואמרה: "לדעתי, שבע בא אחרי שמונה באותם מקרים ששמונה בא אחרי שבע". הם הודו לקופאית ויצאו שמחים החוצה; אבל כשהתחילו להרהר בדבריה, שוב ירדה עליהם העצבות כי המילים של הקופאית איכשהו נראו חסרות כל הגיון. מיואשים, הלכו לגן המשחקים שבפארק העירוני והתחילו לספור את העצים. אבל, כשהגיעו ל- 6 עצרו והתחילו להתווכח: לדעת אחדים, המספר הבא זה 7; אבל לדעת אחרים – 8. התווכחו המון זמן. כמעט הלכו מכות. למזלם, ילד אחד נפל מהנדנדה ושבר לעצמו את היד. זה הסיט אותם מן הויכוח, והלכו הביתה. דרך אגב… מה זה פסאודו-אינטלקטואלי? סקסופון

אחרת..

New member
כולה הילד נפל....

קצת גבס.. שטויות, למעשה הוא כבר התאושש. אז קדימה אפשר לחזור לויכוח ושיקום הבן***** שיגיד שאני לא צודקת! (מאחר ולאחרונה את מה שבאמת שרוצים להגיד כותבים בסוגריים וכל השאר במילא זה רק התפאורה, אז רציתי להגיד לך, שמצבך טוב.. אתה הצלחת להגיע עד השורה השלישית.... אני כבר בשורה הראשונה איבדתי כיוון) ואגב.. מי זה סקסופון?

מו שיקו

New member
מעניין.

למה אני מפסיד סיפורים מדהימים פה ושם, אני נכנס די הרבה יחסית, קורא לא מעט (מתנצל). והפעם אין לי מושג על איזה סיפור מדהים מדובר.

מו שיקו

New member
הדבר הראשון

שעלה לי לראש,שזה משהו שקשור למוסיקה... משהו כמו ´אנטיתיזה למוסיקה מזרחית´ אבל אני לא חושב שזה זה

חניבעל.

New member
"אתה תותח,אין אין עלייך"

משהו בסגנון? (לא יודע עם שמעה של שרית הגיעה עד למזרח)

יש לי, יש לי...

פסאודו אינטלקטואלי? זה משל ונמשל למתקדמים, לא? מה שמזכיר כמובן את הבדיחה הידועה: why is 6 afraid of 7? because 7 8 9... מי שזה לא מצליח לו שידליק את הרמקולים...

למעלה